keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Merry Christmas

Image and video hosting by TinyPic 1. Joulusaunassa mökillä. Mä niin rakastan kynttilöitä ja niiden tekemää tunnelmaa! 2. joulukuusen koristelua teemaväreinä punainen ja kulta. 3. Meidän perheen perinteiset joulutortillat... 4. Joulusaunan jälkeen !
Image and video hosting by TinyPic 1. Kynttilöitä ja jäätä! 2. Lisää kuusenkoristeita, ne vaan näytti niin sulosilta. 3. ...Ja lisää kuusenkoristelua! 4. Mun lempipaikka koko kämpässä: sänkyni. Image and video hosting by TinyPic 1. Mun suunitelmissa oli tehdä upee piparkakkakkutalo tänä vuonna, mutta tossa tulos... 2. Suklaata ja joululeffoja! 3. Ihana joululahja Kiralta, maailman söpöimmä tossut. I love this. 4. Lahjojen availua!

Tossa vähän fiiliksiä mun jouluaatosta, joka oli kyllä ihan mahtava. Ehkä se joulun viehätys, joka oli pienenä on jo vähän hälvennyt, mutta toi yksi norjalainen piristi kyllä tunnelmaa. Tänään ollaan Olan kanssa nukuttu pitkään ja päivä luultavasti jatkuu samaan rentoon malliin. Joulu oli ihana. Elämä on ihanaa. Huomenna mennään käymään sukulaisilla ja siitä eteenpäin en vielä tiedä. Hyvää joulua kaikille näin päivän myöhässä!

Mutta nyt ihan tarpeeksi musta, mites teidän joulu on sujunut?

24 kommenttia:

  1. Missä tutustuit poikaystävääsi :-)?

    VastaaPoista
  2. Kävittekö olan kanssa yhdessä saunassa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ootko tosissas? Vähän yksityisyyttä on bloggaajillakin oikeus pitää.

      Poista
    2. ois aika hurjaa ;o ite ainakin saunon poikaystävän kanssa pilkkihaalarissa eripuolilla lauteita.

      Poista
    3. Siis mikä helvetti toi kysymys oli xDDD ei tietenkään ne nyt yhdessä saunassa käynyt, eihän seurustelevat ihmiset missään tapauksessa voi semmosta tehdä:DDDD herää tähän elämään sinä 9-vuotias joka tota kysyi......xd

      Poista
    4. Hhahahaha ihanat keskustelut täällä ! :D Ja kyllä, kävimme saunassa yhdessää ;;)

      Poista
  3. Iiiihania kuvia! Sä ja sun poikaystävä näytätte söpöiltä yhessä. :)
    On mennyt joulu hyvin, lahjojakin tuli paljon! :D

    tallikynnet.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. voii oottepa sulosii ton pojan kaa tos yhes kuvas <3 oon niin onnellinen teiän puolesta, kaikkee hyvää teille! :) onko ihan hullu ajatus. jos voisit tehä tost pojast jonkinäköst postaust joskus, vaik teiän tapaamisest ja muutenki, et millanen se on :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti !(: Kyllä mä ehkä myöhemmin voisin :D

      Poista
  5. Ihanaa joulufiilistä! Ja vaude toi sun piparitalos ;) no ei sillä että itekkään osaisin semmosta väsätä...:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii :) No joo oon kyllä itekkin harvinaisen ylpeä...;)

      Poista
  6. Mua alko melkein itkettään kun teistä huokuu onni<3 ihanaa joululomaa lilja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. onks sulla menkat

      Poista
    2. Hihii oot ihana ;) Ja sulle anonyymi: olet harvinaisen hauska vitsiniekka

      Poista
  7. ai onks noi tortillat teiän jouluruoka vai syötteks siis vaik myöhemmi niitä perusjouluruokii esim. kinkkuu ja sellasta? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh, eihän norjalaiset syö kinkkua, vaan heillä on ulkomaanmatkoillakin matkalaukku täynnä kuivattua turskaa. Ihan kuten suomalaisilla on matkoilla mukana salmiakkia ja reikäleipää. Tiesitkö muuten, että täällä päin Orimattila lyhennetää O'la? Lilja, voiko sinua ruveta kutsumaan Olan kohauttelijaksi? Otitko joulun aikaan kuvia oikein Olan takaa?

      Poista
    2. ai kauhee kiitos illan nauruista! :D tällänen läppä on just niin parasta!!

      Poista
    3. Juu syödään myös normaalia jouluruokaa !:)

      Ihana tää kommentti ja kyllä voit kutsua minua Olan kohauttelijaksi jos haluat :)

      No niimpää!XD

      Poista
  8. onko joulusta nautittu ihan olan takaa;);) hyi kuulostipa kauheelta toi kommentti nii oli pakko pistää vinkkaavia hymiöitä !

    VastaaPoista
  9. haha anteeks hassu kysymys mut kuinka toi sun poikkis vaan tulee tänne suomeen jouluks, kun kuitenkin ootte ollu suhteellisen vähän aikaa yhessä? eikö niillä oo kotona mitään perinteitä perheen kans tms? ja tää ei tosiaankaan oo vittuilu tai töykee tai mikää tämmönen ittee vaan ihmetyttää kun oon tämmönen perinne ja jouluihminen että miten joku pystyy oleen kokonaan toisessa maassa joulun...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me ei voida nähdä muutakun lomilla ja nyt lennot saatiin tolleen hyvin tähän aikaan joten siksi hän tuli tänne jouluksikin. Ja kyllä niistä perinteistä hän on saanut varmaan nauttia jo 16 vuotta niin se oli hänelle ihan ookoo, että hän tulee tänne :D Ja mäkin meen ensi vuonna vaihtoon, niin vietän itsekkin jouluni poissa kotoa.

      Poista