tiistai 21. tammikuuta 2014

my day

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Kerrankin ihan tällasta normi päivittelyä, minkä vois ehkä kuvitella tänne lifestyle blogiin kuuluvan, heh.
Mun päiväni alkoi kello kuusi kun herätyskello pirahti kauniisti soimaan ja sitten nousin iloisesti ja pirteästi sängystä ja siitä lähtien päiväni meni täydellisesti. No ei vaiskaan! Heräsin kyllä kello kuusi ja hyvin hyvin väsyneenä raahauduin kouluun, kärsin siellä odotellen viimeistä tuntia, mentiin kahville Kiran ja Alisan kanssa, mikä olikin oikeesti tosi kivaa. Sitten käytiin vielä salilla ja nyt 12 tuntia myöhemmin olen vihdoin kotona. Olipa päivä. Ei mitään ihmeellistä, mutta kun on koko päivän jossain menossa, tuntuu se kotiin paluu niin ihanalta! Nyt alan tekemään läksyjä ja ehkäehkä lukemaan tulevaan koeviikkon (tuskimpa vaan). Mutta jos jotain hyvää täytyy ton kahvilla ja salilla käynnin lisäksi sanoa on se ehdottomasti se, että tuolla ulkona oikeesti alkaa valostumaan. Saatin otettua koulun jälkeen kuvia ja se on jo saavutus.

Hyvää viikonjatkoa kaikille, huomenna ollaan jo puolessa välissä perjantaihin!

16 kommenttia:

 1. aivan ihania kuvia ja rakastan lilja sun hymyäs♥ onneks mulla on joka perjantai tässä jaksossa vapaa, nii lyhkäsempi viikko! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sait mut kommentillas hymyileen :3 Ai vitsi oon kateellinen!!! Nauti nyt ihmeessä munkin puolesta :---------D

   Poista
 2. ihania kuvia ja kauniita tyttöjä<3

  VastaaPoista
 3. Hienosti on muokattu kuvat! :) <3

  VastaaPoista
 4. Hei missä kävitte kahvilla Ja missä päin tamperetta asut?:) ja mitkä on sun lempipaikkoja tampereella? Oon tosi kiinnostunut siitä kkaupungista ja haluisin tietää lisää !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytiin Koskipuiston Waynescoffeesa :) Itse asun Veisussa, se on lähellä Hallilaa ja Muotialaa. Mun lempipaikat Tampereella on (kesäisin) Lapinniemen satama, toi kyseinen kahvila ja muutkin kahvilat, (kesällä) Rosendahlin ranta, (kesällä) Hervannan mäkihyppytorni ja meidän mökki joka on Halillassa. Itse olen aika kyllästynyt tähän paikkaan ja varsinkin talvisin tuntuu, että tekemistä ei ole ollenkaan. Kuitenkin kesällä tää paikka on tosi kiva! Kysele ihmeessä lisää jos haluat jotain muuta tietää :)

   Poista
 5. Aivan ihania kuvia. rakastetaan sun blogia, älä koskaan lopeta <3

  siiriandsiiri.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. On kyllä pakkasen sulattava kaunis hymy :)

  VastaaPoista
 7. minkä ikänen oot? :)

  VastaaPoista
 8. Todella tunnelmallisia kuvia :3 Tykkäilen kovasti!

  ❤: Lotta / My Happybubble

  VastaaPoista