maanantai 27. lokakuuta 2014

roses

IMG_3215 IMG_3193 IMG_3261 IMG_3185 "Pakko tulla vähän purkamaan tunteita tänne blogin puoelle, kun en oikeen tiiä mihkä muuallekkaan niitä purkisin. Viime päivinä en oo jotenkin ollut yhtään mun oma iloinen itseni vaan kaikki pienimmätkin jutut on saanut mut tosi pahalle tuulelle- 

Meinasin tossa aikasemmin päivällä kirjoitella oikeen suuren luokan valituspostausta. Noh siinä sitten kirjottaessani mun host sisko tuli kysyyn voisinko kihartaa hänen hiukset elokuviin ja kysyi et oonko mä tulossa, no siihen jäi sitten sen valituspostauksen teko. Onneksi. Hassua miten saman päivän aikana voi olla kaksi näin ääripään tunnetta. Tätä ne sitten tarkotti sillä tunteiden vuoristoradalla josta varoteltiin ennen vaihtovuotta. Laittauduttiin host siskon ja hänen kaverinsa kanssa valmiiksi ja lähdettiin leffaan. Vaikka se leffa itsessään olikin tosi huono eikä juurikaan keskitytty siihen niin oli silti ihan sairaan ihana ilta.

Mulla on viime päivät ollu taas tosi hyviä, vaikka oonkin ihan sairaan väsynyt kokoajan.
Ensi viikonloppuna meillä on kokoontuminen täällä mun kylässä Tumutissa kaikkien meiän districrin vaihtareiden kanssa ja en malta odottaa <3 Mulla kaikki vaihtarit asuu niin kaukana musta et en voi nähdä heitä usein niin oon tosi innoissani. Kahden viikon päästä mennään Sydneyyn perheen kanssa, oon aika keen!

Nyt jatkan Aussie big brotherin kattomista ja sitten varmaan painun pehkuihin. See yous later;)

5 kommenttia:

 1. Mua itseani on helpottanut kirjoittaminen ja olla ihan jakamatta sita kenellekkaan. Oon vaan avannut uuden tiedoston ja kirjoittanut mun arsytyksen purkaukset niin caps lockilla ja kovilla suomalaisilla kirosanoilla :D ja lopuksi vaan poistan koko kirjoituksen! Mun mielest taa on tosi helppo tapa kun voit sanoo kaiken mita haluat ja sit vaan poistaa koko tilanteen! Helposti makin haluaisin blogiin menna kirjoittelemaan mutta on hyva osata purkaa ihan itsekseen taikka toisille vaihtareille ongelmat :) Ma en tallenna noita koska en haluu muistaa kuinka arsyyntynyt olin ja haluun muistaa ne kivat hetket :) Itse siis vaihtarina jenkeissa.
  http://www.lily.fi/blogit/i-love-spread-my-wings-and-fly

  VastaaPoista
 2. Älyttömän kauniita tyttöjä oottte! :-) Onko nää kuvat teijän pihasta? Ihanalta näyttää nimittäin :D

  VastaaPoista
 3. Tosi hassua että sä ja sun host sisko oikeesti näytätte toisiltanne, just silleen sisarusmaisesti että voisitte hyvin olla siskoksii! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha mä katoin ihan samaa! :D

   Poista
 4. Vitsit sä näytät tosi kauniilta ja erilaiselta verrattuna niihin kuviin mitkä on suomesta, jotenkin naisellisemmalta ja viehkeältä. Aivan mahtavaa, en meinannut aluksi tunnistaa! :)

  VastaaPoista