tiistai 28. tammikuuta 2014

me, few years ago

Collage987 Hahaha, ei näitä kuvia voi kyllä nauramatta katsoa... Nää on suunnilleen kaksi vuotta vanhoja ja näkee kyllä ihan selkeen eron. Olin tollanen pikkunen ja mun tyylini oli aikalailla hakusessa. Musta blogi on sen takia niin ihana, kun voi kattella millanen oli pienenä ja kuinka on muttuunut!

//Tämäkin (super yyber upea ja pitkä) postaus on viikonloppuna väsätty jä tällä hetkellä toivottavasti olen ahkeroimassa kokeisiin luvun parissa. Lähettäkää mulle jooko jotain piristäviä kommentteja tän kokeisiin luvun piristämiseksiI love you guys 

12 kommenttia:

 1. Mulla on just lukio loppusuoralla ja harmittaa, kun ei oikeestaan ikinä tullut luettua kokeisiin. Muistan, kuinka jätin kaiken aina vikaan iltaan, jolloin kärsin tuskissani hirveen koemateriaalipinon keskellä, eikä lopulta sit tullu luettua yhtään. :-D Ylppäreihin lukiessa on huomannu, kuinka paljon rattosampaa se lukeminen on, jos lukee aina vähän kerrallaan ja alottais vaikka heti kurssin alussa selaileen materiaaleja!! Mutta joo, ei kannata ottaa liikaa stressiä (niinkuin minäkään en tehnyt ja nyt harmittaa...), koulua se vaan on. Tsemppiii paljon lukemisee! :-)

  Ja pakko vielä sanoo että oot tosi ihanan olonen tyttö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo täytyis itekkin koittaa tota lukutekniikkaa! :D

   Mutta hei kiitos paljon <3

   Poista
 2. musta näytät edelleen ihan samalta :D ainut ero on ehkä just nous vaatteissa mut eipä nekään mitkään rumat/hassut oo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi rasittavaa et joku katkera kusipää kirjottaa näin! Oot ihan erinäkönen ja todellaki kasvanu ja muuttunu niin ulkonäöltä ku tyyliltäski :)

   Poista
  2. Ei se nyt välttämättä oo loukkaus jos sanoo, että näyttää samalta? :D Tai en usko, että tää yks ano tarkotti sitä mitenkään loukkauksena! On kyllä munki mielestä vieläki aika samannäkönen eikä se oo huono asia...

   Poista
 3. Toivottavasti piristää: huomenna matikankoe mulla ja aattelin tässä kohtapuoliin lähteä tekeen laskuja loppuillaksi.................... Tsemppiä sullekin, aattele että kohta koeviikko ohi ja saa hengähtäää!

  VastaaPoista
 4. Jos lohduttaa,niin mullakaan ei oo yhtään motivaatioo kokeisiin lukuun... :| mutta pakko se on vaan yrittää jaksaa,sitte saa taas ottaa hetken rennosti! :)

  VastaaPoista
 5. voiku oot ollu söpö :) <3 oothannä edelleenki mut uknow ;D

  VastaaPoista
 6. Oot aina ollu niin kaunis! ♥ Tsemppiä kokeisiin :)

  VastaaPoista
 7. Kaunis oot ollu ja kaunis oot nytteki!

  VastaaPoista
 8. Et mun mielestä oo muuttunut mitenkään erikoisemmin, mut ehkä ulkopuoliset ei sitä eroa huomaakaan yhtä hyvin kuin henkilö itse. Joten nuo ylemmät kommentit on aika kummallisia, että se pitäisi ottaa negatiivisena palautteena tai haukkumisena, jos sanoo, ettei ole muuttunut yhtään. :D Mun mielestä olet ihan yhtä ihana näissä kuvissa kuin nykyäänkin! Sulla on kiva tyyli ja hymyilet aina niin pirteesti että siitä tulee itellekin jotenkin hyvä fiilis! (8

  VastaaPoista
 9. Mun mielestä oot nätti noissa ja jotenki paljon ilosemman näköinen, nykyään asukuvat näyttää jotenki pakkolla otetuilta, mutta tosi kaunis olet vieläkin! :)

  VastaaPoista