maanantai 21. heinäkuuta 2014

NO WORRIES!

IMG_0377 IMG_0441 IMG_0415 IMG_0390 IMG_0426 IMG_0435 IMG_0440Noilla sanoilla käytännöllisesti katsoen alkoi mun vaihtovuoteni. Olin stressaantuntunut lentokentällä, koska en löytänyt omaa porttiani ja itku kurkussa luulin myöhästyväni lennolta. No sitten törmäsin muutamiin ihaniin ja auttavaisiin rotareihin, joista yksi auttoikin mut sitten portilleni ja kertoi Austalialaisesta sanonnasta, joka sopi tähän tilanteeseen: NO WORRIES! Tämä kyseinen sanonta oli ehkä yksi syy miksi halusin päästä Australiaan vaihtoon, haluan oppia elämään rennosti ja olemaan stressaamatta liikaa asioista. Toivottavasti opin kyseisen tän tulevan vuoden aikana.

Tänään on mun kolmas päivä Australiassa ja tähän alkaa vihdoin jo vähän tottua, mun hostperhe on mahtava ja heillä on myös upea talo ja maisemat täällä ovat muutenkin aika henkeäsalpaavia.
Luulin, että täällä Tumutissa olisi lunta, mutta onnekseni se osoittautui vääräksi luuloksi. Sää on päivisin tosi lämmin, kukkiakin löytyy ja mandariinit kasvaa pihalla TALVELLA!

En meinaa vieläkään uskoa, että täällä ollaan, mutta kyllä se todellisuus pian iskee. Huomenna on nimittäin ensimmäinen päivä koulussa. Se jännittää kyllä ihan hirveesti, mutta koitan vaan olla mahdollisimman sosiaalinen niin kyllä se siitä. Ainakin mun aineet tulee olemaan tosi kivoja nimittäin kuvista, liikuntaa, englantia, modernia historiaa, dramaa ja eläintenhoitoa, can't wait!

Nyt taidan mennä sisälle viettämään aikaa Isän kanssa ja oottamaan, että sisko tulee takaisin koulusta.
See ya later, niinkuin kaikki täällä Ausseissa sanoo toisilleen <3

6 kommenttia:

 1. upeaa vaihtovuotta lilja <3

  VastaaPoista
 2. Oi, sulle tulee varmasti ihana vuosi siellä Ausseissa! Mä oon aina halunnu matkustaa Australiaan, ja joskus mä kyllä sen teen :D

  VastaaPoista
 3. Vooi eei oon hiukan kade sulle ja onks siel talvi? Mut piä hauskaa ja nauti! :)

  VastaaPoista
 4. Omg eläintenhoitoo:D pidä hauskaa murbeli :*

  VastaaPoista
 5. Apua!! Ite lähden jenkkeihin ens viikon ke :D Eka koulu päivä tulee kyl olee vrm kaikist pelottavin juttu xD
  -Jännittynyt vaihtari

  VastaaPoista
 6. Vau kuulostaa niin erilaiselta ja jännältä!

  VastaaPoista