torstai 17. lokakuuta 2013

VACATION

Mä oon lomalla vihdoinkin, wuhuu. Mun lomani alkoi siis eilen ja nyt oon viettänyt vihdoin aikaa kunnolla kavereiden kanssa. Lähinnä ollaan vaan syöty, naurettu, lagattu, juteltu ja katteltu leffoja, ei mitään super ihmeellistä mutta silti niin ihanaa! Eilen Alisa ja Petra oli meillä yötä ja tänään nähtiin Petran kanssa pitkästä aikaan Karoa ja Maria ja oli kyl sairaan kivaa vaihtaa taas kuulumisia hyvän ruuan parissa. Tänä yönä lähden sitten Norjaan Olan luokse ja sieltä palailen vasta keskiviikkona. Kuvia päivitteen varmaan instagramiin ja ehkä blogiinkin saatan postauksia päästä tekemään, koska koneen otan ehdottomasti matkalle mukaan. Voi vitsi nyt alkaa jo jännittää. Saatan vielä palailla panikoimaan pakkauksesta sun muusta tänne blogin puolelle!
Tässä kuitenkin muutamia kuvia viime päiviltä:
a3 Tässä kuvassa kiteytyy mun ideaali aamu. Kännykkä+we<3it ja appelsiinimehua.a2 Aurinko on suvainnut viime päivinä näyttäytyä ihanan paljon ja se piristää aina päivää kuin päivää. Varsinkin auringonlasku ja sen upeet värit on mun suosikkeja.a5-horz Mun tämän päivän asua! Lainasin Petralta paitaa, jossa osuvasti lukee vacation. Paita on gina tricotista, takki kirpparilta, kaulakoru h&mstä ja housut carlingsista.

a1 Viime viikonloppuna oltiin Alisan isällä yökylässä ja siellä on aina ihan huikeet maisemat. Tässä näkyy mun mielestä suomen syksyistä luontoo parhaimmillaan!

5 kommenttia:

 1. vau, upee toi vika kuva! :)

  VastaaPoista
 2. Suomen syksyistä luontoo parhaimmillaan näkee ainoastaan lapissa!!

  VastaaPoista
 3. Omakin lemppariaamu koostuu ihan noista samoista, niitä parempaa ei vaan oo <3

  VastaaPoista
 4. Mitä kaikkia Ben&Jerry's makuja oot maistellu ja mitkä on sun suosikit? :)

  VastaaPoista
 5. Ihan pakko kysyä, mutta ootko siis kasvissyöjä?:o Kun luin noita maltapostauksia niin olit jossain maininnut, ettet syö punaista lihaa. Kauanko näin on ollut ja etkö siis syö esim. jauhelihaa?:D Ja onko teillä koko perhe samanlailla ettei nekään syö? Hirveesti kysymyksiäxD

  VastaaPoista