sunnuntai 15. joulukuuta 2013

lovely weekend

Collage1 Collage2 Collage5 Collage19 Collage8 Collage Collage1 Collage2 Collage6 Tälleen joulun alla musta kuoriutuu aina hirvee jouluihminen. Rakastan kaikkee jouluun liittyvää jouluvaloja, lämpimiä juomia, punaista väriä, pipareita, suklaata, torttuja, glögiä ja joululauluja! Me tultiin tänne Helsinkiin perjantaina Alisan ja Kiran kanssa tänne Petralle viettään aikaa ja olemaan yhdessä. Ollaan tehty vaikka mitä, nähty Petran kavereita, syöty ihania salaatteja, kuuneltu joululauluja, syöty pipareita, katottu holiday (ehkä maailman ihanin joululeffa), kierrelty kaupoilla, naurettu tyhmille jutuille ja pidetty muuten hauskaa. Rakastan ottaa vähän etäisyyttä Tampereeseen ja koulujuttuihin ja paeta tänne. Anyways vihdoin saatiin otettua vähän enemmän kuvia, mitäs pidätte tällasesta postauksesta missä on vähän enemmän näitä kuvia?

17 kommenttia:

  1. ihana tää postaus ! ootte kaikki tosi kauniita :)

    VastaaPoista
  2. Ihana postaus ja ihania kuvia!! :)

    http://sara--says.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia ja tosi kiva että niitä oli vähän enemmän!:)

    VastaaPoista
  4. tosi kivoja kuvia! ootte niin kauniita :) ja oii mäki katoin tänää holidayn, se on niin ihana vaikka oon kattonu sen 1000 kertaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti ! <3 Ja juu samoin, se on vaan ihan paras, kunnon joulufiilis tulee sitä kattoessa :)

      Poista
  5. mielettömän ihania kuvia:-)

    http://pihlalina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. ihania kuvia ja blogis tuo aina hymyn huulille! :-)♥
    onko noitte pipareitten päällä muutes tomusokeria vai mitä tuo valkoinen on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanainen♥ Ja juu se on tomusokeria :---)

      Poista
  7. Haha alko naurattaan hirveesti toi sun kommentti tosta Holiday-leffasta, kun ite kerkesin just haukkumaan sitä mun blogissa äklöksi:D Mun kaveri toisaalta tykkäs siitä että jakaa mielipiteitä selkeesti:D

    Sulla on näin ensisilmäyksellä tosi kivanolonen blogi. Hienoja ja tunnelmallisia kuvia:) Jään seuraileen;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu mä kans bongasin sun tuomion siitä leffasta sieltä sun blogistas :-----D Toi kyllä jakaa mieleipiteitä, oon kanssa ite huomannut. Mulle siitä on muodotunut sellanen perinne lähes ja siksi se tuntuu vuosi toisensa jälkeen yhtä ihanalta.

      Mutta hei kiitos hirveesti! Sunkin blogi vaikutti tosi hyvältä ja jäin kanssa seuraileen :)

      Poista
  8. Moikka Lilja! Osaisitko yhtään sanoo, että mistä tuo sun musta takki on ostettu? Etsin ite saman tyylistä ja olis super kiva, jos osaisit yhtään vinkata! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka :) Juu ostin sen ihan hiljattain Ideaparkin New Yorkerista ja hintaakin oli vain vaivaset 30€ (alennuksessa oli) ja on ollu tosi lämmin! Suosittelen lämpimästi :)

      Poista
  9. aivan ihania kuvia, löysin sun blogin juuri ja rakastan miten ihanan hyvälaatuisia ja kauniita kuvia sulla erityisesti on :)

    www.missindependent-n.blogspot.fi

    VastaaPoista