sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

@Helsinki

ö7 ö8 ö3 a98 ö6 ö9 Perjantaina otettiin Alisan kanssa nokka kohti Helsinkiä, Petralle. Viikonloppu kulu rauhaisissa ja vähän vähemmän rauhaisissa merkeissä, mutta hauskaa kuitenkin oli. Mun oli tarkotus mennä lauantaina järjestettyyn Indiedays Dayhin, mutta loppujen lopuksi, kun Kira eikä kukaan muukaan mun kaveri ollut tulossa sinne ja mulla oli aamulla kauhee väsymys valvomisen takia, niin jäin sängyn pohajalle nukkumaan. Vähän jäi harmittamaan oma laiskuus mutta toisaalta, koska Kristine se bloggaaja jonka olisin eniten siellä halunnut tavata ei ollut tullut paikalle mun harmitus lieveni vähän. Eilen mentiin Alisan kanssa keskustaan syömään Vapianoon ja ottamaan kuvia ja täytyy taas kerran todeta, että vaikka täällä Helsingissä on nyt viimeaikoina tullut oltua aika paljon niin tykkään tästä kaupungista siltikin yhtä paljon tai jopa enemmän.
Anyways kohta lähtee taas juna kohti tamperetta, jossa en kuitenkaan yhtä päivää kauemmin kerkeä oleilla ennen kuin lähtö Norjaan koittaa, jee.

12 kommenttia:

  1. ihania kuvia & millä muokkaat kuvasi ? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Muokkaan yleensä Photoscapella !

      Poista
  2. Ihana kaunotar oot Lilja! Ei voi kuin hymyillä:)

    VastaaPoista
  3. miks kristine perui?! o: ihmettelinkin sen postausta eilisestä, kun oli kuulemma shoppailemassa ystävänsä kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en tiedä, vissiin syy oli joku että aika ei oikein sopinut hänelle? Mäkin olin kyllä vähän ihmeissäni :o

      Poista
  4. Pakko sanoa et mua harmitti kauheesti kun Kristine ei tullutkaan sinne, kun olin odottanut innolla hänen näkemistään :(! Mutta tapahtuma oli kaikkiaan muuten hirmu kiva, ja sutkin olis ollut kiva nähdä siellä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu mäkin olisin kyllä halunnut kovasti olla siellä ja tavata Kristinenkin! :D

      Poista
  5. Pakko sanoo, että näin sut sattumalta tänään bussista keskustorilla ja hymyilit kävellessäs, hyvää päivää sulle piristit mun päivää:-)

    VastaaPoista
  6. Aivan ihania kuvia! Olet niin kaunis! xx

    wildflowerofprague.blogspot.cz

    VastaaPoista