maanantai 3. helmikuuta 2014

unnecessary

a2 a3 a8 voivoivoivoi.... Miten mä selviän huomisesta ruotsinkokeesta? En tosiaan tiedä. Pitäis olla onnellinen, että kohta tää koeviikko on ohi, mutta silti toi huominen stressaa ihan järjettömästi. Kuusi iltaa ja vähän vielä siihe päälle lukemista ja enää ei vaan oikeen nappaa.

En jaksais enään odottaa sitä maatietoa rotarilta, monet on sen jo saanut ja mä oon ihan kärsimättömästi kokoajan päivittämässä sähköpostia. En jaksa yhtään koulua, oon niin korvia myöten täynnä niitä huonoja opettajia, opetustyylejä, käytäntöjä ja sääntöjä jotka ei auta tai edistä kenenkään oppimista. En tiedä millaista siellä mihin sitten ikinä menekään tulee olemaan, mutta ainakaan ei niistä tuloksista tarvii stressata kun ei niitä mihinkään lasketa. Eli periaatteessa mulla on ens vuonna tulossa vähän niinkuin välivuosi, en malta odottaa!

No okei riittää tää turha jaarittelu, meen nyt tekeen jotain ruokaa ja sitten koitan jollain kumman taialla taikoa päähäni jonkun miljoona sivua ruotsin kielioppia ja sanoja. HIPHEI.

22 kommenttia:

 1. Mullaki ruotsin koe huomenna ja koko koeviikon viimine mut silti kauhee stressi pääl ja ei yhtää huvittas ja nytki löydän itteni lukemasta blogeja vaik pitäs olla kirjan ääressä.. mut tsemppiä kokeeseen ! :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehehe toi on niin perus.... Juu ja huonosti kyllä meni tuo koe, mutta mitäs pienistä :>

   Poista
 2. Hej på dig jag älskar svenska och vår läraren är den bästa tack hejssan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hej på dig! Jag älksar svenska och vår lärare so mycket också <3 oujeee XD

   Poista
 3. Jos olet niin ärsyyntynyt lukioon, niin minkä takia menit sinne? Juuri tämän takia valitsin amiksen, olisin saanut hermoromahduksen lukiossa! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tienny mille alalle olisin mennyt amiksessa ja nyt saa vähän aikaa miettiä elämää :D mulle toi yleisivistys ei myöskään ole pahitteeksI... Mutta joo hermoromahduksia tää hulluus mullekkin välillä aiheuttaa!

   Poista
 4. ^^kaikki eivät vaan löydä sitä sopivaa linjaa amiksesta:)

  VastaaPoista
 5. Pian saat varmasti tietää sen maan! ihan vähän viä kärsivällisyyttä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tää on niin hirveetä odottaa!! Onneksi sain jo vähän vahvistusta mahdollisesta paikasta Ausseissa, mutta se nähdään nyt sitten että toteutuuko se vai päädynkö johki muualle. Jännittää :---)

   Poista
 6. Ai että mäkin niin ootan sitä kun ei tarvi vuoteen opiskella kunnolla, tuskin jaksan vaihdossa meinaa opiskella silleen kunnolla niinku täälä yrittää:-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpääää!! :------D Can not wait <3

   Poista
 7. Missä lukiossa oot?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tampereen Lyseon lukiossa eli "Rellussa" :D

   Poista
 8. joo musta tuntuu kans, että en tän kolmen vuoden (oon nyt abi) aikana oppinut tunneilla oikeestaan mitään. En nyt kritisoi mitenkään opetusta tms, mut siis lähinnä en tajua et miten voi olla mahdollista että kun tunnin jälkeen avaa sen käsitellyn aiheen kirjasta niin se kirjassa oleva teksti on järkyttävän paljon syvempää ja semmosta et puoliakaan juttuja ei oo kuullu. Esim matikassa en tajunnu tunneilla kyllä mitään eli tavallaan kävin kurssit turhaan, koska jouduin tekemään kaikki tavallaan myös ns itsenäisesti, koska opiskelin ite kotona ne asiat sieltä kirjasta. Et feel you erittäin hyvin. Koita jaksella ! Sulle on onneks tulossa vielä toi vaihtari vuosikin ,en tajua miten ihmeessä rämmin ite kakkosvuoden läpi mut tässä sitä jotenkin kummasti ollaan perjantaina menossa äikän tekstitaidon ylppäreihin D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo voi vitsi hyvä, että muillakin on samoja fiiliksiä! Mulla on jo tälleen ekana vuonna tollanen fiilis ja joistain aineista oon niin pihalla je opettajat ei tajua yhtään kuinka opetetaan meitä vähän "tymempiä" :-----D Mutta hei onnittelut sulle, you made it ! Ja niin hirveesti onneee ylppäreihin :D

   Poista
 9. sullahan oli vähän huonommas kunnossa sun iho yhes vaiheessa, niin miten se on nyt noin hyväs kunnossa? :) tai et vaihoitko joihinkin tuotteisiin (mihin) vai alotitko esim e pillerit tai muun lääkityksen? :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu oli kyllä ja siis en alottanu mitään lääkitystä, vaan ihan ruokavalion muutoksella ja oikeestaan "karkkilakolla" on iho lähtenyt meneen parempaan suuntaan. Nyt se on taas vähän huonommassa jamassa, kun koeviikolla on tullut syötyä aika epäsäännöllisesti ja muutenkin huonosti, mutta mulla auttaa ihan yksinkertaisesti tää vähäsokerinen ruokavalio :)

   Poista
 10. Oi kun kaunis oot ! <: Kuka susta muuten ottaa ylensä kuvia tänne ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Yleensä otetaan mun kaverin Kiran kanssa kuvia toisistamme, kun hänelläkin on blogi!

   Poista