lauantai 12. tammikuuta 2013

lauantain asu

a2567890 a12222
Takki/Zara Toppi/New Look farkut/carlings

Heloouuuu! Mun 600D on huollossa tällä hetkellä, mutta kun aurinko tänään pitkästä aikaa paistoi niin pakko oli päästä kuvaamaan. Kuvattiin sitten sillä 1100D mun ja Kiran asut. Eipä mulla taaskaan mitään kummempia ole päällä, mutta ihan tollaset perus mukavat vaatteet kuitenkin. Haluisin niin paljon asua jossain ulkomailla, missä vois pukeutua paljon upeemmin ja "kevyemmin", kun olis lämmin! Täällä taas oli kyllä auringosta huolimatta aivan jäätävä sää, kesä tule pliis jo. 
Tää aamu oli aivan ihana, heräsin hyvien yöunien jälkeen pirteenä ja jäin silti vielä hetkeks sänkyyn vaan makoilemaan. Päätin mennä rentouttavaan vaahtokylpyyn ja sinne jumituinkin hyvän kirjan kanssa lillumaan joksikin aikaa. Sitten lähdin viemään koiria, ihanan raikaaseen ja aurinkoiseen ilmaan. Nyt oon kuitenkin vaan lagannut sisällä ja tarkotus oliskin mennä vielä käymään salilla Kiran kanssa ja sitten Alisalle yöksi. Nautikaa viikonlopusta, mäkin aion!

12 kommenttia:

  1. Upea asu ja tuo ihastuttava pitsitoppi on aivan ihana! <3

    VastaaPoista
  2. ihanat kuvat :D

    www.janskunn.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. Toi takki on aivan upee! Ja sori on pakko tulla sanoo, mutta eiks se oo CARLINGS ? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mäkin tykkäilen !(: ja oho niimpä tietysti :----D

      Poista
  4. mua häiritsee ihan mielettömästi ku näyttää siltä että noi housut ei oo niin korkeella ku niitten pitäs olla
    ja sitte sun jalat näyttää kauheen lihavilta ku ne n noin yhessä kiinni, joten voisitko nostaa pliiiiiis ne housut ihan ylös asti, eikö sua ahista? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kun sitä tolleen kattoo nii on ne aika matalalla, mut mul oli tollon siel alla sukkikset ja ne haittas niittee housujen vetämistä ylemmäs ja myöskin sai varmaa jalat näyttään lihavilta:D noi on kuitenki matalavyöröiset housut eikä tosta hirveesti mee ylöspäin mut ymmärrän pointtis ja voin koittaa parantaa!

      Poista
  5. ei vitsi toi paita on ihana! New Look on yks mun lemppari vaatekaupoista, sielt vois vaa ostaa kaiken!oot kans ihan mielettömän kaunis!:))

    http://janinah-noboundaries.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. kiitti ja juu se on ihana kauppaa <3

    VastaaPoista