torstai 6. maaliskuuta 2014

enemmän Oslon reissusta

Nyt voisin vähän kuvien avustuksella valaista enemmän tota mun viimeviikonlopun Oslo reissua. Tässä postauksessa on varmaan vähän toistoa viime postauksen kanssa, mutta toivottavasti se on okei. Olin siis Oslossa tapaamassa poikaystävääni, joka asuu Norjan pohjoisosassa.
a1 ♥ Vaikka Starbucks onkin vaan kahvila muiden kahviloiden joukossa, tykkään silti aina, kun vaan mahdollista niin mennä sinne. Onhan se aika massa, mutta hyvästä tykkää useat, eikö?
No anyways vietin tuolla Oslon lentokentällä noin kuusi tuntia, poikaystävän lentoa odotellen. Täytyy sanoa, että kyllä peppu puutui... a3 ♥ Minä tyylikkäänä, kuten varmaan huomaatte! Mentiin Oslon oopperatalolle ja siellä ollessamme alkoi tietysti sataa. Olisin ite voinut siinä sateessa vielä kärsiä kuvia ottaen vähän pidempään, mutta poikaystävällä ei pinna kestänyt ja asetukset jäi hieman vaaleiksi... a7 ♥ Sää oli lähes kokoajan sateinen ja mun yhdeksi huviksi muodostuikin hienojen sateenvarjojen bongailu. Sai ainakin poikaystävä ja varmaan muutkin nauraa, kun huusin useesti ihan innoissani "Oh thats cool umbrella!" a8 ♥ Syötiin lähes koko viikonloppu ulkona erilaisissa ravintoloissa. Voisin, vaikka tottuu sellaseen ;) Tsekattiin Oslon Vapiano ja oli kyllä paljon suurempi ja hienompi kuin Helsingissä! Collage ♥ Koulutin poikaystävää kuvaamaan mua ja se saikin ihan kiitettäviä tuloksia, vika oli vaan mun älyttömän tylsissä asuissa. En jaksa odottaa kesää, kun toi ulkotakki ja jättihuivi ei ole aina päällä (pilaamassa asua) a123 a1234 a123 ♥ Hotelliaamiaista! MY HEAVEN, eikä lisättävää. a12 ♥ ....and more food! Tässä kävi silleen hassusti, että kun haettiin mäkkäristä yöpalaa ja tilattiin kummatkin yhdet hampparit- saatiin viisi :---D No ne kolme muuta meni sitten ainakin hyvään käyttöön, kerjäläisille (joita muuten Oslossa riitti). He ainakin vaikuttivat onnellisilta saadessaan niinkin pienen asian kuin hampurilaisen. a9 ♥ Käytiin toiseksi viimeisenä päivänä katsomassa Kuninkaanlinnaa ja olihan se aika hieno. Ilma oli taas kuitenkin sateinen ja pian painuttiin takasin lämpimään hotellihuoneeseen!

Kokonaisuudessaan oli ihana reissu ja tietysti poikaystävän tapaaminen oli sen kohokohta! Oslon on tosi hieno kaupunki ja en malta odottaa, josko pääsisin sinne jo vaikka ensi kesänä takaisin.
Olittekos te jossakin reissussa hiihtolomalla?

12 kommenttia:

 1. ihana postaus! :--) lisää tällä tapaa kirjoitettuja
  ja ois ollu kiva nähdä teistä yhteiskuvaa :c

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! <3 Hyvä kuulla, lisään sitten tätä kirjoitustyyliä! Ei saatu kameralla otettua yhteiskuvaa, mutta tässä postauksesssa on muutama kännykkä kuva jos haluut tsekkaa: http://itisnotallaboutme-lilja.blogspot.fi/2014/03/my-oslo-trip-via-iphone.html

   Poista
 2. Voi että mulle tuli jotenkin ihan super hyvä mieli kun luin että lahjoititte ylimääräiset burgerit kerjäläisille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :) Mullekkin tuli siitä ihan sairaan kiva olo!

   Poista
 3. Ihanaa että annoitte hampurilaiset kerjäläisille! Sydämellinen teko :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se toi hyvää mieltä meillekkin ! :)

   Poista
 4. Oi kivoja kuvia Lilja! Nauroin tolle et tilattiin molemmill yhet hampparit ja saatiin viis, haha :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoos <3 Hahahah, joo se oli ihan hauska ylläri XD

   Poista
 5. Iiihaniiaa kuvia jälleen <3

  VastaaPoista