maanantai 24. maaliskuuta 2014

viime viikonloppuni

a97- Opiskelua opiskelua opiskelua, siltä piti mun viikonloppuni näyttää. Noh arvaatte varmaan kuinka paljon muuta kiinostavaa tuli eteen just kun piti alkaa lukemaan, hups.. b6 a8 b567 b2 Syömiseen jaksoi sitten taas panostaa jo ihan eritasolla, kun lukemiseen. Ylläriylläri. Tossa on oikeesti just mun tän hetken lempiruuat: salaattia, pastaa, lohta ja sitten myös lempinaposteltavia nachoja ja viinirypäleitä! b3 b65 Pitkästä aikaa kerkesin taas ottaa kameran käteeni ja vaan kuvailla. Oli kyllä vaan niin mukavaa, pitäis alkaa useemmin harrastamaan XD b5 "Opiskeltiin" tyttöjen kanssa Kiralla, oikeesti se aika kului juoruiluun, syömiseen ja kuvailuun. Tässä näette kuvailun tuloksia, Kiran älysöpö Tito-koira. b1 Vähän vanhempaa auringonlaskua. Ehkä viikon tai parin takaa. No mutta eihän aurongonlaskut koskaan käy liian vanhoiksi ;)

Viikonloput on aina kuitenkin ihanan rentoja verrattuna kouluviikkoon. Kunpa olis jo taas viikonloppuu!

3 kommenttia:

 1. mistä toi punanen neuletakki? :) ihana <3

  VastaaPoista
 2. Yyyh nuista koulukirjoista tulikin mieleen, että perjantain alkaa koeviikko mukavasti kemialla (onneksi ensimmäinen ja viimenen kemiankoe minkä teen lukiossa... :D) niisk, no ehkä tästäki mennään kunnialla läpi.

  Mäki tykkään kaikenlaisista salaateista niiiin paljon, se on niin helppoa + terveellistä ja saa tehtyä vaikka minkälaisia variaatioita. Just kaikki kala- ja kanasalaatit on mun mieleen :) Onko sulla EOS 600D + 50mm f/1.8 vaaaai ?

  VastaaPoista
 3. Ihana toi viiminen kuva! :)

  VastaaPoista