sunnuntai 8. joulukuuta 2013

kaakao, joulutorttuja ja yksi rippimekko

Iltoja ihanat! Mä totaalisesti feilasin tän mun postausviikkoni. Ja syy on yksinkertaisesti ajan puute, kuvittelin koeviikon loputtua elämän olevan vaan leikkiä mutta kyllähän se karu totuus sieltä äkkiä paljastuikin. Kouluun kahdeksaksi ja koulusta neljältä. Pimeestä pimeään. Mun videon muokkaukseni on vähän vaiheessa ja kunhan teillä kärsivällisyys riittää niin aion kuin aionkin julkaista ihka ensimmäisen videopostaukseni, toivottavasti vielä tämän vuoden puolella.
a1 Kerrankin sain läksyt tehtyä ajoissa ja vaihto-oppilas asiat rullaa eteenpäin, joten valittamisen aihetta ei tällä hetkellä löydy. Se tuntuu oudolta, ainahan mä oon jostain valittamassa. Ehkä tää on hyvä merkki!
Halusin vaan tulla päivittelemään ilman sen kummempia syitä.
Rakastan ylikaiken kaakaota, pipareita, joulutorttuja ja glögiä. Kaikkee jouluun ja joulunodotukseen liittyvää.
Suklaakalenterissa luukut senkun vähenee ja odotus alkaa ainakin mulla käydä aika malttamattomaksi. Eikä pelkästään joulun takia vaan myös sen takia, että mun poikaystäväni tulee viettämään joulun tänne suomeen ja hänen tuloonsa on enään 14 päivää!
a2 Tämä viikonloppu kului parhaalla mahdolliselal tavalla, eli ystävien kanssa ollen. Sitä on alkanut tässä lukion ohella ja muutenkin kun se vaihtovuosi lähestyy niin arvostamaan ystäviä ihan eri tavalla ja jokainen hetki jonka heidän kanssaan saa viettää on tosi ihanaa.
a4 Tähän loppuun vielä tällanen ilmotusasia. Muutamat ihmiset on kyselleet tän mekon perään ja oonkin kertonut sen hommanneeni asokselta toissakesäisiin rippijuhliini. Mekko on mulla nyt vaan kaapin perällä pölyttymässä ja ajattelin, että jos siellä olisi jollakin tarvetta täysin uudenveroiselle muutaman kerran käytetylle mekolle, niin ottakaapa vaikka sähkärillä yhetyttä. Mekko on siis kokoa 34 ja tosiaan mun suunnilleen mun kokoiselle hyvän kokoinen.
7388339210_a422d1f841_b Palaillaan piakkoin, Adios!

14 kommenttia:

 1. voi vähän ihanaa, että näät sun poikaystäväs taas pian! viettääkö se siis joulun teillä? :)

  VastaaPoista
 2. Ihana jouluinen postaus! Pakko kysästä vielä että millä muokkaat sun kuviin noi linnut ja sydämet yms ? :)

  VastaaPoista
 3. Kato Youtubesta sellanen ku missglamorazzi :D Näytätte aika samalta, ei identtisiltä tietenkää mut voisitte olla siskoja tai jotain :D

  VastaaPoista
 4. oooi sano olalle terkkuja sitten multa ja että se on ihan supermahtava!! sen synttärionnittelu piristi koska me ei edes tunneta :--)

  VastaaPoista
 5. ihanan näköstä kaakaota, miten oot saanu siitä tuommosen kuohkeen näkösen?:))

  VastaaPoista
 6. Oon kyllä niin onnellinen sun puolestas, on ihana nähdä että jollakin tuollainen kaukosuhdekin onnistuu! Muutenkin on mukava seurata, miten sä meet aina positiivisesti eteenpäin! Tosi paljon lähetän terveisii sulle, oot ihan mahtava!

  VastaaPoista
 7. kai sää ny syät muutakin kuin sokeria? onhan noilla nameilla silloin tällöin kiva hemmotella itteänsä, mutta jos ruokaympyrän sektorit on tortut-makeiset-leivokset-kakut-kaakao, niin elimistö on koko ajan insuliinishokissa, eikä siitä hyvä seuraa. tykkään kyllä blogistasi tosi paljon, ei siinä mitään...
  :)

  VastaaPoista
 8. Oon ollu jo pitkään sitä mieltä (niinkuin tuo yks anokin sanoi) että sä ja mmissglamorazzi muistutatte toisianne ja myös sinä ja mia stammer (youtubessa mamamiamakeup) muistutatte myöskin toisianne^^

  VastaaPoista
 9. Koska teet sen vastauspostauksen (videona ;) )? :D

  VastaaPoista
 10. onko mekko jo menny kaupaks?

  VastaaPoista
 11. onko mekko menny jo kaupaksi :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole mennyt! :) Myynnissä siis vielä on:D

   Poista
 12. Missä sun mekko on myynnissä? Minkä kokonen ja paljo maksaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sori se on myyty jo jokunen aika sitten! :(

   Poista