lauantai 31. toukokuuta 2014

The täydellinen jakku

Collage1243 Collage8766 Collage776 Collage444 Collage98
Jakku/Sheinside paita/kirppari farkut/Zara korkkarit/New look laukku/kirppari

Eilen oli kevätjuhla, todistustenjako ja hupsista vaan täällä kirjoittelee lukion ensimmäisen vuoden kunnialla suorittanut kesälomalainen. Pienoinen paniikki ja yksinäisyykohtaus vaihtoonlähtemisesta on myös tänään koettu samoin, kuin ihanan ystävän yllävierailu, sekä ben&jerrys, karkkia ja uusi kesäsarjani H2O katsominen (joo vähän lapsellista, mutta who cares, ja sitä paitsi se on kuvattu Ausseissa).

Mulla oli tämmönen asustus kevätjuhlassa päällä (ilman noita korkkareita, oon nykyään aivan tajuttoman huono käveleen niillä ja aivan liian mukavuudenhaluinen). Toi asu on aika simple, mutta toi ihana sheinsiden jakku tuo sellasta juhlavampaa fiilistä, tykkään. 

Tänään meillä on muutto, sillä muutetaan vähän isompaan kämppään, kun vanha on alkanut käymään vähän ahtaaksi ja illemmalla sitten ruusikseen moikkaamaan kavereita ja juhlimaan sitä vihdoin alkanutta kesälomaa!

6 kommenttia:

 1. h2o on paras kesäsarja ikinä! Munkin tulee sitä varmaan tässä kesän mittaan netflixistä katseltua, se on nimittäin yks niistä kesäfiiliksen luojista :D Ja on muuten ihana jakku! :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia, oot niin kaunis! :)

  VastaaPoista
 3. eikö h2o ole kuvattu uudess seelannisa?

  VastaaPoista
 4. Mistä katot h2o:ta?:o ihan paras!

  VastaaPoista
 5. Ei vitsit, näytät ihan Jessiltä. En tiedä tunnetko häntä, mut on samkessa ja ig:ssä hänen käyttäjänsä on jessilandstrom. Vielä jos sulla olis yhtä tummat hiukset ja teille pistäis samanlaisen meikin, nii olisitte kun kaksoset :D

  VastaaPoista
 6. MISTÄ KATOT H20!!!!! eikää toi oli joskus mun ihan lemppari ohjelma! ja on se kyl vieläkin hyvä...::DDDdd

  VastaaPoista