sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

SUMMER UP ♥


a a2 a1 a3 a4 a6 (2) a5 a7 a10 a11 a9 a12 a14 a15 a18 a23 a19 a21 a24 a22 a25 IMG_2598 ke3 a17 a16 A26 a28 a27
Ei vitsi on kyllä upee päivä takana ! Näin melkein 24h valvoneena ja muutaman tunnin yöunilla voisin vähän selostaa päivän kulkua. (Luvassa pitkä stoori, laiskat skipatkaa!) Heräsin siis eilen kuudelta ja aloin pakkaileen kamoja valmiiks, suunnattiin Kiran kanssa sitten bussilla rautatieasemalle jossa meitä jo oottikin Alisa ja Petra. Käytiin ostamassa liput junaan ja mentiin venailee sen saapumista. Junassa  meillä oli vähän äänekäs meininki ja veikkaan, että muutamat vaihto paikkansakkin meidän takii, hehe. Lahteen saavuttiin jo yhentoista maissa, harhailtiin ympäriinsä, käytiin jätskillä ja kierrettiin vähän Triossa. Aateltiin mennä sellasella järjestetyllä bussilla Summer uppiin ja mentiinki sitten siihen jonottaan. Porukkaa oli aivan sairaasti ja jouduttiin oottamaan ainakin kolme bussillista ennen kun päästiin ite sisälle. Kerettiin kuitenkin sinne just hyvin ja mentiin nurtsille istuun ja kuuntelee Redramaa.
Sitten aina välissä kierrettiin jossai ja palailtiin sinne istuun. Mikael Gabriel kuunneltiin silleen aika läheltä lavaa ja oli kyl ihan mahtava keikka ja se tunnelma. Meillä se oli sellasta kiertelyä oikeestaan sen kokoajan, että vaihettiin aina paikkaa tunnelman mukaan. Vaikka viimeset esiintyjät nähtiinki taas aika läheltä lavaa. Se fiilis siellä paikassa jotenkin teki vaikutuksen! Mohombi oli kyllä aivan huippu se on viel pakko sanoo
Nähtiin siellä nopeesti Oliviaa ja Joannaaki mut joskus olis kiva nähä silleen kunnolla !::::::D
Iltaa kohden se tunnelma kokoajan vaan parani ja parani, ja mun ääni on ainakin käheenä ja kurkku kipeenä huutamisesta. Jonkun verran sattuu selkään ja jalkoihinki, mutta se ei haittaa.
Kiitti tytöt, ens vuonna uudestaan ♥

23 kommenttia:

 1. lilja nää kuvat on upeita! :) must oli tosi hassuu nähä paljon tuttuja naamoja ja oltiiki siin tei ees kattoo cheekkii ;p (siitä puheen ollen voinko ottaa ton 13 kuvan ku näytä siin. :D:D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihii, kiitosksia Laura ! jep älä, se oli jännää ja niimpä muuten olittekin :----D Ja juu ota aivan vapaasti :::)

   Poista
 2. näin teijät siin ku asa oli laval! ihan mahtava päivä ei voi kyl muuta sanoo :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eikää mä en huomannu suaa :---( Mutta niin oli <3

   Poista
 3. hei mimmonen kamera sul on ja millasta ohjelmistoo käytät kuvien muokkailuun? sun kuvat on oikeesti aina tosi ihania :) pistäsin tän omal nimellä mut en tiiä miks en pysty liittyy ees sun lukijaks koska googletililläni on joku ongelma..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on Canon eos 1100D, mutta oon nyt kuvaillu aika paljon mun kaverin 1000D ja siinä on ollu 50mm objektiivi. Ja mä muokkaan ipiccyllä, en oikeestaan paljon muokkaakkaan, mutta jos jotain niin sitten säädän noita kontrasteja ja valosuuksia :----) Ja aijaa :(

   Poista
 4. upeit kuvii oot saanu otettuu !! :o :) (y)

  VastaaPoista
 5. mitä tykkäsit lahest? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aikas kiva paikka, tykkäsin ! :D

   Poista
 6. paljastit petran sukunimen o: :D:D:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oho, no saa sen aika helposti muutenkin etittyä ja tuskinpa petraa haittaa !

   Poista
 7. oli kyl kivaa taas kerran !<3 mut suosittelen oikeesti et tuutte ens vuonnaki koska ainaski mun mielest siel on paljo helpompi olla ja pääsee enemmä eturivii ku on ollu aiemminki ja tietää vähä miten ne ihmiset siel käyttäytyy :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu oli kyl ihanaa ! :---) Ja juu ollaan ehdottomasti ens vuonnakin tulossa !!!

   Poista
 8. kuka toi paidaton jätkä on tos yhes kuvas :D en tunnista

  VastaaPoista
 9. vastaa edellispostaukse kommii

  VastaaPoista
 10. Upeita kuvia ! ♥ On tää nyt hauskaa kun saa joka toisen blogista lukea ruisrockista tai summer upista. :---D

  Tokan kuvan jäätelö<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti♥ haha no kato ens vuonna tuut sitte ite kanssa :----D

   Poista
 11. voiku itekki olisin jaksanu ottaa noin aktiivisest kuvia siel! nyt näi jälkee päin vähä harmittaa hah :-D joo mut itekki olin tuol ja pakko myöntää et huippuu kyl oli :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :---D kuvattiin mun kaverien kaa yhessä joten kiitos kuuluu niillekin !
   Ja jep ihan huippua oli kyl ♥

   Poista