sunnuntai 27. tammikuuta 2013

My room and todays outfit

Elikkäs lupailin toteuttaa huonepostauksen ja tässä sitten olisi.
Itse en huoneestani erityisemmin pidä sen pienen koon vuoksi, mutta sen takia oon sitä koittanut sisustaa kivasti ja saada sen vaikuttamaan mahdollisimman suurelta käyttämällä vaaleita värejä!
a5 a1 a2 a4 a3 a6 a99 a7 Ja alempana kuvailu tuloksia tän aamusista kuvailuista, taas oli ihan sairaan kylmä ja välillä tuntuu, että mihin sitä itsensä blogin takia pistääkään :----D Mun perusajattelu kylmällä yleensäkkin ja varsinkin talvella asukuvia ottettaessa on: PALMUJA PALMUJA AURINKOO PALMUJA PALMUJA. Okei saattaa kuulostaa tosi oudolta, mutta mulla se tehoaa ja hetken jopa tuntuu lämpimämmältä.
a1 a2 a5 a3
a4
Nahkatakki/kaverin vanha Kaulahuivi/zara Farkkutakki/Lontoosta Housut/carlings
Joku oli pyytänyt multa kuvaa mun lompakon sisältä ja vihdoinkin muistin sen kuvata. Joo ei kyllä kauheen ihmeellinen ole, mutta toivottavasti kelpaa!
a9 a10 Koko päivä on mulla ollut vähän laginen ja sekava. Aamulla siivosin huoneen ja kuvasin huonepostauksen, sitten käytiin kuvaamassa asut ja chillailtiin Kiran kanssa meillä. Yritettiin toteuttaa "hienoa" teemakuvausta, mutta tuli pimee liian nopeasti ja kuvaus feilasi. Muutama kuva tossa alhaalla kuitenkin siitä. Illemmalla päätettiin leipoa ja päädyttiin suklaa-mustikka muffinsseihin. Nekin vähän epäonnistu, mutta ei se toisaalta pretty little liarseja kattoessa haitannut. Kunhan vaan oli jotain syötävää t.possu. Nyt oon ihan ähkynä ja seuraavan viikon ja viikonlopun on kyllä oltava herkuton! Huhhuh tulipa sekava postaus. No ehkä tää on vähän sitten korvausta mun viime päivien postailemattomuudesta. Nyt suuntaan nyt saunaan ja sitten nukkumaan, tsemppii tulevaan viikkoon! a7 a6 a8 a11 a12 a13

40 kommenttia:

  1. vooiku sullon kiva huone :)

    http://therecklessandthebravee.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en erityisemmin tykkää mut kiitos !:)

      Poista
  2. Ihana huone sulla ja oot tosi nätti tyttö :)

    VastaaPoista
  3. upee huone sulla ja muutenkin jotekin sulla on tosi kiva tyyli! :)

    http://livelikeyoulldietoday.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. en sano tätä pahalla mutta oon pitkään kattonu et sun kuvat on kauheen "rakeisia" tiiätkö ku ottaa suurella iso-herkkyydel nii tulee sellasii:d ni ootko koittanu ottaa eri asetuksil vaik laittamalla sitä isoa pienemmäks nii ei tuu niin rakeisia, ja sit vastaavasti aukkoa pienemmäks nii ei silti tuu liian pimeitä kuvii :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mun koneella ei ole ollenkaan rakeisia nii voi johtua sun omasta koneestas :) kiva blogi!

      Poista
    2. Ookei, omasta mielestäni mulla ei usein oo rakeisii kuvii ja tiedän kyllä miten toimia jotta rakeisuus vähenee. Tässä postauksessa muutama rakeinen kuva jossa valotuksen takia täytyi isoa pitää suurimmalla ja aukkoa pienimmällä jotta valo riittäis ! Mut tosiaan kiitti palautteesta, teen parhaani:D

      Hyvä kuulla!!(:

      Poista
  5. Upeita noi pari "teemakuvaa"! Ja sullahan on aivan ihana huone :))

    VastaaPoista
  6. Ihana postaus :) toi toka kuva susta näyttää just siltä että ajattelet "palmuja palmuja palmuujaa":D Oot kyllä niin kauniskin ja ihan sairaan kivan näköinen asu!

    VastaaPoista
  7. Mulla taas huoneessa toisinpäin D: Tää on liian iso! Sun huone on aivan ihana ;_; Ja nää kuvat on niin upeita!

    VastaaPoista
  8. Mistä noi mustat unelma korkkarit on :) ?

    VastaaPoista
  9. Jotenki must tuntuu et oot ennen asun kokoamista lukenut Annika-o:n oiskohan ollu eilisen päivän asun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei ikävä kertoo mut en ollut :D itekkin katoin yhtäläisyyttä kun tätä postausta tehdessäni luin annikan blogia !

      Poista
  10. käytätkö valkokuvatessas salamaa ollenkaan?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oikeestaan, joskus ihan pimeellä jos ei muuten millään tule tai sitten jos ihan läpällä otan jotain kuvia vaan vaik muistoks!:D jos olis lisäsalama niin kuvaisin varmaan paljo enemmän salamallakin, sitä odotellessa....:D

      Poista
    2. Joo katokku aattelin vaan ku saat niin valosia kuvia, mut ite en saa edes lisäsalaman kanssa:D? muutaksaa isoa vai siis häh?

      Poista
    3. Mul onse canonin 1.4 50mm objektiivi ja sillä saa aukkoo niin pieneks et tulee hyvii kuvii pimeemmälläkin!:)

      Poista
  11. Kiva huone sulla! Mutta jotenkin toi kartta pilaa kokonaiskuvan,tai siis ei pilaa,mutta vois näyttää ja sopia paremmin jos se ois vaikka vaaleissa taulukehyksissä:) mielipide vain:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu no toi kartta on siinä vaan sen takia et oon käsittämättömän huobo maantiedossa ja yritän siitä vähän niitä opetella!:DD mut toi on kyl totta et kehyksis se näyttäis varmaa paremmalle.... Mistäköhän tollasii noin isoi kehyksiä sais?

      Poista
    2. mun mielest toi kartta on ihan hyvä noinkii tuol seinäl, toi sopii toi kartta jotenkii noihi huoneen sävyihi sillai kivast ! (:

      Poista
  12. Ootko lisäilly tota punasta väriä hiuksiis vai johtuuko vaan valotuksesta? No enigeis näytää ihan tosi kivalta! :D

    VastaaPoista
  13. mistä toi sun torkkupeitto on? :-)

    VastaaPoista
  14. Heii ootko värjänny ton punertavan ruskeen kotona vai kampaajalla? Jos kotona, niin mitä merkkii ja sävyy käytit? Näyttää tosi kivalle! :--)
    -N

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Värjäsin ite ja voi eei kun mä en nyt musta sitä värin sävyä, se on ollu parikin kertaa täällä mun blogissa, siis kuva siitä purkista, mutta nyt en äkkiseltään löydä. Muistaakseni se oli joku lorealin sellanen tummanpunanen ja kevytväri :----D

      Poista
  15. mistä toi maailmankartta on? sika siisti mäki haluuuun:D ja just kiva huone:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äiti tilas sen jotain netistä, mut googlettamalla löytyy käytettyjäkin tosi hyväs kunnossa niinkun toi mun ! Eikä maksanu ees paljoo :)

      Poista
  16. uu toi maailman kartta on ihan sika cool!! sulla on just söpö huono, mun mielestä tommoset ns pienemmät on paljon kivempia kun semmoset hehtaari huoneet! C:

    www.chaasingthesun.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti ja kiva jos tykkäät, on tää toisaalta ihan kivakin :---)

      Poista