sunnuntai 26. tammikuuta 2014

innolla tulevaan viikkoon...

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Otsikko oli sitten täyttä sarkasmia... Nimittäin ensiviikko on mulla koeviikko ja mulla on tiedossa rankin koeviikko, mitä mulla on ikinä ollut. Seitsämän koetta, ja vielä yksi plus koe matikasta eli käytännössä kahdeksan. Mä en ole lukenut mihinkään juuri yhtään. Tekis mieli vaan jäädä tähän sänkyyn makaamaan ja nousta sen koeviikon lopussa. Mutta kyllä tästä täytyy selvitä, tuskin kunnialla mutta jotenkin. Tuskin pääsen juuri postailemaan, mutta koeviikon loputtua sitten on kyllä aikaa taas vaikka kuinka, en malta odottaa. Katselin eilen liian myöhään yöllä mun vanhoja postauksia ja vidoita ja päädyin siihen, että kyllä mä sen puhevideon teille väsään!

 Eilen käytin muka koko päivän opiskeluun (tdellisuudessa ehkä kaksi tuntia). Illalla käytiin Kiran kanssa leffassa kattomassa The wolf of wall street ja en voi kun kehua. Vaikka se elokuva oli tosi pitkä se ei ollut pitkästyttävä, vaikka välillä kohtaukset oli tosi pitkiä mulla säilyi kiinostus loppuun asti! Mutta nyt vaan tosiaankin koeviikon loppumista odotellen uuteen päivään.

15 kommenttia:

 1. Mullakin koeviikko alkaa tiistaina ja kuus koetta pitäs tehdä....stressaan ihan älyttömästi aina kokeista koska en jaksa lukea! Tänään on pakko opiskella ja paljon! Onko sulla muuten lyhyt vai pitkä matikka?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ihan kauheeta :-----D Nää koeviikot ei oo kyllä mua varten, sain äikän kokeesta just vitosen... Ja mulla on lyhyt matikka, en pärjäis pitkässä todellakaan!

   Poista
  2. Jep, mullakin oli kahden kurssin ajan pitkä matikka joista sain 6 & 5 joten päätin vaihtaa lyhyelle.. :D

   Poista
 2. Tosi monessa blogissa on kehuttu tuota "Wolf of Wall Street"-leffaa. Mua ei oo kiinnostanut tippaakaan, mut ehkä pitäis kuitenkin antaa sille mahis. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu se oli kyllä toosii hyvä :----)

   Poista
 3. Voi ei mullakin ihan hirvee viikko tiedossa.. Mutta tsemppejä sulle, nopeesti ne hujahtaa ohi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhaha juu toivotaan! Tsemppiä sullekki :)

   Poista
 4. Samaa koulu uupumusta täällä! Ei motivoi eikä innosta yhtään.. Itseasiassa en oikeestaan oo vielä edes perillä mitä kokeita minäkin päivänä on, haha :D Mut kyllä se siitä lähtee kun ottaa itseään niskasta kiinni! Tsemppiä siulle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep täytyy vaan koittaa tsempata... Vitonen just äikästä, niin en kyllä tiiä tiiä miten tää tästä lähtee XXD mutta tsemppiä takasin!

   Poista
 5. oijoi 8 koetta viikossa... no onnea niihin! :)

  VastaaPoista
 6. mitä hitsiä, miten sulla voi olla 7 koetta?? kuinka monta kurssii sulla oikeen oli?

  VastaaPoista
 7. voi ei lilja D: mulla itellä karsiutu viimeviikolla kolmas koe pois joten edessä vaan kaks koetta ja jotain muita tehtäviä, mutta silti en millää jaksain lukea :D onnea ny sulle ja nähäänhän koeviikon jälkeen :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heeei oon niin kadeeee!! Mut jooo nähdään <3

   Poista