maanantai 9. heinäkuuta 2012

London part two

Day 2 (muutamat kuvat illasta)
C9 C20 C19 C17 C29 C26 C28 C24 C21 C10 C7 C6 C5 C3 C4 C2 C1
Tässä vielä muutama kuva tokasta päivästä, kun unohdin ne siihen ekaan postaukseen pistää.
Mentiin siis vaan käymään starbucksissa ja kierteleen shoppailun jälkeen johonkin puistoon, käytiin linnan luona ja vielä ihastelemassa Big beniä. Illalla syötiin turistien pakolliset fish&chipsit !

 Day 3 
cc2 CR1 cc1 cc3 cc4 cc5 cc6 cc7 cc9 C11 C13 cc12 cc10 cc14 cc16' cc17 C15 C16 C17 cc18
Eli herättyämme ja aamupalan syötyämme lähdimme kaupoille, ja eniten suuntana olikin Primark. Sille päivälle oli sattunu joku bussilakko ja poukkoiltiin jollain random busseilla, jotka sitten lakosta huolimatta sattu kulkemaan. Löydettiin kuitenkin lopulta Oxford streetille. Suunnattiin melkein suoraan Primarkkiin. En ollu siellä koskaan aikasemmin käyny ja täytyy sanoo että oli kyllä järkytys, hyvässä ja pahassa. Vaatteet oli iiiihania ja aivan sairaan halpoja. Miinuksia kuitenkin löyty huomattavasti enemmän. Jonot oli sovitukseen ja kassalle aivan järkyttävän pitkiä, sovitukseen sai ottaa vaan kolme vaatetta kerrallaan ja mullahan niitä oli varmaan 30. Päädyttiin sitten sovitteleen jonkun random peilin eteen. Siellä oli myös hirvee tungos ja tällasena ahtaanpaikankammoisena ihmisenä ei ollu mitään nautintoa siellä ihmismäärässä ja kuumudessa olla sitä kahta tuntia mikä me siell kaupassa vietettiin. Kaikesta huolimatta Primark löys paikan mun lempikauppojen kärkipäästä ! Kierreltiin sitten vähän muitakin kauppoja ja mentiin shoppailusta väseyneenä pitsalle. Sitten lähettiin bussilla takasin hotellille. (Tuli siinäkin nähtyä taas Lontoon eripuolia kun kierreltiin sen bussilakon takia ympääriinsä) Illalla mentiin sitten sellaseen performanssi esitykseen josta on noi yheksän viimestä kuvaa. Se oli kyllä aivan älyhelmi !

Day 4
d7 d3 d2 d4 d1 d2 d1 d6 d7 d17 d16 d15 d14 d3 d13 d11
noita myytiin ruuaks (ne oli eläviä) naminami 
d12 d10 d9 d6 d4 d5
Aamulla mentiin kiertään London eyen läheiseen puistoon. Se oli täynnä sellasia turisteille suunnattuja esityksiä ja naurettiin Petun kaa niille ihan sikana. Kun ne lopuks pyys sitä maksuu ni me vaan juostiin äkkiä
pois. Sit käytiin sellasella ruokatorilla ja suunnattiin Brixtoniin. Siellä käytiin kattomassa asuntoja, joissa Petran äiti oli nuorena asunut. Siellä varsinki ihmiset tuntu olevan kauheen ystävällisiä ja joku mieski vaan tuli puhuun mulle. Ihmiset oli ihanan hymyileviä, I like that ! Mentiin aika aikasin jo hotellille lepäileen, koska se "suurkaupunkiväsymys" iski. Kun siellä oikeesti päivästä toiseen kiertää isoo kaupunkia ympäri niin yhtäkkiä ainakin mulle iski sellanen järkyttävä väsymys. Ja joo uni tuli aika helposti.

14 kommenttia:

 1. voi ihania kuvii , tuli iha hirmuikävä lontoosee! sä ja petra ootte nii kauniita:)!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania kuvia ♥ :---)

  VastaaPoista
 3. mahtavia kuvia! :) ootte niin kauniita <3

  anni-justmemyselfandi.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. ääh apua nyt mun lontoon matkakuume ylty!! ihania kuvia oikeesti <3 hyvä et laitat sillee iha reilusti noita, etkä mitään parii kuvaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti kiva jos tykkäät :----D

   Poista
 5. Hei tee joku ostosten esittelypostaus :)

  VastaaPoista
 6. Kivoja kuvia! =) Toi hersheys suklaaa on niii namiii

  VastaaPoista
 7. voieikä, ite oon lähössä huomenna aamukoneella lontooseen kamun kaa ja nyt on jo ihan kamala matkakuume ja jännitys päällä et luulen et sekoon kohta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaaa eikä ! Hyvää matkaa sulle :-----)

   Poista