perjantai 18. tammikuuta 2013

breathing in snowflakes

a1 a2 a3 I'm baaaack! Tosiaankin on ollut vähän taukoa blogista, koska kamera oli korjaamolla kennonpuhdistuksessa ja objektiivikin korjauksessa koska se jostain syystä ei millään alkanut toimimaan. Mutta nyt kumpikin rakkauspakkaus on turvallisesti kotona ja hyvä näin. Kauheita vieroitusoireita tulee kun ei voi kuvailla, hehheh... Tää viikko on kulunut koulussa (tylsistyessä), kokeisiin lukiessa ja salilla. Tänäänkin käytiin Kiran kanssa yhellä tunnilla ja täytyy kyllä sanoo, että ei tota liikuntaa voita mikään. Siihenkin mulla on varmaan joku addiktio. Jumppailun vastapainoks vedettiin tossa illalla leffaa kattoessa isot ben&jerrysit, kyllä nyt on täys olo! Kävin tänään myös kyselemässä tet-paikkaa, kun meillä on muutaman viikon päästä tetti ja helpotuksekseni pääsinkin sinne koskarin yläkerrassa olevaan uuteen ravinotolaan. Jännittää et kuinka mä siitäkin selviän, mutta pääasia että paikka on nyt hommattuna. Oon luvannut itselleni, että tänä viikonloppuna teen rästissä olevat kouluhommat, koska tiedossa on taas astetta rankemmat kaksi viikkoa koulussa ja kokeitakin on aika reilusti tiedossa. Mutta haluun mä myös postailulle löytää aikaa! Nyt jatkan blogien lukemista (ja alemmuuskompleksin tuntemista, kun kaikilla muilla on niin ihania postauksia), huoneen siivoomista ja sitten ehkä vähän kirjan lukemista, mun ihanassa silkkitakissa. Mä niin rrrrakastan perjantai iltoja kun on vielä koko viikonloppu edessä! a4 a55555555

12 kommenttia:

 1. heeei mis kävit korjauttaa objektiivii ja paljon makso? :/ munki täytyis..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se meni mulla onneks vielä taakuun piikkiin niin se ei maksanut meille mitään ja siitä korjaupaikastakaan en tiiä kun vietiin se giganttiin mistä me oltiin se ostettu ja ne toimitti sen korjaukseen!:D mut nää rikkinäist objektiivit on kyl ihan perseestä!!!!

   Poista
 2. Seuraan sua instassa ja oon ruvennu miettii että millä ohjelmalla käytät noita hymiöistä iphonessa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon pistäny sen jonku emoji näppäimistön päälle!:)

   Poista
 3. asutko tampereella? :)ja millä salilla käyt?

  VastaaPoista
 4. ootko ollu joskus nuorempana tosi laiha? :) koska ite oon, ja tuntuu ettei lihois vaikka mitä tekis :( oon siis 14

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin mä oikeestaan pienempänä aika laiha. Mulla ei oo tosta kokemusta koska mä lihoin kyllä ihan hyvin kun kasvoin yms. Sehän on vaan hyvä että et liho kunhan muistat kuitenkin syödä monipuolisesti ja reilusti! Mäkin haluisin semmosen kropan:D mut kyllä mä luulen et säkin vielä saat lisää painoo kun kasvat ja muistat syödä hyvin!:)

   Poista
 5. sun elämä on just nii ihanaa, mä asun nii pienellä paikkakunnalla, että punttisaliki on iha mitääsanomaton eikä sinne kehtaa mennä :S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Usko pois ei mun elämä oo ihanaa :---D mut ton kyl ymmärrän, mä oon kyl tosi kiitollinen et asun edes tääl tampereella !

   Poista
 6. oot tosi kaunis ja sul on aina jotenki tosi ihania kuvia tääl blogissa:3

  http://sweeetlikecandy.blogspot.fi/

  VastaaPoista