maanantai 24. helmikuuta 2014

MY BEST FRIENDS

LILJAN1 Arvatkaapa kuka on tällä hetkellä sängyn oma ja flunssan kourissa?... Tättärärää - no minä se olen. Kiva nyt, kun oon lähdössä Osloon torstaina niin toivoisin, että tää ei kestäis kauaa ja kokisin jonkun jännän ihmeparantumisen. Nojoo tää postaus ei kuitenkaan ole musta ja mun kuulumisista vaan mun ystävistä, joten mennään aiheeseen.

 Ollaan tunnettu mun parhaiden ystävien kanssa jo tooosi pitkään yhden kanss ajo yli 10 vuotta ja ollaan niinkun siskoksia. Iloitaan, nautitaan, suutuaan ja ollaan surullisia yhdessä. Oon tosi onnellinen, että mulla on tollaset ihanat ystävät joihin voi luottaa, vaikka kaikki muu pettäis. Nyt lukioaikana on alkanut arvostaa aikaa ystävien kanssa ihan eri tasolla, koska tulee nähtyä niin paljon harvemmin. Oon tutustunu nyt pienen ajan sisällä moniin mahtaviin ihmisiin, mutta se on niin eri kun voi oikeesti vaan chillata ja olla täysin oma itsensä tuolla meidän porukassa. Ollaan välillä vähän sekoja, ehkä lapsellisiakin, eikä monet varmaan ymmärtäisi meidän läppää mutta musta se on just fine. Oli hauska, kun nyt koko porukalla kokoonnuttiin Helsingissä eikä jutut olleet muuttuneet pätkääkään! Se on vaan hyvä merkki, ei sen ajan tai välimatkankaan tarvitse tuhota vahvaa ystävyyttä. Lukion jälkeen ihmiset varmaan lähtee omiin suuntiinsa, mutta mä silti toivon, että meidän sekoporukkamme pysyy ja vaikka sitten skypen välityksellä heitellään sitten omia tyhmiä vitsejämme.
Mulla on maailman parhaat parhaat ystävät 

4 kommenttia:

 1. ihana postaus:) Täällä toinen kanssa joka on flunssan kourissa,nenä vuotaa ku viimestä päivää ,onneks kuumetta ei oo enää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo flunssa on kyllä niin pepusta.... Parantumisia sinne :)

   Poista
 2. Moi :) Tässä ihan sattumalta löysin sun blogin ja selailin tätä aika pitkänkin matkaa ja huomasin että oot lähdössä vaihtoon, iha sairaan hienoa! Oon ite nyt vaihdossa jenkeissä, joten tule ihmeessä kyselemää jos on jotain vaihtokysymyksiä mielessä ;) Ja niin muuten, osaat kuvata ihan todella hyvin ja odota innolla, että saan lukea sunkin vaihtoseikkailuita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitoksia kommentista! Meenkin heti lukemaan sun blogias :)

   Poista