sunnuntai 27. lokakuuta 2013

27102013

a7 a1 a3 a4 a2 a5 Heippahei sinne ruudun toiselle puolelle! Ennen kun alan paasaamaan omista kuulumisistani niin haluan kysyä just sulta siinä, että mitä sulle tänään kuuluu? Onko ollut hyvä päivä vai ärsyttääkö koko maailma just nyt. Musta olis ihana kuulla miten teillä menee ja minkälaiset ihmiset mun blogia lukee. Jos vaan jaksatte piristää mun päivääni ja uhrata pari minuuttia kirjottamalla vaikka vaan teidän tän päivän fiiliksestä mulle niin olisin super onnellinen!

No anyway mulle ei tällä hetkellä kuulu paljon ihmeempiä. Eilinen päivä (lue=myös yö) meni koneella pakoa katsellen ja skypetellen. En juurikaan sängystäni pidemmälle päässyt...hehheh
Tänään heräsin sitten aamulla jo aika aikasin tekemään läksyjä ja se on mun tän päivän tekemissaldo. Pitäisi vielä siivota huone, käydä salilla ja mieluusti nähdä kavereita (ehkä kattoo vähän vielä pakoa, oon vaan niin koukussa). Mutta saapa taas nähdä mihin aika riittää. Käytiin tossa äsken Kiran kanssa ottamassa muutama kuva ja noissa kuvissa voi nähdä noi älysöpöt tumput ja pipon, jotka sain siis sieltä Norjasta. Tulee varmasti kovaan käyttöön! Mä tästä lähen pakkailemaan salilaukkua, nauttikaas kaikki nyt vielä viikonlopun rippeistä.

PS. KÄYKÄÄ KYSELEMÄSSÄ TÄÄLLÄ!

36 kommenttia:

  1. Heii (: Mulle kuuluu ainakin tosi hyvää! Aamulla kun heräsin, ajattelin että kello oli ihan hirmuisen paljon jo, ja mä vihaan nousta myöhään ylös... Makoilin puol tuntia sängyssä ja muistin samalla kuin ihana ilta oli ollu poikaystävän kans eilen ku saatiin puhuttuu ja sovittuu kaikki riidat. No sit päätin nousta ylös ja katoin kelloo nii se oliki vasta kaheksan!:o Kellot oli siirretty talviaikaan :D Menin sit vaa'alle ja olin laihtunu eilis aamusta 2,1 kg! :-) Sit mun oikeen teki mieli lukee ens viikon kokeisiin!?? ;o Luin viiteen kokeeseen tosta noin vaan ja kaikki asiat jäi heti päähän!:) Sit me syötiin riisiä ja kanaa ja vietin aikaa perheen kans. :) Sit isoveljen tyttöystävä tuli meille ja katoin yhen leffan. Sen jälkeen menin ulos ja haravoin meiän yläpihan. Nyt juon kahvii ja selailen blogei!:) Mul oli ainaki tosi kiva päivä vaik en käyny edes missään!!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kuulostaa ihan sika hyvältä päivältä ja oot saanu paljon aikaseks !! Oon niin kade kun mulla ei ikinä jää noi koulujutut tolleen mieleen:------DD Ihanaa kun jaksoit kertoo, tätä oli himo kiva lukee :3

      Poista
  2. aww ihanat tumput ja pipo :-3 mulle kuuluu hirmu hyvää vaikka väsyttääki hirmu paljon mut ainaki jaksaa lukee nää sun ihanat postaukset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihii mustkin! :3 Joo muakin väsyttää himona mut postauksien luvulle on aina aikaa :'''D

      Poista
  3. mun aamu oli just ihana, hidas ja täydellinen. kattelin netflixistä vampyyripäiväkirjoja ja nautin kellon kääntämisen takia saadusta ekstratunnista mut just nyt tuskailen läksykasojen ääressä ja stressaan huomista kouluun menoa. jaaa pakenen maailmaa kaikkialle muualle paitsi läksyjen pariin :-D huoh

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi mulla oli juuri samallainen päivä! Nyt ne läksyt tuolla odottaa ja tässä mä istun, hups....

      Poista
  4. mulle kuului itseasiassa varsin huonoa, ennenkuin luin tän sun postauksen :) jotenkin ihanaa kun joku kysyi just oikealla hetkellä mitä kuuluu!! mutta hei, ihana postaus - ja asu, tosi söpö toi letti sulla, sopii hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi täää on aivan mahtava kuulla, ihanaa jos piristin sun päivääsi!!!!!!!(:

      Poista
  5. Ihania kuvia! <3
    Mulla on ollu tänään muuten tosi hyvät fiilikset, jos kokeisiin lukua ei lasketa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti! hahah juu aina toi koulu saa kaiken pilattua jostain kumman syystä....:(

      Poista
  6. Mua ärsyttääää koska loma loppuu tänään. Kauhee kasa koulujuttuja tehtävänä.. pakko saada tehtyä ne keskiviikkoon mennessä kun sitten lähenkin taas loppuviikoks treenailemaan muualle. Yritän keksiä kaikkee muuta tekemistä läksyjen tilalle, mutta kokoajan tiiän että oikeesti on kiire..! Kunhan keskiviikkoon selvitään niin saa taas ajatukset muualle ja unohtaa stressin:) tykkään siitä miten kirjotat ja tuntuu että huomioit lukijoitasi ja vaikutat just sellaselta ihmiseltä joka uskaltaa olla oma itsensä! (:

    VastaaPoista
  7. oi mulle tuli jotenkin tosi hyvä mieli tosta kun kysyit et mitä meille kuuluu ! mulle kuuluu hyvää, loma alko just ja poltan lämpösiä kynttilöitä :) sun blogis on ihana ja oot älyttömän kaunis :)!

    VastaaPoista
  8. Mulla on vielä läksyt tekemättä D: Ja motivaatio ihan huipussaan huomisen kouluunlähdön suhteen. Heitota muuten, haluisiksä käydä kurkkimassa mun blogia, www.kuikulankuvablogi.blogspot.com ?(: Se kyllä nyt vaihtaa osotetta, mutta sinne uuteen en ole vielä postaillut niin toi vanha voi olla vähän mielenkiintosempi :D

    Ja sun blogi on kyllä vaan niin ihana, tykkään ihan tosi paljon!

    VastaaPoista
  9. täydellinen asu ja toi pipo on älyttömän söpö :-)

    VastaaPoista
  10. IHANAT FARKUUUTTT <3 PÖLLISIN NE MUUTEN MUTTA EI NE MAHU PUSPUS NAUTI NIISTÄ <3 ja vaikka tiiätkin nii mulla menee just nyt tooosi hyvin 8)

    VastaaPoista
  11. jännää mite pysty piristämään tuo kuulumisien kysely pystykään piristämää !
    Täällä vietetty vikaa lomapäivää töitten parissa ja nyt vähän väsyneillä fiiliksillä pitäs vielä yrittää lukee venäjän kokeisii ja yllätys yllätys löysin itteni koneelta.. :D
    ihanaa viikkoa♥

    VastaaPoista
  12. Päivä meni ihan hyvin. Kunnes kattelin joitain blogeja jotka oli liian hyviä ja ärsyttää ku ihmisillä on liian hyviä blogeja, ja jotkut vaan on niin kauniita ja kaikkee ja aaargh. ja sulla on hienot tumput :3. Ja ehkä laitan tän ihan suosiolla anonyyminä. Sori en piristäny sun päivää xD

    VastaaPoista
  13. oikeesti hymyilytti tuo kuulumisten kysely varsinki ku ittellä ollu sellanenki vitutuspäivä etten edes muista koska viimeksi, harvemmin kukaa edes kyselee lukijoidensa kuulumisia:) btw ihanat hiukset sulla!

    VastaaPoista
  14. Ihanat kengät!! Mistä noi on? ja ihan älyttömän kiva blogi sulla! :)

    VastaaPoista
  15. Toisaalta kiva mutta toisaalta tylsä päivä. :D Fiilis vähän nollissa koska huomenna on palattava taas kouluun syysloma viikon jälkeen, plääh. Kelikään ei oo ollu parhaimmasta päästä.. Tää ei varmaan piristäny sun päivää koska tässä oli pelkkää negatiivistä minäku en oikee osaa aatella positiivisesti :D No on täs ollu jotain kivaaki kuitenki ;)

    VastaaPoista
  16. Mistä noi kengät on 😍? Aivan superihanat!

    VastaaPoista
  17. selasin blogeja ja sun blogi pomppas sieltä esille, ihana piristys ku jaksat kysellä lukijoidenki kuulumisia :) ihana asu, ihana sä ja oot niin kauniski!!

    VastaaPoista
  18. mulla on ollu muuten oikee hyvä päivä, heräilin rauhassa ja loikoilin sängyllä, katoin eri sarjoja, söin hyvää ruokaa, sisko tuli käymään ja kaikkee semmosta rentoiluu. mutta nyt illasta vaa ruennu ahistamaan kaikki ja tuntuu, ettei miun elämällä oo sisältöö tai jotain semmosta, en oikeen ees osaa selittää tätä tunnetta. kaikki on jotenki iha sekasin miun päässä tällä hetkellä. ja ekaa kertaa, miusta tuntuu että menin opiskelee väärää alaa ja pelottaa jos tää olo ei lähe pois, nii mitä mie sitten teen. nyt miulla on kauhee nälkä ja jano, mutten haluis enää syyä mitään, ku kello on jo aika paljon ja miun pitäis olla jo nukkumassa. ja jännittää, ku huomenna matikan koe ja laiskuuttani, en lukenu ollenkaan, nii jännittää miten se nyt sitten menee. pitää varmaan herätä aamulla aikasempaan, että kerkii kerrata kaikki tärkeet asiat. tää nyt ei kuulostanu mitenkään kovin iloselta, mutta tämmönen sunnuntai miulla.

    VastaaPoista
  19. sä vaikutat niin ihanalta persoonalta!
    mutta niin, mitäkähän mulle kuuluu. En mä tiiä. Tää päivä oli eka kokonainen päivä Suomessa, aurinkomatkan jälkeen, joten masentaa.. Lähiaikoina on tullu niin paljo paskaa niskaan, joten kokoaikainen fiilis ei oo ollu pitkään aikaan kovin hyvä! Reissu oli ihana, mutta tänne palatessa ei tunnu asiat olevan yhtään paremmin! Aamu alko kuiteski ihan hyvin, sain puhelun hyvältä ystävältä. Lojuin sängyssä monta tuntia musiikkia kuunnellen ja we<3it:tiä selaillen! sen jälkeen vähä ryhdistäydyin, ni lähin pitkälle juoksulenkille! Sen jälkeen saunaan ja äiti oli tehny lemppariruokaa hihi! Illaksi lähin kattomaan kavereita keskustaan ja lopuksi vielä puhelu rakkaalta ihmiseltä! päivä oli hyvä, mutta ne samat ongelmat seuras tänäki päivänä. Noh, ehkä täältä vielä noustaan ja asiat saa kuntoon! (:
    ps. rakastan sun blkofia!

    VastaaPoista
  20. Koeviikko alkaa ens viikon lopulla lukiossa ja jatkuu seuraavan viikon puoliväliin, joten ihan järjetön stressi tällä hetkellä ja senpä takia melkeen koko päivän oon käyttänyt lukemiseen. mutta onneks 1½ viikon päästä taas vähäsen eres helpottaa! Ja ens viikonloppuna olis (ikävästi kesken koeviikon kylläkin) luvassa norsupalloturnaus jota orotan innolla, joten ehkä jotakin positiivista silti tännekin kuuluu :) olipas sekava kommentti. :D

    VastaaPoista
  21. Huh kohta koeviikko ja stressiä pukkaa... mutta tänään olikin yllättävästi tosi hyvä päivä ja oppitunnitkin meni järkky nopeesti vaihteeks! :D Eli ihan hyvissä maanantaifiiliksissä täällä, ajattelin nyt ainaki yrittää piristää sun päivää vielä tänäänki vaikka eilen jo kyselit... (:

    VastaaPoista
  22. vautsi ku oot niin kaunis :) muttaa mulle kuuluu muuten hyvää paitsi ärsyttää tänään ku koulu alko niin aikasi ja piti herätä 6 :(

    VastaaPoista
  23. Oot nätti ja vaikutat tosi mukavalta henkilöltä! :) Ja niin siitä tän päivän fiiliksestä:
    En ois uskonu et sanon näin maanantai päivänä, mutta mun fiilis on tosi hyvä.
    Just enimmät kokeet on menny alta pois ni oon oikeesti niiin happyyy!
    Oot muuten (tai vaikutat ainaki) tosi kivalta ku kyselet myös meiän päivästä. Harvoin on mun silmään tällasta blogeissa näkynyt :)

    VastaaPoista
  24. Puuoleen päivään tää päivä meni hyvin mutta sitten ei niinkään, kun kaveri suuttu jostain enkä ees tiiä mistä! :D Ihana asu :)

    VastaaPoista
  25. AA ku söpöt noi tumput ja pipo <3 Ja taas niin ihania kuvia! Noi shortsiktin on tosi kivat :--)

    VastaaPoista
  26. käytiin eilen hakemassa kissanpentu kotia <3 ja tänään alkoi työssäoppiminen josta saa vähän vaihtelua kouluun, joten hyvin menee :-)
    ihana tuo asukokonaisuus mut en tajuu miten tarkenet! :D

    VastaaPoista
  27. Mulla oli paras päivä koska eräs tietty henkilö jota oon pidemmän aikaa jo kattellut alko juttelemaan mun kanssa <3

    VastaaPoista