lauantai 31. elokuuta 2013

inspire me

PicMonkey Collageik PicMonkey Collage987 PicMonkey Collage l PicMonkey Collage5 PicMonkey Collage9 PicMonkey Collage4 PicMonkey Collage88 PicMonkey Collage0 PicMonkey Collage988Jonain päivänä me nauretaan. Me ollaan taas yhdessä. Me kasvetaan. Muttta välillä ollaan taas lapsia. Me voitetaan pelkomme. Me matkustetaan. Meillä on syy hymyillä. Tai itkeä. Me mennään ehkä naimisiin tai saadaan lapsia. Me eletään niinkun huomista ei oliskaan. Me rakastetaan, rakastutaan ja ollaan rakastettuja. Me juhlitaan aamuun asti ja sen yli. Me rentoudutaan ja ollaan yksin. Meillä on oma koti. toivottavasti ihana sellainen. Jonain päivänä me mietitään miksi? sijasta miksi ei? Ja se kaikki tapahtuu syystä. Vaikka meillä ei koskaan voi olla kaikkea jonain päivänä me ollaan kokonaisia. ENJOY THE LITTLE THINGS !
ooo kuvat weit

14 kommenttia:

 1. Mitä oon sua weheartitissä seuraillu ja nyt tää ni välillä tulee niin haikean surullinen fiilis noista love- ja distance-kuvista, en oikein tiedä millanen tilanne sulla ja sillä norjalaisella pojalla on mutta kovasti näytät häntä kaipaavan :')

  Mä itse tutustuin netissä melkein kolme vuotta sitten ulkomailla (mut Euroopassa kumminkin) asuvaan poikaan, skypeteltiin ja läheteltiin kirjeitä ja viimein viime kesänä hän tuli tänne Suomeen, sen jälkeen ollaan nähty muutama kerta :) eli varsinaista kaukosuhdetta on kestänyt nyt yli vuosi :)

  Oon sua 2 vuotta vanhempi mut silti olin vuosi sitten tossa samassa tilanteessa, kun poikaystävä lähti ja se varsinainen kaukosuhde alkoi, eli jotenkin koen voivani samaistua suhun. Toki meidän tarina on hiukan erilainen kuin teidän mut musta vaan tuntu et mun on pakko kirjoittaa sulle jotain, ehkä kertoakseni että kaukosuhde voi toimia pitkälläkin välimatkalla ja että vaikka ikävä onkin kauhea tunne niin kyllä sen kestää kun miettii sitä seuraavaa tapaamista tai skypettää :)

  Mukavaa syksyä Lilja ja voimia :)

  VastaaPoista
 2. Oi vitsi ihanaa, että kirjotit ♥
  Mä niin kaipaan just jotain tukee ja sitä et joku kertoo et kyl tästä selviää, koska välillä se on oikeesti tosi raskasta kun toinen on niin kaukana.

  Mutta sait mulle kyllä niin pirteen olon ja toi skypetys on kyllä ihan tosi hyvä keino, vaikka välillä siinäkin kyl korostuu se et toinen on niin kaukana. Mutta parempi se on kun ei mitään!

  Aivan mahtavaa syksyä sulle ja kiitos ihanasta kommentista♥

  VastaaPoista
 3. Ihanan inspiroivia nää kuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih mustakin :3 rakastan we<3ittiiaaa!!

   Poista
 4. Aivan ihana postaus ja ihana teksti! ♥ Tsemppiä :-)

  http://kisstherain-p.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. ihana ispiraatiopostaus lilja! oikeesti sulla on niin ihana blogi että rakastan lukee näitä sun postauksia! weheartit on vaa niin hyvä paikka, parasta terapiaa haha!
  mutta tsemppiä sulle hankalaan tosta ekasta kommentista luettuun tilanteeseen! :/

  http://blogaboutmyliving.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitti <3 ja niin onki, paras terapeutti!

   Ja kiitos ihana :33

   Poista
 6. poltatko kun tossa yhessä kuvassa on selvästi tupakoiva nainen? inspiraatiotako se sulle tuo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joojoo poltan 20 askii päivässä ja saan inspiraatiota tuosta naisesta <3 Vitsivitsi!
   En polta, hain vaan vähän erilaista tunnelmaa tähän postaukseen ja musta osa noista savukuvista näyttää oikeesti tosi näteiltä vaikka en polttamisen puolella itse olekkaan.

   Poista
 7. miley cyrus inspiroi sua?

  :D::D:DDDdddd 'twerking' whore

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän uskaltaa ainakin olla erilainen! Ei hän mikään mun superinspiraation lähde oo, mutta vaatii se aivan helvetisti rohkeutta muuttaa sitä disney imagoaan ja lähtee ihan uusille poluille :---D ja hei meil kaikilla on omat ispiksen lähteemme, ei tuomita jooko:3

   Poista