lauantai 31. elokuuta 2013

lörpöttelyä ja sekalaisia kuvia (lifestyle)

a1 A4 kuvia kira  kortti 396 A3 a2 a2 a1 a4 a6 a3
Neule/sheinside
Adios amigos, tai jotain! Tää postaus oli kuvien puolesta lähes valmis jo elien ja vielä muutama päivä siitäkin taakseppäin. En vaan oo saanut itseäni istumaan ja kirjoittamaan minkäänlaista tekstiä. Kyse ei tosiaankaan ole kiireestä, vaan mulla nyt vaan on sellanen yleinen enjaksakeskittyämihinkään ja kaikki ottaa päähän vaihe menossa. On mulla tässä ihania päiviäkin ollut välissä, kuten vaikka eilinen eikä mulla sinänsä mitään huolia olekkaan mutta tuntuu vaan, että sellasta "epämiellyttävää tekemistä" (luethan: kouluhommia) tuppaa ihan joka tuutista. No tänään mä aionkin ryhdistäytyä siivota huoneeni ja päästä kärryille kouluasioissa, siinähän ne mun tänpäivän suunnitelmat sitten olikin.

Noi kuvat on suurimmaksi osaksi viime viikolta ja viikonlopulta ja niissä vilahtaa myös muutama koulupäivän asuni. Musta on tosi kiva välilla taas tehdä tällasia ei asukeskeisiä postauksia ja vähän selitellä sitä mitä mun elämässä on meneillään. Mulla on kovasti työn alla vaihtovuosi, mutta koska meillä ei oo sellanen rahallinen tilanne, että pääsisin kaupallisella järjestöllä niin olen päättänyt tehdä kaikkeni päästäkseni rotaryn kautta. Tilanne on siitä huono, että kilpailu siitä paikasta on kovaa mutta en todellakaan tiedä mitä mä teen jos en pääse vaihtoon. Wish me luck with that ja vinkkejä saa heittää miten ite tulitte valituksi rotarylle! Anyways jos jollain on jonkinlaisia postausideoita/toiveita pistäkää niitäkin mulle ihan reilulla kädellä, koska mulla on tällä hetkellä inspiraatio kaikkea kohtaan ihan hukassa niin kaippa mua täytyy sitten vaan vähän auttaa:3

Tuosta neuleesta vielä sellasta, että sain sen sheinsidelta tässä joku aika sitten ja tosiaan kuvittelin sen hieman erilaiseksi kuvien perusteella. Suurin ongelma tossa on se suuri koko, koska se näyttää aikalailla muodottomalta säkiltä mun päälläni. Materiaali tossa on kyl tosi kivaa ja kylmä mulla ei varmasti tule kun talvi-iltana kotona siihen kääriydyn! En kuitenkaan suosittele tuota onesize neuletta ostamaan jos satut olemaan pienikokokoinen ja noin 165cm tai alle. Muuten kyllä tosi ihana kuosi ja materiaali, mutta toi onesize vähän hämää mua!

No johan nyt sitten tulikin jaariteltua... Kyllä mä tästä taas tän bloggaamisen vauhtiin pääsen uskokaa pois. LILJA IS BACK :*

26 kommenttia:

  1. Ihania kuva, ja oi vitsi, pidän peukut pystyssä ton sun vaihtarijutun kanssa, ois varmaan ihan supermahtava kokemus :--)!

    perhapsnoora.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksii ! tarviin noita peukkuja todella :3

      Poista
  2. voi vitsi oot kaunis ja upeit kuvii!! :)

    VastaaPoista
  3. Hienot kuvat ja ihana sä! :)

    VastaaPoista
  4. ihania kuvia taaas :3

    VastaaPoista
  5. oii toivottavast pääsisit vaihto-oppilaaks! :) minne maahan haluisit päästä? :) pidän peukkui ! ois huippuu lukee SUN vaihtarivuodest !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo vitsit mäkin sitä niin kovasti toivon !! Haluisin ausseihin, usaan ja uuteen seelantiin eniten, mutta oikeestaan melkein mikä vaan käy :----D rrrakastan matkustaa!

      Poista
  6. Oi kivoja randomkuvia :-) Tuli pikkasen nälkä tosta pizzakuvasta, namnamnam! ♥

    + Ihanan lämpöisen näköinen toi neule!

    http://kisstherain-p.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihii thanks ♥ joo se on toi perus, et kun itellä nälkä niin kaikki ruokakuvat puskee kaikkialta :''D

      Poista
  7. Pidän peukut todellakin pystyssä sun vaihtarihaaveille! Mun kaveri oli rotareiden kautta vaihdossa, ja piti tosi paljon järjestelmästä. Yksi suuri plussa olisi isäntäperheiden hankkiminen suomeen tuleville vaihtareille. Löydettyään nää kolme perhettä hänen vaihtoonlähtö helpottu huomattavasti :) toivottavasti autto, en kyllä tiedä onko siellä päin samat periaatteet käytössä kun täälläpäin! Tsemppiä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei toi on hyvä tietää! Mä toivon et me saatis kans ne perheet järkättyy :D kiitti neuvosta <3

      Poista
  8. Oot niin suloinen ja iloisen näköinen joka kuvassa! :-)

    VastaaPoista
  9. Oot ihan uskomattoman kaunis ettei mun aivot ees riitä ymmärtämään sitä :D

    http://amandaoliivia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  10. Nää sun kuvat on jotai nii upeeeta ja oot ihan tajuttoman kaunis!!

    VastaaPoista
  11. On kyllä nykyään niillä vaihtovuosilla aika posketon hinta. Piti ihan tsekata, kun ei ollut mitään käsitystä ja tuollaiset 8000-9000 euroa näköjään haluavat. Tsiisus...silloin kun meikäkäinen oli Ameriikan maassa öbaut neljännesvuosisata sitten, lysti taisi maksaa suunnilleen 12-15000 mummonmarkkaa (eli jotain 2000-2500 euroa). Toki inflaatio on kasvattanut lukua, mutta on tuo melkein kymppitonni kyllä suhteessa enemmän kuin 15000 markkaa silloin aikoinaan. Ja mihin sekin raha muka menee? Lentoihin voi mennä pari tonnia ja varmaan byrokratiaan pari sataa. Kuka ne loput käärii taskuunsa? Kysyn vaan. Paljonkohan järjestöt antavat rahaa isäntäperheille? Tuskinpa ulkomaisten teinien majoittamisella kovin nopeasti rikastuu, heh. No, eniwei, toivottavasti pääset jotain kautta vaihtoon, sillä varmaan tuolla positiivisella asenteellasi ja olemuksellasi pärjäisit mainiosti vieraassa maassa. Kivoja kuvia, varsinkin tuo viides ylhäältä on tosi nätti.
    Terveisin JN -- vanha pervo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ihan samaa mieltä olen ! Rotaryn kautta mä ajattelin itse mennä niin melkeinpä puolet halvemmalla pääsee, jos siis tulee valituksi :---D

      Mutta kiitoksia JN, olet palannut :''''D

      Poista
  12. Ihania kuvia! Kaikki peukut ja varpaat pystyyn sun vaihtarivuodelle!

    Itse oon Argentiinassa Rotaryn kautta ja en kyllä harkinnut muita sekuntiakaan! Olen itse todella tyytyväinen ja kaikki on sujunut tosi hyvin. Oot vaan reipas ja ilonen siellä haastattelussa, niin paikka on sun. Tärkeintä on, että haluat vaihtoon enemmän kun mitään muuta ja näytät sen. Ja oot valmis tekemään myönnytyksiä kaikissa asioissa. Niin minä pääsin :)) varmasti kaikki sujuu hyvin sulla.

    Tampereella on tosi monta klubia, joten varmasti jonkun kautta pääset, hae myös lähikuntien Rotaryklubeista :) Olen itse ollut nyt kaksi viikkoa Argentiinassa ja on ihanaa ja rotaryllä kaikki on sujunu kun unelma.

    Jos haluat tsekata, niin mun vaihtariblogi on www.eppuinargentina.blogspot.com :) TSEMPPIÄ SULLE! :D

    VastaaPoista