lauantai 26. lokakuuta 2013

last night

a1 (2) a3 a7 Heippa ihmiset! Perjantaina pääsin vihdoinkin taas vähän kiinni tähän "normielämäään" näin loman jälkeen. Mun viikonloppu suunnitelmat ei kyllä kauheen houkuttavia kyllä ole, koska täytyy kiriä koulujutuissa muut kiinni ja siihen saan kyllä helposti kulutettua vähän liiankin paljon aikaa, varsinkin kun lähes joka viides minuutti mun on pakko tsekkailla kännykkää ja vähän väliä katsella pakoa netflixistä.

 Ensi viikonloppuna oon sitten menossa Helsinkiin ja saan taas vähän enemmän menoa tähän elämään, joten pitää jaksaa vielä tää vikonloppu kituutella. Nyt oon ihan superväsynyt ja stressaantunut taas ja ihan kun ei olisi mistään lomasta ollut tietookaan.

Yksi ihan mahtava juttu tosin kuitenkin kävi mulle. Olin siis rotaryllä haastattelussa ja siellä oli noin. 30 muuta ihmistä josta 8 valittiin sitten seuraavan tason haastatteluun. Se haastattelu meni hyvin eikä ollut niin pelottava kuin luulin, mutta en mä silti mahollisuuksiini uskonut. No eilen kuitenkin tuli sähköposti, että pääsen jatkohaastatteluun ja se piristi mun iltaani ihan hirveesti! Ainakin sitten yhtä askelta lähempänä oon mun unelman toteutumista. No anyways täytyy tästä kohta varmaan alkaa nouseen ja oikeesti tehdäkkin tänään jotekin. Laters ihanaiset !

7 kommenttia:

 1. näytät ihan spenceriltä pretty little liarsista !! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos toi oli ihana kohteliaisuus, vaikka en omasta mielestäni häneltä näytäkään! Hän on hirmu kaunis :)

   Poista
 2. voisikko tehä joskus kysymyspostauksen olis tosi kiva?:)

  VastaaPoista
 3. mikä on rotary??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.rotary.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=102&Itemid=155&lang=fi <--- tuolta voit saada jotain tietoa. Mutta siis lyhesti sellanen kansainvälinen palvelujärjestö, joka järjestää vaihtovuoden tietylle määrälle nuoria ja osallistuu myös kustannuksiin! :D

   Poista
 4. ootko ollu tyytyväinen iphone 5:seen? ja onnea tosta vaihtojutusta :) toivottavasti pääset lähtemään <3

  VastaaPoista