lauantai 30. marraskuuta 2013

My life lately

a99 ♥ Siivosin huoneeni eilen ja sain uudet jouluvalot. Kyllä tossa kelpasi makoilla raskaan koeviikon jälkeen, jätskiä syöden ja netissä roikkuen. Koeviikon jäljeen pienimmätkin asiat saa aikaan super suuren ilon, se niissä on sitten ainakin hyvää (jos koeviikosta nyt pitäsi yksi positiivinen asia keksiä)
a9 ♥ Kuka tunnustaa olevansa edes vähän koukussa Netflixiin? Täällä ainakin nousee yks käsi, jos ei kakskin. Mä oon totaalisen rakastunut sarjojen katsomiseen, mutta kukapa ei olisi. Näillä kylmillä ja pimeillä säillä on kyllä niin super mukava kääriytyä lämpimiin peittoihin ja katsella jotain hyvää sarjaa tuntikausia. a ♥ Mulla on vanha ja kulhatanut talvitakki ja oon niin uuden tarpeessa. No mun pikkuveli sai tällasen uuden parkan, ja yleensä en oo niin kauhee parkojen ystävä koska kaikilla tuntuu sellanen olevan mutta toi punan väri jotenkin oli vaan niin piristävä. Oonkin tota takkia nyt muutamana päivänä pikkuveljen huomaamatta lainannut, toivottavasti saan kuitenkin pian hommattua omankin takkini. a8 ♥ Jos mä jotain tässä piemydessä rakastan niin se on ehdottomasti JOULUVALOT, jotka näyttää pimeyden keskellä niin ihanilta ja sellasilta lämpimiltä. a6 ♥ Tänään tein pitkästä aikaa itselleni salaattia ja oli kyllä aivan super hyvää. Tällä kertaa pistin tonne salaattiin noiden perusainesten lisäksi lohta, fetaa ja halloum-juustoa. Oli kyllä tosi hyvää, sen iänikuisen kanasalaatin vastapainoksi. a2 ♥ Löysin kaapista tollasen punasen päiväpeiton ja pistin sen tohon mun sängylle, jotenkin antaa sellasta kivaa joulusuutta noiden valojen kanssa. I like it very much! a2 ♥ Tällasessa asussa olin siis yks päivä viime viikolla koulussa, kun olin saanut pikkuveljen suostuteltua lainaamaan takkiansa mulle kouluun asti. a3 ♥ Ja kynttilät, oi että niitä mä rakastan myös! a1 ♥ Eilisiltana salin jälkeen Kira tuli käymään ja noooo kuten kuvasta näkyy päädyttiin viettämään meidän perjantai-iltaamme railakkaissa merkeissä diettikolan ja suklaaseen dipattujen hedelmien parissa.a3 ♥ Tänään ostin tällaset älysuloset tossut kirpparilta. Rakastan tota valkopunasta kuosia yli kaiken ja haluisin tollasen neuleen ja legginsitkin :3a4 ♥ näillä ruusuillakin on ihan oma tarinansa, nimittäin kun oltiin Kiran kanssa ottamassa kuvia koskarissa kaks sellasta ulkomaalaista miestä tuli antaan meille ruusut ja tuli niihin kuviinkin mukaan (niitä myöhemmin). Ne ei ollut sellasia inhottavan tunkevia vaan sellasia sulosia. Oli kuulemma tekemässä jotain tutkimusta yliopistoon siitä että suomalaiset naisetkin voi olla mukavia. Ihania nää ulkomaalaiset, minkä takia me ei kaikki oltais niin ilosia ja jaeltais toisillemme ruusuja huvin vuoksi. Ainakin piristi mun päivääni!

Tässä nyt vähän mun tunnelmia näin kuvien ja pikkusten tekstien muodossa. Toivottavasti annatte mulle anteeks tän mun hiljaiseloni, ensi viikosta tehdään Kiran kanssa postausviikko ja postataan kummatkin toivottavasti tosi usein. Nyt on videokin kuvattuna (tuli kyllä ihan kauhee ja nolo) ja tää postaustahti alkaa varmasti kiihtymään. Mutta mitäs tykkäsitte tän tyylisestä postauksesta? Laters ihanat <3

23 kommenttia:

  1. tää postaus oli jotenki paljon kivempi ku sun kaikki muut ja olit tosi kivasti selittäny jokasen kuvan erikseen :) <3

    VastaaPoista
  2. mitä sarjoja sä katot netflixsistä ? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. katsoin paon kaikki kaudet XD nyt katon gossip giriliä ja tarkotuksena olis alottaa carrie diaries ja pari muuta sarjaa :)

      Poista
  3. tää oli kiva, oli ihanan paljo kuviaki :-)

    VastaaPoista
  4. Olipa ihana postaus, ja vähänkö oot kaunis! :-)

    VastaaPoista
  5. Eikää, ihania miehiä! Miksei täällä oo tollasia? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha niin oli XD en mäkään oo kauheen useesti täällä törmänny :(

      Poista
  6. ihana postaus ! vieläkö ootte sun poikaystävän kaa yhessä?:)

    VastaaPoista
  7. Tää oli tosi kiva postaus!:) Millä kirpparilla/kirppareilla käyt?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti (: Mä käyn radio kirppiksellä ja nyt tsekattiin toi uus tarina niminen kirppari joka sijaitsee siinä radion lähellä !

      Poista
  8. ihanan tunnelmallisia kuvia!

    VastaaPoista
  9. Aaivan ihana postaus ja kuvat!! Tälläset postaukset on niin kivaa vaihtelua :) Haha mitä videolle kävi? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti :) video on tulossa... kunhan alan tajuumaan jotain ton muokkausohjelman päälle xd

      Poista
  10. tosi ihana postaus, tällasii lisää:)

    VastaaPoista
  11. Tää oli tosi ihana ja tunnelmallinen postaus, tekstit ja kuvat ihania!! :) <3 Ja pitkästä aikaa tämmönen kivan pitkäkin! Niin ja mua kanssa kiinnostaisi tietää ootteko vielä sun poikaystävän kanssa yhdessä? :) voisitko tehä postauksen teistä? Milloin näätte seuraavan kerran ja suomessa vai norjassa? :) ihanaa jos sun blogist tulee eloisampi !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Ja juu ollaan yhdessä ! Ehkä mä vielä joskus teen, pian julkasen kuitenkin vastausvideon jossa oli myös aika paljon kysymyksiä koskien häntä :) Ja nähdään 20 päivän päästä kun hän tulee tänne viettämään joulua <3

      Poista
  12. haha mun mielestä koeviikot on just lukion rennointa aikaa :D pääsee kympin jälkeen takas kotiin ja jos ei oo kun pari kolme koetta nii se on ihan miniloma :D!

    VastaaPoista