keskiviikko 26. helmikuuta 2014

parhaat salaatit...

IMG_1738 IMG_1751
... löytyvät Helsingin Ravintola factorystä. Oikeesti! Ainakin mun mielestä, noi on ihan sairaan hyviä. Jos siis siellä päin asutte tai ootte muuten reissussa siellä niin kannattaa poiketa. Se sijaitsee Aleksanterinkadulla, lähellä Aleksi 13 ja viidennnessä kerroksessa. Siellä saa koota salaatin, johon voi eri riveiltä valita kaksi eri ainesta. Salaatit on tosi ison kokosia ja ne on noin kympin luokkaa. En oo missään syönyt niin hyvää JA TÄYTTÄVÄÄ salaattia, kun tuolla. Kun kavereiden kanssa käydään Helsingissä toi toimii meillä usein ruokapaikkana. Suosittelen! Onkos teillä jotain hyviä salaattiapaikkoja, jota voisitte suositella, ihan ympäri Suomea? 

Vähän vielä kuulumisia tähän loppuun, eli oon vieläkin kipeenä. Silti tänä yönä lähtö Osloon ja pakkaukset kesken. Alotin toissapäivänä uuden sarjan: Game of thronesin ja oon kokussa, paikkailut on siis jäänyt vähän taka-alalle. Tänään kävin myös kampaajalla ja ihanaa, että on vihdoin vähän jotain  muotoa mun hiuksissa eikä ne vaan roiku silmillä. No mä jatkan nyt pakkailua (ja game of thronesia) ja palailen sitten Oslo kuvien kanssa! Cheers.

14 kommenttia:

 1. Mähä sanoin et se on hyvä ;>

  VastaaPoista
 2. mä veikkaan et tampereella siinä grelissä on hyvät salaatit! en oo ite ehtiny viel käydä maistaan :)

  VastaaPoista
 3. Jos joskus satut käymään Kuopiossa nii kannattaa käydä syömässä ravintolas os: ssa salaatti! ihan huippu hyvää(:

  VastaaPoista
 4. oi, game of thrones on niin mahti sarja <3 neljättä kautta odotellessa!
  ja hyvää reissua sulle, toivottavasti paranet nopeasti ettei reissu mee ihan hukkaan! paitsi eihän se voi mennä, kun pääsee kullan kainaloon ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin! En eka meinannu uskoa kun kaverit väitti niin mutta kun itse aloin katsoa niin koukutuin heti :---DD
   Hahah oikeassa olet <3

   Poista
 5. näyttääpä herkulta!! ite tykkään bistro venlasta, joka on siinä tampereen keskustassa (-:

  VastaaPoista
 6. mistä katot game of thronesii? :)

  VastaaPoista
 7. En tiedä onko tuttu jo entuudestaa, mutta tampereella kauppakadulla Bistro Venla niminen salaattirafla! Ihan huippu paikka ja superhyvät salaatit :P

  VastaaPoista
 8. Tampereel ainaki the salad bar, hämeenkadulla siel sokoksen lähellä ja sit kauppahallis on toinen. Niiiin hyviä salaatteja :-)

  VastaaPoista
 9. Turun Kupittaan Citymarketissa on aivan mahtavat salaatit, eikä niitä muualta saa kuin kyseisen kaupan tiskiltä!
  Helsingin Johto Cafen salatit on myös todella hyviä!
  Lahden kauppahallissa oleva salaattipaikka on erittäin hyvä, nimeä en muista:/

  VastaaPoista
 10. Ainakin Jumbon Prisman delistä saa aivan vastaavaa ja tosi hyvää salaattia jonka saa itse koota ja maksetaan painon mukaan :)

  VastaaPoista
 11. Kiitoksia kaikille vinkeistä! Täytyykin vissiin nyt lähtee ympäri Suomea matkustamaan hyvien Salaattien perässä :----D

  VastaaPoista