keskiviikko 13. elokuuta 2014

SNOW IN AUSTRALIA?!

IMG_0749IMG_0762 IMG_0803IMG_0767 Collage IMG_0800IMG_0806 Okei mä oon Ausseissa ja täällä on lunta! Tosi outoo, aika kotosaa toisaalta mutta sai mut myös tajuamaan, että kuinka paljon rakastan kesää ja krhm näin suoraan sanottuna vihaan lunta. Musta on niin sulosta kuinka nää ajaa tunnin jos toisenkin "katsomaan" lunta ja on siitä ihan tohkeissaan. Mä vaan hymyilen vieressä, silleen, että joo mä oon tätä nähny jo ihan tarpeeksi. Nooh maisemat on silti ollu aika huikeita ja mä oon nähnyt Emujakin, mikä on aika mahtavaa. Kuulemma useat vaihtarit ei niitä luonnossa nää joten oli aika siistiä nähä niitä, vitsit ne on oikeesti hurjan kokosia.
Mulla on vielä postauksia tulossa Syndeystä (ei hemmetti, kun se oli niin upee paikka) joten niitä odotellessa.

Mulla menee täällä kaikenkaikkiaan tosi hyvin. Koulussa kaikki on ollu tosi kivoja, oon saanut paljon uusia kavereita ja tykkään tästä mun host perheestä tosi kovasti. Välillä on huonompia päiviä, aivan kuin Suomessakin, mutta niistä selvitään ja kasvetaan.

Jos teillä olis jotain erikoisempia postausehdotuksia joita voisin totetuttaa täällä let me know, musta ois hauskaa tehä jotain erikoispostausta.

Laters <3

11 kommenttia:

 1. Kerro ensivaikutelmia Australialaisesta koulusta ja ihmisistä + opettajista siellä (;

  VastaaPoista
 2. Ihana lukea sun elämää siellä maapallon toisella puolella :) Piristystä tähän lukion kakkosvuoteen ;D
  Tee vaikka huone/talopostaus, koulupostaus tai suomi-aussi-erot-postaus.

  VastaaPoista
 3. hienoja kuvia :-)

  VastaaPoista
 4. vitsi miten upeen näköstä!! :o

  VastaaPoista
 5. Su nää australia postaukset on ollu toosi lyhyitä :( ja en tiä ootko lukenu muita vaihtariblogeja mut ylensä ne kertoo tarkasti just koulu alusta ja hostperheestä ja miltä tuntuu ja mitä o tapahtunu yms. Ku mä oon just menos vaihtoo salee ens vuanna ja oon aatellu australiaa ja näit australia vaihtariblogei ei oo niiin montaa ni aattelin sun blogista et jes nyt löyty hyvä mut ei tällastet pikapostaukset oikei anna kuvaa su siellä olosta :/ tiiän et siel ei varmaa paljoo haluu aatella bloggailuu mut sanon vaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mä yritän tehä vaikka sellasen videon mis kerron tarkemmin!! Must vaan tosiaan tuntuu, että en haluu liikaa miettii tätä blogii vaan actually elää tätä mun uutta elämääni täällä:D mut joo ymmärrän tän kommentin täysin ja koitan tehdä videoo tai muunlaista postausta tästä alkuvaiheest! :))

   Poista
 6. Joku videopostaus jossainvaihees ku oot ollu kauemmin ja tiiät paremmin , nimittäin suomalaisten ja australialaisten eroja! :-)

  VastaaPoista
 7. jotai videomatskuu ois kiva saada! jos sais tyylii videolle esim. jotai sun koulukavereit yms :D

  VastaaPoista
 8. Joku video jossa kuvaisit vähän paikkoja ja sitä taloa siellä ois kiva :) Ja olis kiva myös kuulla millee siellä koulu eroaa suomen kouluun yms.

  VastaaPoista
 9. Ihania kuvia taas! Ois kiva kuulla enemmän miten sulla menee ja mitä ootte tehny siellä! :) ja ois kiva kuulla millanen se host perhe on :)

  VastaaPoista
 10. Miten paljon ootte poikaystävän kanssa pitäneet yhteyttä ja onko ollut kuinka kovaa ikävää?:) Tsemppiä mahtavaan vuoteen!:)

  VastaaPoista