sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Hello ruudun toiselle puolelle!

IMG_5802 IMG_5697 IMG_5112IMG_5716 Mulla on nyt herännyt innostus tähän blogin kirjoittamiseen uudestaan, erityisesti Guatemala reissun jälkeen. Suunitelmissa olisi muokata blogin ulkoasua enemmän omaksi ja keskittyä postaamaan itselleni tärkeistä asioista kuten matkustamisesta, ihmisitä, muodista ja ruuasta.  Mulla on vain yksi pieni problema,  kamerani on rikki. Sen korjaaminen on vaan yksinkertaisesti jäänyt, mutta olen onneksi saanut käyttää kaverini kameraa esimerkiksi reissuillani.

Nyt aion ryhdistäytyä ja hommata kameran kuntoon tavalla tai toisella. Tässä blogi-intoilussa mulla heräsi ajatus kysellä vähän ketä siellä ruudun toisella puolella on vielä seurailemassa?

Voin vaan kuvitella, että mun aika ansiokkaan blogitaukoni aikana lukijoiden määrä on varmasti pienentynyt aika reilusti. Mutta olisi tosi mielenkiintosta kuulla vähän teistä, jotka siellä olette vielä sinnikkäästi pysyneet. Oletteko seurailleet ihan alusta asti vai ehkä vaan mun vaihtovuoden osalta? Tai yksinkertaisesti pistäkääpä joku pikku kommentti, ilmoittamaan, että jaksatte vielä seurailla mun höpötyksiä.

Palaillaan uusien tuulien ja toivottavasti korjatun kameran kanssa,
Lilja

26 kommenttia:

  1. Täällä ollaan, muistaakseni ihan alusta asti oltukin ja edelleen samalla innolla avaan uudet postaukset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi ihana kuulla Iina :) Varmaan ollu hauska seurailla sillain ihan alusta asti... Pääsee seuraamaan sekä blogin että ihmisen kehittymistä :D

      Poista
  2. Hehee minäpä täällä edelleen serkkuseni ;D
    Jos kiinnostaa niin oon käyttäny aika paljo aikaa tohon koodailuun, kysy vaa jos tulee jotai kommervenkkiä ulkoasun puitteissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia serkkuseni <3 ;) Pidän mielessä! Mulla saattaa meinaan olla taidot hieman krhm.... ruosteessa.

      Poista
  3. Huippua! luin blogiasi jo ennen vaihtoa, en tarkalleen muista kuinka kauan, mutta vissiin aika kauan. Vaihtovuoden aikana ja loppupuolella postauksia alkoi valitettavasti tuleen harvemmin. Innolla odottelen taas uusia postauksia ;)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai, että ihana kuulla, että oot seuraillut jo pidempään! Nyt alkaa toivottavasti uusi ja aktiivisempi blogi kausi minullekkin :)

      Poista
  4. Moimoi! Todellakin seurailen vielä, sillä sun elämä vaikuttaa todella mielenkiintoiselta, joten siitä on mukava lukea. Sun vaihtarikokemukset sekä muut reissut ovat varmaankin se syy, miksi alunperin lähdin blogia lukemaan, mutta koska sulla selvästi on sana hallussa, niin haluan kuulla sun "tavallisemmastakin" elämästä lisää. Nykyään blogit ovat vaihtuneet enemmän tähän vlogi-villitykseen YouTuben puolelle, mutta itse olen vielä uskollisesti aktiivinen blogienkin lukija :)
    Tsemppiä blogin uuteen nousuun, täällä ainakin yksi innokas lukija! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikkamoi! :) Ihana kommentti, tulin tosi hyvälle tuulelle. Tykkään kirjottaa joten tosta on aina kiva kuulla hyvää palautetta! Nyt täytyy kyllä alkaa tsempata tän postailun kanssa. Kunhan sen kameran vielä saa fiksattua...

      Poista
  5. ihania kuvia, ois tosi kiva nähä enempi kuvia tuolta reissusta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Aurora! Postaan varmaankin niitä vielä lisää, ja täältä näkee niitä sitten vähän reilummallakin kädellä: http://www.r-kioski.fi/hedelmalahettilas/

      Poista
  6. täällä seuraillaan mielenkiinnolla! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeee mahtia kuulla, että innokaiita lukijoita löytyy vielä <3

      Poista
  7. täällä ollaan edelleen, 3-4 vuotta oon blogias seuraillu ja aina ollu yks lemppareista :) mukava jos alat kirjotella taas enemmän!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wuhuuu terkkuja vakkarilukijalle! Hyvin oot jaksanu pysyä messissä <3

      Poista
  8. Tykkään seurata matkajuttujasi, näissä kohteissa olisi kiva käydä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana inspiroida toisia<3 Haluan matkustella lisää ja kirjotella kokemuksiani toisille niin hekin voivat saada lisää matkustus ispiraatiota :)

      Poista
  9. Täällä ollaan edelleen! x) lukenu oon sun blogias jo ennen ku sun vaihtovuosikaan alko :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeee go you :) Ihana kuulla, että täällä on vanhoja lukijoita jotka on jaksaneet pysyä messissä!

      Poista
  10. Mitenköhän kauan mä oon sun blogia seurannut?:D Varmaan aika alusta asti, ennen vaihtarivuotta kuitenkin. Musta on ihanaa että oot palannu blogimaailmaan, sun blogias on niin kiva lukee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kuulla, että oot tota mieltä ja että oot jaksanu niinkin pitkään seurailla <3

      Poista
  11. Seurasin joskus muutama vuosi sitten ja löysin viime vuonna tän sun blogin uudelleen kun olit siellä vaihdossa! Jäin jälleen koukkuun vanhaan lempiblogiin:) sun tyyli kirjottaa on loistava ja sun kuvat on aina ihania<3

    VastaaPoista
  12. Täällä yhä! :-) Alotin lukemaan sun blogia jo aika kauan ennen vaihtovuotta, mahtaava jos palaat takaisin aktiivisempaan bloggaamiseen!

    http://mypartofworld.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  13. Täälläkin ootellaan edelleen innolla sun postauksia, mahtavaa että oot taas palannut! Ja tosiaan sun blogia oon seuraillut jo varmaan pari vuotta ennen sun vaihtoon lähtöä :-D

    VastaaPoista
  14. Oon lukenu tosipitkään sun blogia ja edelleen oon messissä!(kauan ennen vaihtovuotta eksyin tänne) Tykkään tosipaljon sun blogista että oon ihan innoissani siitä että oot täällä taas!:-)

    VastaaPoista
  15. Täällä kans yksi joka on seurannu sun blogia tosi kauan jo, pari vuotta ennen vaihtovuotta löysin sun blogin! Ootan aina innolla sun postauksia ja tykkään tosi paljon sun blogista! :-) Huippua että oot taas täällä kirjottelemassa!

    VastaaPoista
  16. Mäkin oon sun vanha seuraaja ja odottelen innolla uusia postauksia! :-)

    VastaaPoista