torstai 13. maaliskuuta 2014

artistic?

Collage1 a2 a6Vähän taiteellisempaa settiä tällä kertaa. En oikeen osaa poseerata tällasissa kuvissa, mutta musta nää on välillä kivaa vaihtelua, pelkkiin normaaleihin asukuviin. Ehkä sitten, kun ilmat lämpenee ja tarkenee paremmin ulkona hypellä niin tää "taiteellisuus" saattaa kehittyä hieman. Ulkona on tosiaan ollut ihanan lämpimät säät ja itseasiassa noita kuvia otellessa mulla ei edes ollut kylmä. En todellakaan kestä jos ne uutisissa luvatut talvimyräkät oikeesti tulee. Katsastan netistä seuraavan äkkilähdön aurinkoon ja jään sinne. Anyone else? Mun mieliala on oikeesti niin paljon parempi, kun aurinko paistaa ja on valoisaa ja lämmintä!

No mitäs tykkäilette tän tyylisistä kuvista? Huomenna meinaan ottaa teidät mukaan mun päivääni, sillä olen ajatellut tehdä päivä kuvina postauksen.

17 kommenttia:

 1. Kyllä toi aurinko saa hymyn huulille! Oon hymyilly koko päivän ja nää kuvat nähdessäni vielä enemmän ja leveemmin! :-)

  VastaaPoista
 2. Upeita kuvia! :-) ja eieieiei ei lunta, toivon kans koko sydämestäni ettei sitä tulis ja kevät jatkuis pian ton kylmenemisen jälkeen koska nää aurinkoiset päivät on ollu niin ihania ja piristäviä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja juu sieltähän se lumi tuli.... Nooh onneksi pian on taas luvattu parempia kelejä <3

   Poista
 3. upeita kuvia!! mistä tuo mekko on:)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mekko on sheinsidelta!

   Poista
 4. oii, hienoja kuvia! :-)

  VastaaPoista
 5. Upeita kuvia!:) millä muokkaat tollasta ihanaa "utuista" valotusta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Muokkaan ipiccyllä ja sielrä textures ja sieltä light peaks :D

   Poista
 6. Mää vaan tykkään sun postauksista ihan hirmuisen paljon !! ♥

  VastaaPoista