perjantai 31. tammikuuta 2014

kaikki ihana yhdessä paketissa

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Tuossa vähän mun viimeisimpiä tykkäsyksiä we♥iti:ssä. Ai että se paikka on vaan niin bueno!

Mua inspiroi aina vuodenajasta riippumatta noi kesäkuvat ja varsinkin nyt kun joulu on jo takana, mun katse on niin kohdistunut kesään! Anyone else?

Musta on ihanaa tykkäillä treenikuvista, koska mulla se, uskokaa tai älkää, antaa motivaatioota.

Rakastan myös noita sayingsejä ihan järjettömästi ja joskus ne vaan osuu niin kohdalleen, vaikka sen päivän fiilikseen tai parhaassa tapauksessa kohottaa sun omaa mielialaa. Siksi mulla on tapana selaille tota kyseistä nettisivua aina bussimatkalla kouluun.

4 kommenttia:

  1. Olipas inspiroiva ja piristävä postaus !:-) Täälläkin ruudun takana odotetaan jo kovasti kesää! Vaikkakin kävin juuri etelässä, taas vaihteeksi. Mulla olis just postattu matkakuvia Teneriffalta!:) http://herranenronja.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiva jos tykkäsit! Hahah sait mun mielenkiinon heräämään, meinaan matkakuvat kelpaa aina ;) Pakko käydä tsekkamaassa sunkin blogi:)

      Poista
  2. joo oon ihan siis samalla tavalla sun kanssa hurahtanu ton weheartitin käyttöön :D tai no yli vuos sitä on jo tullu käytettyy mut edelleen vaan yhtä hyvä ja sieltä saa nii paljo inspistä kaikkeen!
    pakko tähä samaan kommenttii laittaa et oon ollu sun lukija jo aika pitkään ja tää sun blogis on nykyään yks mun lemppareita ehottomasti :) oot nii ihana oma ittes ja täältä saa kans niiiin paljon inspiraatioo, tosi ihanii kuvia ja tekstejä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on vaan niin ihana paikka!!

      Hihii voi kiitos, tosi ihana kuulla, että tykkäät mun blogista:) Oikeesti tällaset kommentit vaan tuo vaan niin paljon iloo:----D

      Poista