keskiviikko 22. lokakuuta 2014

just normal life in Australia

IMG_3001 IMG_3096 IMG_3040 IMG_3004 IMG_3017IMG_3007 IMG_3100 IMG_3070 IMG_3085 G'day! Täällä mä taas olen kirjottelemassa Ausseista. Elämä rullaa eteenpäin aika mukavasti, vaikka välillä onkin raskaita päiviä. Täällä säät on alkanut lämpeneen ihan hirveesti ja oonkin viimeiset kaks päivää käynyt uimassa joella kavereiden kanssa. Rakastan pikku Tumutia, se on niin sulonen ja kaunis. Koitan tässä piakkoin tehdä vaikkapa mun päiväni videon, sillä se vois ehkä olla aika mielenkiintonen. Nyt kuitenkin jatkan telkkarin katselua ja kohta läksyjen tekoa. Hehehe kyllä se elämä ihan normaalia täällä toisella puolella maapalloakin on :p

2 kommenttia:

 1. Heips Lilja!

  Terveisiä Tampereelta ja Rellusta! Juteltiin mun tyttären kanssa vaihtarina olemisesta ja mulle tuli mieleen sinut ja päätin etsiä sun blogin, koska muistelin, että olit sanonut sellaista pitäväsi.

  Ihana lukea näitä sun kuulumisia ja sitä, kuinka hienosti suhtaudut asioihin. Vaikka jo Suomessa näin sinusta, että sun positiivisuudella ja päättäväisyydellä kyllä pärjää. Ja kyllä sä pärjäät ja saat mahtavia kokemuksia ja ystäviä.

  Kaikkea hyvää edelleenkin ja keep up the good spirit!

  Terveisin yks sun Rellun englannin ope, Elina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Elina,

   Aika hauska juttu, silla juuri vahan aikaa sitten ajattelin sinua ja sita kuinka lupasin antaa sinulle blogi osoitteeni ennen lahtoani.

   Viestisi ehdottomasti piristi paivaani silla tuo kyseinen paiva oli ollut hyvin raskas ja tylsa, joten kiitos siita!

   And hey you keep up the good teaching!! :)


   Poista