keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

asua, smoothie ohjetta ja helsingin instakuvat

a4 a3 a2 (2) a1
rusetti/ninja toppi/secondhand farkkuliivi/lainassa Kiralta hame/chicnova*(saatu blogiyhteistyön kautta) kengät/spiritstore
Tällasta asua suunnittelin tälle päivälle. Kunnes tajusin että, a) ei tuolla ole näin lämmin tällaselle asulle b) en todellakaan jaksais kävellä korkkareilla koko päivää, varsinkaan eilisen lenkin jälkeen, josta jalat vieläkin  ihan sohjona. No anyways, mä päädyin loppupeleissä rennompaan asuun, josta saatte varmanakin kuvia myöhemmin, mutta tulin nyt pistään nääkin kuvaset tänne. Oon muutes ihan rrrrakastunut noihin rusetteihin!
Aattelin myös pistää mun supereasyn smoothie ohjeen tänne, eli siis alla olevat vaan sekasin tehosekottimessa ja valmista. Ite en aluks pitänyt noista mustaherukoista yhtään, mutta kun niitä vaan riitti ja riitti pakkasessa ja muista marjoista oli pulaa niin kyllä mä siihen totuin ja nykyään tykkään tosi paljon. Eihän se vedä vertoja mansikkapirtelölle, mutta suosittelen kokeilemaan!
a5 a6 Loppuun vielä mun instgram kuvat Helsingin reissusta. Instassa olen nimellä liljauraemilia ! Collageqaadad maisema Nyt suuntaan kaupunkiin hakemaan sapuskaa ja ehkä kirjaston kautta rannalle, vaan rentoutuun. Ei tuolla kummmonen sää ole, mutta en jaksa täällä sisälläkään kökkiä. NYTHÄN ON KESÄLOMA!

14 kommenttia:

 1. Ihana toi asu :) Ja tosi kiva ku sä oot postannu nii useesti nyt lähiaikoina! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitooos! Ja hei kiva jos tykkääät, näit on ollu kiva tehä kun on aikaa:)

   Poista
 2. näin sut stadikal!! olit iha hurjan kaunis :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cool, mäkin näin sut! Luulin et et tunnistanu mua niin en sit viittiny tulla puhuun:D mut hei samoin ittelles vaan :)

   Poista
 3. paljon laitat tota maitoo ?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen verran et ne ei ihan peity ne muut ainekset! Sit lisään viel jos ei oo tarpeeks:DDD

   Poista
 4. Mistä tota hawaiian tropic tanning oilia vois löytää (sitä kai kuvassa näkyy:D)? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin sen viimevuonna sokokselta, mut en oo kyl nyt nähnyt:D katttelisin ite nää prismat, sittarit ja muut tavaratalot!

   Poista
 5. mikä toi cosmopolitan kuva on tai onks mul menny jotaa ohi? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meitä vaan pyydettiin hietsussa tollaseen kuvaukseen, siin saatto voittaa jonku cosmonvuosikerrat ja jotain tollasta XD ei mitää ihmeellistä

   Poista
 6. Mää rakastuin tuohon rusettiin :)

  VastaaPoista
 7. voitko tehä myday videon joku päivä? tai kuvissaki käy!! se vois olla meinaa kiva nyt kesäl tehä :)

  VastaaPoista