keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

hipppi

a4 a1 a3 a2 a5
Toppi/bikbok shortsit/topshop kaulakoru/bikbok sormus/bikbok
Heippahei ja hellät tunteet! Okei ei oikeestaan... Mä oon vähän väsynyt kun valvoin myöhään ja nyt heräsin noin että digitaalinen kello alkaa luvulla 7. Ei mun juttu. Sille on kyllä ihan syy, eli siis lähdetään Kiran kanssa tsekkaamaan ihan sieltä lukion ovelta, että ollaanko päästy sisälle. Kun nettiin ne tulee vähän viiveellä. Ja toinen kiva juttu tänään on se, että mulla on ripsenpidennysaika täksi päiväksi. Miinuksena siinä on se, että en enää löydä mistään tietoa mihin aikaan se on, kai mun täytyy soittaa vielä ja tarkistaa. Tossa ylempänä on kuvia mun siitä eilisestä "rennommasta" asusta johon siis kuului myös välillä mustat farkut ton kylmän sään vuoksi, mutta kun mentiin rannalle niin aattelin et kyllähän täällä shortseilla pärjää. Ei pärjännyt, saatiin onneks syötyä meiän ihanat eväät mutta paettiin sitten sadetta Petralle. Siellä katottiin taas pitkästä aikaa pretty little liarseja ja oli kyllä niin jännittävää et huhhuh. Illemmalla mentiin vielä mökille uimaan, ja siellä vesi tuntui, ainakin omasta mielestäni, tosi lämpöseltä. Nyt vaan sormet ristissä jännittään noita yhteishaun tuloksia! Oottekos jo ite saanu kuulla mihin jatko-opiskelu paikkaan pääsitte?

16 kommenttia:

  1. Missä sä otat ne ripset ja millä hinnalla?:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tmi karin meronen (style by heini) groupon diili, 45€ :)

      Poista
  2. Toivottavasti pääsit haluaamaasi lukioon :) Itsellä oli samanlainen jännitys viime vuonna, ja nyt on opiskeltu vuosi haluamassani lukiossa! Seuraavan vuoden vietänkin jenkeissä vaihto-oppilaana! Jos kiinnostaa lukea mun vuodesta, liity toki lukijaksi :)
    http://kiaanette.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo pääsin, jes! Oi vitsi upeaa, itekkin haaveilen ihan samasta <3 Liityn ehdottomasti :)

      Poista
  3. mistä te katotte noita pretty little liarseja ? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. pakko vastata, en tie mistä lilja kattoo mutta itse katon ilmatteeks ja suomalaisilla tekstityksillä hdfin.comista :) pitää vaan tehä tunnus sinne, joka on siis ilmaista mutta suosittelen..itellä ainaki toiminu mainiosti:)

      Poista
    2. Katsotaan utorrentin kautta, se on tosi monimutkanen selittää mutta voisin tehdä siitä joskus vaikkapa postauksen ! (:

      Poista
  4. Juu, pääsin lukioon mihin halusin! :))

    VastaaPoista
  5. Vastaukset
    1. jeep♥ ne vaan alkaa kohta meneen mulle pieniks, yhyyy -.-

      Poista
  6. ihania kuvia ! :)

    » starshipslove.blogspot.fi

    VastaaPoista
  7. Pääsin sinne lukioon minne halusinkin! Tosin ei siitä oo hetkeäkään ollu epäilystä, koska kyseinen lukio on niin pieni, että kaikki halukkaan otetaan sisään ja mullakin keskiarvo tais olla 9,2 joten ei tarvinnut jännittää :)

    Toivottavasti säkin pääsit sinne minne halusit! Jännittääkö sua yhtään ens syksy? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeeee(: Onnea kuiteskin! Mulla oli vähän sama tilanne, tai et keskiarvo riitti kyllä hyvin ja tiesin sen jo etukäteen, silti vähän jännitti :DDD

      Mutta juu pääsin ja kyllä vaan jännittää ihan reilusti! Ei pitäis ehkä ihan vielä panikoida, mut kylmä vähän jännittynyt oon...

      Poista