lauantai 14. syyskuuta 2013

a few favourite things

Hehee tänään on ollut kyllä sellanen lagipäivä. Ei mitään järkevää tekemistä olla saatu aikaan mun serkun kanssa, mutta kivaa ja rentoo on kuitenkin ollut. Rentoutumista vartenhan ne viikonloputhan kai on?

Kuten otsikosta voikin päätellä esittelen tässä postauksessa muutamat mun tän hetken lemppari jutut.
 photo a11_zps4ebba756.jpg Ostin Helsingistä puistokirpparilta nää shortsit kahdella eurolla ja oon ihan in love. Shortsikelit on kyllä jo takanapäin ja nää on ehkä pikkasen liian isot, mutta ensi kesää odotellessa. Oon mä kyllä muutaman kerran niillä käppäilly täällä sisällä ja fiilistelly vielä kesää! Saatan kyllä vielä vähän tuunailla näitä ja pistää jotain niittejä ja kuluttaa vähän tosta edestä. Saatte sitten nähdä, ihan perfect shortsit.
 photo a10_zpsd2648bca.jpg Pitkään oon halunnu tällasta huulirasvaa, jossa on tollanen ihana pää ja heti kun näin tän the body shopissa niin oli kyllä ihan pakko saada. En oo katunu tän ostoo kertaakaan, mutta sitä oon katunut että en ostanut useampia. Kun tää siis tosiaan on Maltalta. Pitää vielä käydä suomalaisessa body shopissa tsekkaamassa löytyiskö näitä sieltä, meinaan kun tässä jokapäiväisessä käytössä toi alkaa jo vähän loppumaan. Toi on niin ihanan viilentävä, kosteuttava ja koukuttava...  photo a9_zps82caff48.jpg Päivittäisessä käytössä mulla on tällä hetkellä nää molemmat tuotteet. Eli toi lumenen bb-voide on ollu tosi jees. Se peittää hyvin, mut on silti tosi kevyen tuntunen. Puuteria tohon kyllä tarvii päälle, tai se helposti alkaa valumaan. Tosi tyytyväinen oon myös ollut tohon Neutrogena spot stress controliin, se puhdistaa ja raikastaa ihon ja oon saanut myös ihooni parempaan kuntoon ton myötä.
 photo a8_zps9ada7c42.jpg Tanglea en voi ylistää tarpeeksi. Vaikka sitä ei välttämättä uskoisi niin toi on kyllä maailman paras hiusharja! Oon ihan koukussa siihen, tulee niin ihanan pehmeet ja sileet hiukset aina tolla harjattuaan. Toi Calvin Kleinin hajuvesi on myös ollut kovassa käytössä ja oon ihan rakastunut sen tuoksuun. Jotenkin niin raikas ja kesänen.
 photo a7_zps56779bf5.jpg Samaisesta the body shopista maltalta hankittu huulipuna on mun lemppari huulipuna tällä hetkellä. Oon pitkään jo ettinyt tota oranssin sävyä ja kun se löyty vihdoin niin ei riemulla ollut rajaa. Se oli hetken hukassa ja nyt taas löysin sen tuolta laatikosta ja oon innostunut käyttämään sitä.  photo a3_zps265a9c4f.jpg  photo a4_zps612e3da7.jpgRAKASTAN NÄITÄ SYKSYISIÄ MAISEMIA !  photo a2_zps77e6cfb3.jpgBen&Jerrysit oli sittarissa 5€ kappale ja kuten arvata saattaa me serkun kanssa ei voitu vastustaa kiusausta. Tää on vaan maailman parasta jäätelöä!  photo a1_zpsa8e0777f.jpg Tässä näkyy myös mun tän hetkisiä lemppariasioita. Suklaa, mansikkapirtelö ja cosmopolitan.
Löytyykö yhtään samankaltaisuuksia näistä lempparesita ja mitäs tykkäsitte vähän tällasesta erilaisesta postauksesta?

8 kommenttia:

  1. Tangle Teezer on oikeesti iha superi ! Ite ostin sen nyt kesällä kaikkien lukemieni ylistysten vuoksi ja en kyl pettyny. (:
    Tää postaus oli myös tosi kiva! :)

    VastaaPoista
  2. Suklaata ja pirtelöö joooo

    VastaaPoista
  3. Tälläsiä postauksia on tosi kiva lukea:) Ja Tangle Teezer kuuluu ehdottomasti munkin lemppareihin!

    VastaaPoista
  4. Löytyy tai ainakin on löytyny suomestakin noita huulirasvoja=) en tosin tiedä onko enää.. Oot sairaan kaunis ja tää on yks mun lempiblogeja, sun postaukset on tosi ihania ja kuvat piristävii! Ja oot just sen oloinen ihminen kenen ystävä haluis olla!:D ♥

    VastaaPoista
  5. itelläni on kans ollu toi neutrogenan kasvojuttu, jännä et mulla se oli kaikkee muuta ku hyvää! toden totta enemmän pahens mun naamatilannetta :-D

    VastaaPoista
  6. Oli kiva postaus myös tälläinen :-) omia lemppareita on kans toi tangle teezer ah ja sitte ben&jerry's tottakai!

    VastaaPoista
  7. Mulla on toi just sama huulikiilto, body shopista ja mä oon ostanu sen suomesta. Eiköhän niitä pitäs löytyä. :)

    Kivoja suosikkeja! :D

    VastaaPoista
  8. paljonko tolla huulirasvalla oli hintaa?:)

    VastaaPoista