maanantai 3. maaliskuuta 2014

My Oslo trip via iphone

Collage1
Aina niin ihana fiilis kun toi päivälaskuri näyttää nollaa!// Poikaystävän odottelua lentokentällä...// Hotelliaamiaista. Tossa kolmen päivän aikana totuin siihen jo vähän liiankin hyvin ja normaali ruisleipä ei tänä aamuna meinannut oikeen maittaa.//Hehkeenä lennon jälkeen :p
Collage4
Näkymä Oslon oopperatalosta. Vaikka sää oli aika sateinen niin noi valot näytti kuitenkin ihanilta!// Happy couple// Oopperatalojen varjoilla leikkimistä // Ja vielä Oopperatalo kokonaisuudessaan!

Tossa vähän sneak peakia mun Oslon reissusta. Reissu oli onnistunut, ei mitenkään ihmeellinen mutta omalla tavallaan just täydellinen. Se on aina tosi jännää matkustaa yksin ja muutenkin ihanaa, kun ei oo kokajan vanhemmat kertomassa mitä pitää tehdä. Poikaystävää oli ihan mahtava nähdä pitkästä aikaa meinaa kyllä tohon 60 päivään, jolloin ei siis nähty, mahtui muutama epätoivoinen ja yksinäinen hetki, jotka kyllä korvautuivat heti kun näki toisen.

Tänään en ollut vielä koulussa, koska tulin Suomeen vasta viimeyönä, mutta huomenna olisi suunnitelmissa suunnata sinne. Nyt oon vaan nukkunut koko päivän ja kohta olis sitten aika tehdä jotain järkevää, mutta se jotenkin tuntuu ihan mahdottomalta. Onko kellään sama fiilis näin loman jälkeen? 

No anyways nyt vielä yksi juttu, eli heitelkääpä jotain videopostaus ehdotuksia! Kun rakas ystäväni Kirakin sai itseään niskasta kiinni ja hän on alkanut tekemään videoita (sairaan hyviä, kandee tsekkaa) niin mullekkin heräsi nyt into kokeilla. En tiedä mitä siitä tulee, mutta tuskin siinä ainakaan mitään menettää!

18 kommenttia:

  1. Oon ehkä ennenki nähny jotai starbucksia täälä? :D

    VastaaPoista
  2. Voi, ootte niin sulosia :) ♥ joku lempparipostaus videona vois olla kiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih kiitos ♥ Okei, luultavasti toteutan sen sitten!

      Poista
  3. oi ihana postaus :) sulta olis kiva kanssa saada laukunsisältövideoo, tai vaikka aamu tai iltarutiini video :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :* Okei, pistän korvan taakse nuo ideat !

      Poista
  4. kerro susta ja poikaystävästäs videolla miten tapasitte,mitenjuttu alko,miten vanhemmat suhtautuu,millasta on välimatka?

    VastaaPoista
  5. 10 parasta kommenttia video :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en varmaan enää löytäis niitä kommentteja :---D Te kommentoitte mulle niin ihanasti ja asiallisesti, että kymmentä (hauskaa) vois olla jopa vaikee löytää!

      Poista
  6. 50 faktaa minusta -video !! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitoksia ideasta, korvan taakse pistetään! :)

      Poista
  7. tuollaiset kaukosuhteet tuhoavat ilmakehän, kun pitää lentää monta kertaa vuodessa lemmenlomalle toiseen maahan. mutta onhan se silti aika romanttista...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahah saatiin hyvät naurut poikaystävän kanssa tästä kommentista! Olet ihana XD

      Poista
  8. Oi näyttää ihanalta teiän loma! :) Itellä edessä vielä 23 päivää, niin saan nähdä poikaystäväni pitkästä aikaa! Edellisen kerran nähtiin tammikuussa.

    Tsemppiä sulle arjen aloitukseen, ja jään odottelemaan innolla videoitasi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli se kyllä aika ihanaa! Voi vitsi oot vissiin sitten kaukosuhteessa... that kinda sucks :( No mutta tsemppiä sullekkiin elämään ja toivottavasti teillä tulee oleen ihanaa poikaystäväsi kanssa.

      Poista
  9. Kiva blogi!! (:

    miakaroliina.blogspot.co.uk/

    VastaaPoista