maanantai 30. kesäkuuta 2014

bow top

a332 a2 a9986 olakiralilja 206 Collage98766 a1
Paita/sheinside (älkää välittäkö tosta vinossa olevasta nimikorusta :D)

Moikkamoi! On pitänyt vähän kiirettä sillä poikaystävä on ollut viimeiset pari viikkoa täällä ja hän lähti vasta eilen takaisin Norjaan. Onneks hän tulee vielä ennen mun lähtöä Australiaan, takaisin Suomeen käymään.
Mun kesäloma on ollut tosi ihanaa aikaa, tuntuu vaan että aika menee niin hirveen äkkiä ja olis vielä niin paljon ihmisiä joita haluun nähä ennen mun lähtöö ja niin paljon asioita mitä pitäis tehä!
Nyt täytyis varmaan nousta sängystä ja tehdä jotakin, unirytmi kun on taas mennyt ihan päälaelleen ja mun päiväni alkaa yleensä näin neljän maissa. Oon muuten tosi tykästynyt noihin olkaimettomiin paitoihin, käykääpä tsekkaa tuo ihanuus sheinsiden sivuilta!

Ps. nyt piakkoin ilmestyy mun eka videopostaus, stay tuned

13 kommenttia:

  1. apua maailman sulosin pari!

    VastaaPoista
  2. Ootte ihan saman näkösiä poikaystäväs kanssa:o! samanlainen ihana hymy:)! ootte sulosia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hhahaha oon kuullu tota aikasemminkin ja se on jotenki niin hauska kuulla! Vähän outoo ehkäXD Mut kiitti <3

      Poista
  3. Eiiiikä ihana paita! ♥

    VastaaPoista
  4. ihania kuvia lilja ja ootte supersulosia sun poikaystävän kanssa!!♥ selailin sun vanhempia postauksia ja oon itekki hankkimassa laseja (oon ettinyt just ton mallisia ku sulla mutta ei vaan tunnu löytyvän..) niin osaisitkohan yhtää vinkata mistä vois löytyä? :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi kiitti Ava ♥ Juu ite löysin noi mun lasit instumentariumista ja merkkiä Gucci ja nää oli itseasiassa ekat lasit joita koitin ja ne jotenki natsas heti, eli en kerenny paljon muuta lasivalikoimaa tutkimaan mutta must tuntuu, että tän mallisii laseja on tällä hetkellä aika paljon, joten valinnanvaraa pitäis olla! Toivottavasti löydät kivat lasit :)

      Poista
  5. voi ylihieno toi paita!! :)

    VastaaPoista
  6. Aivan ihana asu ja tosi söpöjä kuvia poikaystäväs kans<3

    VastaaPoista
  7. Täydellinen asu, oot aivan upea ! :) Teillä on sun poikaystävän kanssa ihan samanlaiset hammashymyt! Kaikke hyvää teille! <3

    VastaaPoista
  8. Onks sun poikaystävä norjalainen/asuu norjas ? :3
    Ootte tosi sulosia c:

    VastaaPoista