lauantai 18. tammikuuta 2014

White lips, pale face, breathing in snowflakes.

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Tällaisina aamuina ei voi olla kuin kiitollinen siitä, että asuu Suomessa. Aurinko paistaa, pakkanen puree poskia ja lumi kimaltaa niinkuin miljoona timanttia. Eihän siinä voi kuin hymyillä!

Tänään mulla on "opiskelupävä", joka alkaakin heti tämän postauksen julkaistuani. Ei niin houkuttelevaa, mutta pakko nyt vaan ottaa itseään niskasta kiinni ja vähän potkia perseellekkin, että nyt täytyy saada hommat tehtyä.
Aamulla sain snäpin Kiralta, ja siinä sanottiin: "tänään kuvailemaan?" ja eihän tällaisena päivänä vastaus voi olla kuin myöntävä. Mulla oli päällä tällanen rento asu jossa on kiva jatkaa päivää sitten opiskelun merkeissä. Eli neule on Lindexistä, huivi on Zarasta, laukku on kirpparilta, nahkahanskat lainasin Kiralta jotta sormet ei jäätyisi ja legginssit on Persunmalilta. Nää legginssit on ollut ihan superihanat, koska niissä on sellanen pehmeä vuori sisällä ja ne on tosi lämpimät. Vaikka en näillä ehkä ihan joka paikkaan lähtisi musta nää silti on niin ihanan söpöt ja vähän erilaiset, että näin talviaikaan ne varmaan tulee olemaan jalassa aika useesti.

Mitäs tykkäsitte kuvista?

32 kommenttia:

  1. tosi kivoja kuvia!:-)

    tessajulia.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. vastaa jo kyssäpostauksee

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiiä teenkö sitä ollenkaan, koska kuvasin sen videon ja sitten mun kone meni rikki ja se video hävisi. Voin tehdä sen varmaan sitten kun on enemmän aikaa, koska nyt pitää kyllä hirveää kiirettä kaiken kanssa:/

      Poista
  3. ihania kuvia ja tykkään älyttömästi noista sun housuista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos♥ Ja juu mäkin ihastuin noihin pökiin!

      Poista
  4. ihana asukokonaisuus! <3

    VastaaPoista
  5. Vooi toi asu on nii ihana! Noi kaikki mätsää niin kivasti yhteen :) Ja nää kuvat on taaaas kerran nii upeita <3 Vitsi olis mahtavaa mennä joskus porukalla kuvaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii kiitti Sonja! <3 Juu hei se vois olla kivaa :)

      Poista
  6. Ihania kuvia ja oot tosi nätti!:-)

    VastaaPoista
  7. Tosi kauniita kuvia! Ja noi leggingsit on ihan ylisöpöt :D

    VastaaPoista
  8. teetkö choiesin kanssa yhteistyötä? :) ku huomasin ton mainoksen mut en oo huomannu yhtäkään yhteistyöpostausta siitä :D ja ootko enää yhteistyössä sheinsiden kanssa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun piti tilata sieltä, mutta en jotenkin osannut käyttää sitä järjestelmää ja nyt se on vaan jäänyt... Ja sheinsiden kanssa kävi silleen, että ne vaatteet jotenkin jää tulliin kiinni eikä niitä pysty vastaanottamaan joten siinäkin vissiin ainakin ny taukoa... :S Oon ollut kauheen laiska nyt hoitamaan näitä asioita, täytyy kyllä vähän ryhdistäytyä!

      Poista
  9. Aivan ihana asu! Jotenki niin täydellinen tuommoiseen pakkaspäivää <: Ja niin upeita nää kuvatkin!

    VastaaPoista
  10. ihana asu :-) Sulla on kyllä mahtavaa tyyli!

    VastaaPoista
  11. Vastaukset
    1. Kiitos♥ mäkin rakastan just tällasia valosia ja aurinkoisia kuvia :)

      Poista
  12. Ihana asu ja oot tosi kaunis! :)

    VastaaPoista
  13. Ihanat noi leggingsit ja upeita kuvia! :)

    VastaaPoista
  14. oot ehkä taitavin kuvaaja kehen oon törmänny!♥

    terveisin kateellinen!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos Helmi ♥ Vitsi mun pitää taas tulla käymään siellä stadissa moikkaamasa teitä!!!

      Poista
    2. Hah jep, olis jo aikakin! Pitää kattoo millon ois taas jotkut bileet tms et oltais kaikki taas koossa!♥

      Poista
  15. muistatko yhtään miten pääsit indiedays inspirationiin?:) kutsuttiinko sut siihen vai lähetitkö ite postia sinne?:) ja oliko sulla sillon paljon lukijoita ?(monia satoja?)

    VastaaPoista