torstai 16. tammikuuta 2014

Sunshine she's here, you can take a break.

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Tänään saapui vihdoin paketti jota olenkin jo odotellut. Nimittäin vaatteita blogiyhteistyön merkeissä Persunmalilta. Voin kerrankin sanoa, että nyt oon oikeesti tyytyväinen! Nää vaatteet ei tuntuneet mitään kiinakamalta (vaikka siellä vissiin onkin valmistettu) ja oon ihan eritysien ihastunut tähän mekkoon. Voitte käydä tsekkamaassa sen tästä <--- ja hintaakin on vaivaiset 35 dollaria. Toi istui tosi hyvin päälle enkä malta odottaa jotain kesäisiä tai no miksei vähän talvisempiakin juhlia, mihin voin ton pukea ylleni. Ton korun voitte tsekata tästä jos alkoi kiinostamaan, musta se oli ainakin tosi nätti eikä taaskaan hinnalla pilattu.

Oon jotenkin hirveen huono nettishoppailija ja nytkin puolet mun saamista vaatteista kuuluisi kesälle ja toinen puolisko alkaa olla jo pian pikkasen liian jouluisia tähän vuoden aikaan. En osaa yhtään kattoo niitä vaatteita sen mukaan mitä kannattaisi ottaa vuoden ajan kannalta vaan jos joku näyttää supersöpöltä mä otan sen ajattelematta sen käytännöllisyyttä. No ompahan sitten kesälle vaatteita ja miksei myös ensi jouluksi.

Mulla on ensi viikolle tiedossa eniten kouluhommia kuin ikinä ennen ja sitten seuraakin jo koeviikko, jossa jokaisella palkilla koe joten stressiä pukkaa. Koitan kuitenkin nyt ottaa rennosti ja ajatella kokeiden olevan vain kokeita.

Kiitos muuten kaikille ihanille, jotka jaksaa mulle pistää kommenttia!! Ette tiedäkään kuinka yksi pieni kommentti voikaan piristää päivää. Lupaan myös alkaa vastaamaan jokaiseen kysymykseen ja kommenttiin saman tien kun saan sen, sillä se on ollut mulle vähän ongelma.


Nyt eksyttiin kyllä aiheesta (eli siis tuon mekon esittelystä) jo muutamaan kertaan. Ei mulla oikeestaan muuta kun, että hyvää loppuviikkoa ja mä lähden nyt valmistautumaan mun treffeille (lue: istun huoneessani skype päällä). Palaillaan!

10 kommenttia:

 1. Ootko saanu aiemminki yhteistyön merkeissä persunmallilta jotain? :) Laitatko niitä tracking linkkejä näihin postauksiin..? ja ottaako ne suhun aina sitte yhteyttä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on mun ensimmäinen kerta kun saan paketin tuolta ja oon vielä aika kujalla tästä jutusta. Pistin ainakin itse nyt viestiä, että vaatteet on tulleet perille. En sitten tiedä miten tästä jatkuu... Harmi kun en voinu olla oikeen avuksi :/

   Poista
 2. Lähetätkö esim. Sheinsidelle ja persunmalille englanninkielellä sähköpostia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu lähetän sähköpostit sinne aina englanniksi :)

   Poista
 3. Mistä ne sun vaatteet on mitkä sulla oli siinä instan kuvassa? :D vai selititkö myös niistä vaatteista tässä postauksessa? Apua oon ihan pihalla enkä pysty mihinkään keskittyy enkä nää tota viedookaa >:DDDDDD sekava kommenti, ehkä? XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kanssa Persunmalilta! Esittelen niitä sitten myöhemmin :) Hahah pikkasen sekava kommentti ehkä, mutta ei se haittaa, kaikki me ollaan välillä vähän sekavia.

   Poista
 4. Ihana mekko ja Lilja<3 :) jaksaa jaksaa tsemppaa vielä kouluhommia, kyl me selvitään yhessä! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Kata <3 Hahahahahah toivotaan !!

   Poista