lauantai 2. helmikuuta 2013

stress free day

Helooou ihanaiset! Viime päivinä ja ehkä kuukausinakin oon ollut tosi stressaantunut ja väsynyt, ja muutenkin kaikki pienet ja suuret asiat on painanut päälle normaalia enemmän. Yhtenä esimerkkinä koulu. Tänään oli taas sellanen stressitön ja ihana päivä. Aamulla nukuin pitkään ja luin sängyssä, hyvää kirjaa, vielä kauan heräämisen jälkeen. Söin ihanan aamupalan ja vietin muutenkin mukavan ja stressittömän aamun. Illemalla mentiin Petralle tekeen ruokaa ja katsomaan putousta. Mun mielestä on ihana laittaa ystävien kanssa ruokaa ja samalla vaan pelleillä ja nauraa! Syötiin taas ittemme ihan ähkyyn (tai mä ainakin) ja nyt ei olo oo mikään ihan kevyin... No anyways oli tosi hauska ilta rakkaitten ystävieni kanssa, mutta eipä mulla oikeen muuta annetaan kuvien puhua puolestaan.
a2 a1 a3 a4 a5 Tän päivän asua ja kuvailua: a7 a6 a10 a11 a12 jakku/h&m kaulakoru/h&m peplum/bikbok housut/carlings (uusimmat rakkaushousuni) a16 a14 Ja loppuun vielä muutama ekstra tän päivän kuvailuistaa999 Puolet ajasta, kun yritettiin kuvailla, puhalsi jäätävä tuuli. Joka kylmyyden lisäks puhalsi kokoajan hiuksia silmille, ei kiva... a99999999 Lämpimät varusteet mukana kuvatessa... okoo, näyttää siltä kun mä olisin suunnistamassa johonkin antarktikselle! Mutta mä en vaan pidä kylmästä.

Palaillaan pian, love u ♥

12 kommenttia:

 1. Olitko sä lähössä ens kesänä sinne kielimatkalle maltalle nii mihin aikaan kesästä meet ja minne sinne kun itsekkin olen lähössä sinne nii mietin vain että oltaisiinkoha samaan aikaan siellä?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mern st.juliansiin ja lähen 23.7 :) millonkas sinä ?

   Poista
  2. Aa hitsi ku minä meen St.Paul's Bayhin ja lähen jo 19.6!

   Poista
  3. voi eei :---D mutta hei jos viitti olla ihana ja jos muistat, niin vinkkaisit mulle jotain vinkkejä kun tuut matkalta, et mitä kannatti ottaa mukaan ja tuliko jotain ongelmia yms. Oisin niin kiitollinen ♥

   Poista
 2. rakastan sun hiuksia!! C:  wwww.findareasontosmileee.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. sullon aina nii kivoja vaatteita!

  http://inka-allornothing.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Ihana toi kaulakoru!<3 ja sun hiukset!

  VastaaPoista