maanantai 20. tammikuuta 2014

poikaystävä vastaa

pystytkö puhumaan kaikesta liljan kanssa? Tottakai voin ja mä kerron Liljalle kaiken. 
millaista sun elämä oli ennen liljaa? Pelasin paljon videopelejä ja käytin rahaa ruokaan aika reilusti :D 
mitä harrastat? Tykkään metsästää ja edelleen pelata, käyn myös salilla. 
lempipaikat oslossa? En oo ollut siellä kunnolla, koska se on kauempana mun asumispaikasta kun se on Tampereesta. Mutta varmaan Oslon lentokentän Starbucks... 
parhaimmat ja huonoimmat puolet liljassa? Liljan hymy on parasta. Huonointa ehkä se, että hän asuu suomessa ja kun hän puhuu suomea, koska se kuulostaa hirveen vihaselta aina :DD
mitkä asiat liljassa kiinnitti ekana sun huomion? Liljan hymy.
mitä mieltä oot ennen liljaa ollu kaukosuhteista? En oo ennen tätä ennen juuri niitä miettinyt. 
Miten hyvin puhut enkkua? Miten mun pitäis osata vastata tohon ?:D (Lilja huomio: hyvää enkkua puhuu!) Mitä tykkäät Suomesta? Ei oo kauheen erilainen kun Norja :) 
Kuinka usein näätte Liljan kanssa? Niin usein kun vaan mahdollista ja rahat riittää. Nyt ollaan nähty viisi kertaa
Onko sulla sisaruksia, jos on niin minkä ikäisiä? Joo mulla on viisi sisarusta. Ja iät on 9, 12, 15 ja 18 :) Pidätkö eläimistä? Joo tykkään, mutta oon allerginen. 
Minkälainen perhe sulla on? Aika normaali perhe. Mä ja mun veli asutaan omissa kämpissä ja pienemmät on vielä kotona äidin ja isän kanssa. 
Miten tuutte näkemään toisianne sit kun liljan vaihtarivuosi alkaa? Totaa.. Se rippuu siitä mihin hän menee, mutta toivottavasti mä pääsisin vieraileen siellä edes kerran. 
Mitä te teette yleensä yhessä? Me vaan hengataan ja käydään ulkona syömässä, leffassa, shoppailemassa ja kattellaan paljon sarjoja ja leffoja. Sellasta rentoo yhdessä oloa! 
Oliks teijän rakkaus rakkautta ensi silmäyksellä? Ainakin mun osalta :3 
kumpi teistä teki alotteen? Se vaan silleen tapahtui... 
onko liljan kanssa puhuessa tullut ongelmia englannin kanssa? Ei oikeestaan :D (Liljan huomio: NIIN VARMAAN!) 
parasta suomessa? Lilja:D, oon oppinut tykkäämään rusileivästä, halvat hinnat, lämpimämpää kuin missä mä asun ja sauna
Image and video hosting by TinyPic tulevaisuudensuunnitelmia? Haluun saada mun koulun käytyä ja sitten saada sellasen työharjoittelu paikan. Ootko vielä peruskoulussa vai opiskeletko? (Missä?) Opiskelen (chemical prosessing) suomeksi jotain kemiallista prosessointia... (Liljan humio: niitä öljyjuttuja mitä on Norjassa paljon) 
Monen kanssa olet seurustellut ennen liljaa? Lilja on ensimmäinen :D 
Oletko ennen ollut kaukosuhteessa? En 
Mitä mieltä vanhempasi on liljasta ja kaukosuhteesta, sekä siitä että lennät tänne suomeen välillä ja lilja sinne? Mun vanhemmat tykkää Liljasta tosi paljon ja en oikeestaan tiedä mitä ne ajattelee meidän suhteesta. Mutta maksan lennot aina ite niin ei niillä ole siihen hirveesti sanottavaa:D 
Image and video hosting by TinyPic Kuinka pitkä olet? 172 cm 
Mitä mieltä olet tulevasta vaihtovuodesta? Se on tosi  upee mahdollisuus Liljalle, mutta tietysti se tekee tästä vielä vaikeempaa
Luetko liljan blogia? Yleensä katon vaan ne kuvat kun toi suomi ei ihan vielä suju :D 
minkä ikäinen oot? 17 
Kuinka kauan aijotte olla kaukosuhteessa ennenkuin sinä/lilja muutatte norjaan/suomeen? Jomman kumman täytyis eka valmistua koulusta.. Otetaan tää enemmän silleen päviä kerrallaan :)
Luuletko että suhde tulee kestämään kauan? Ei voi ikinä tietää, mutta mä todella toivon.
Image and video hosting by TinyPic asutko suomessa ? En, asun Norjassa 
mitä kuuluu? Ihan hyvin menee 
miten tutustuitte? Tutustuttiin Maltalla kielimatkalla. Pyörittiin samoissa porukoissa ja sitä kautta tutustuttiin. vositko kuvitella muuttavasi suomeen? Liljan takia voisin muuttaa, mutta se kieli on kyllä tosi vaikeeta:D Mikä on parasta liljassa ja mikä tekee siitä erilaisen kuin muut tytöt?:) Lilja nauraa mun tyhmille vitseille ja hänellä on hyvä huumorintaju, ja Lilja on Lilja ja mä tykkään siitä. Ja voin itsekkin olla oma itseni hänen kanssaan. 
Ymmärrättekö aina hyvin toisianne,vaikka kummankaan äidinkieli ei ole englanti jota puhutte?:-) Ei aina, kyllä niitä sekaanuksia tulee. Kuten esimerkiksi kun Lilja selitti tätä kysmystä omalla hienolla tavallaan en ensin saanut ihan selvää. 
Kuinka teidän tutustuminen Maltalle alkoi?olitteko siellä tosi paljon samassa porukassa :) Meillä oli EF:n kanssa niitä pakollisia tapahtumia, jossa kaikkien piti olla ja siellä sitten tutustuttiin ja alettin hengamaan samassa porukassa.
Oletko hyvä koulussa? Ihan okei hyvä :D 
Onko liljalla ns ärsyttäviä tapoja? esim. pikkutarkka, laulaa kokoajan, mitä näitä nyt on:) Lilja ei ikinä halua ikinä laulaa mun edessä, eikä hän ikinä siivoa kun hän on mun kanssa :-----D
Image and video hosting by TinyPic Mitä tykkäät tehdä suomessa ja mitä haluaisit vielä kokea suomessa? Tykkään käydä saunassa ja tykkään käydä ostoksilla (siellä on niin paljon halvempaa) mutta tosta kokemis jutusta en oikeen tiiä.
Mitä annoit liljalle joululahjaksi? Annoin hänelle uggit :) 
Onko kotimaassasi samaan aikaan kesäloma kuin suomessa? Meillä kesäloma alkaa vähän myöhemmin ja loppuu kanssa myöhemmin 
Mitä mieltä kaverisi on sun kaukosuhteesta?:) Ne on sanonut, että koita nyt löytää joku joka asuu lähempänä. (Liljan huomio: ihania kavereita<3)

Tässä nyt näitä mun poikaystävän vastauksia kysymyksiin, joita te tossa vähän aikaa sitten saitte lähetellä.
Tää on tosi outoa kääntää noita Olan vastauksia suomeksi, koska se ei kuulosta yhtään häneltä ja kaikki kuulostaa muutenkin englanniksi paljon paremmalta. Mutta näillä mennään!

 I Hope you enjoy

19 kommenttia:

 1. puspus ihana sinä ja Ola! <3

  VastaaPoista
 2. Tää oli tosi kiva ,sai hymyn huulille :3 Multa on varmaan menny ihan ohi mutta sä lähdet vaihtarivuodelle ja milloin ja minne?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos, tosi kiva kuulla et tykkäsit! Juu eli lähden rotaryn kautta ensi syksynä vaihtoon. Ja mulla on vielä maa auki eli vaihtoehtoina on Aussit, Uusi seelanti, Usa, Espanja ja Kanada :D Voisinkin tässä lähiaikoina kirjottaa siitä vähän enemmän kun saan sitä infoo itekki vähän lisää!

   Poista
 3. Voisitteko vielä vastata että miten tapaaminen meni ekan kerrankun näi hänen vanhemmat /kun hän näki sun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu! Eli me tultiin aika myöhään junalla Tampereelle ja sitten iskä haki meidät juna-asemalta. Sitten ne siinä kiusallisesti esitteli toisensa ja mentiin autoon XD Vähän me vaihettiin jotain sanaa, mutta oli kyllä varmaan kauhein automatka ikinä.
   No sitten kotona äiti ootti jo ihan innoissaan ja sen kanssa meni jo vähän paremmin!
   Ja kun mä näin hänen vanhempansa niin hänen isä haki mut lentokentältä ja ei kyllä kauheesti puhuttu ja sitten hän heitti meidät heille kotiin ja Ola tuli ite vasta myöhemmin, jotain me sitten puuhalitiin siinä sen äidin kanssa ja sitten menin suihkuun ja nukkumaan kun olin ihan poikki. Kaikenkaikkiaan ne kohtaamiset meni hyvin vaikka vähän alkukankeutta oli ilmassa :)

   Poista
 4. Toi on niin normaalia toi että poikaystävän kaverit etenkin pojat on sitä mieltä että koita nyt löytää joku vähän lähempää :-D koettu on hahha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hhahahaha hyvä et en oo ainut XDXD

   Poista
 5. OMG IHANA !! oon menossa ens kesänä kielikurssille !! ois ihana tollee löytää joku sieltä, kunnon summerlove

  VastaaPoista
 6. Mikset jättäny niitä vastauksia englanniks? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku pyysi niitä suomeksi ja ajattelin sitten toteuttaa hänen toiveensa :)

   Poista
 7. voitko tehdä sellasen videopostauksen, jossa höpöttelet jotain kameralle ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kyllä suunitelmissa video (ollut tosiaan jo puolisen vuotta) ! Se on vaan niin vaikea jutella normaalisti kameralle, kun en oo siihen yhtään tottunut ja en haluu sen olevan sellanen superfeikkiesitysvideo :D Hiljaa hyvä tulee...

   Poista
 8. oliko teillä Olan kanssa jotain "juttua" jo siellä Maltalla vai olitteko siellä aluksi ihan vaan kavereita? kuulostaa niin ihanalta teidän tarina :) ihana postaus ja sun blogi on ollu jo pitkään yks mun lemppareista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me oltiin ehkä enemmän kavereita siellä. Et kyllä meillä jotain juttua oli, mutta todellakin enemmän lähennyttiin vasta kun hän tuli tänne :---D Ja voi kiitos ihana kommentti! <3

   Poista
 9. Hei tosta videopostauksen teosta! Se vois olla helpompaa tehdä vaikka silleen, että joku kaveri kyselee sulta kysymyksiä tai jotain :) itse olen aivan jäätävä kameran edessä, kun ei tohon yksin puhumiseen oo oikeen tottunu. Hah, mutta olis kiva nähdä sulta jotain videoo!!

  VastaaPoista
 10. Olen itsekki kaukosuhteessa.. Tavattiin lomalla, mutta äiti ei missään nimessä hyväksynyt sitä , että haluan olla hänen kanssa ja kielsi minua puhumasta mun poikaystävän kaa.. Enhän voi lopettaa puhumasta ihmisen kanssa kuka on mulle tosi tärkee ja tykkää musta ja haluaa mulle vaa parasta...Mun pitää pitää tätä koko juttua mun salaisuutena mikä on kauheeta.. :/ ihanaa että teillä on tollainen suhde ja perhe tukee teitä :) vaikutatte tois suloiselta parilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mitäää? :OOO
   mua kiinostais enemmän tietää tosta jos haluaisit kertoo...

   Poista