perjantai 26. heinäkuuta 2013

This summer nothing's gonna hold me back

aa9 aa7 aa4 aa2 aa2 (2) aa1 Holaa! Täällä minä taas. Viime päivät on ollut huippukiireisiä mun salaisen projektin kanssa (okoo vaihdoin vaan huonetta mun veljen kanssa ja sisustin sitä uudelleen, huippusalaista todellakin) No kuitenkin, kiirettä on pitänyt. Nyt alkaa jo vähän näkyä tuloksia, jes. Tänään aamupäivä tosiaan siivottiin täällä ja kävästiin Ikeassakin hankkimassa mulle uusi sänky. Illemmalla mentiin vielä Kiran kanssa Lapinniemeen pyörälenkille ja kuvailemaan. Mulla oli päällä uusi mekko New Lookista, vanha hame monkista, reppu suite blancosta ja huulipuna bodyshopista numerolla 105. Nyt on vielä vähän vaatteita viikattavina ja pikkusiivousta tehtävänä, mutta huomenna näätte sitten! Alla vähän sneak peekiä tulevasta.a1

15 kommenttia:

  1. Näin sut tuolla Ikeassa :) katoin eka et ompas tolla tytöllä nätti mekko, sit ki olin menny ohi ni mietein et hetkinen näytti tutulta ja sit tajusin :D oot ihana ku hymyilit niin aurinkoisesti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahha ihana olet!!!<3 näytin kyllä vähän variksenpelätiltä siellä:(

      Poista
  2. Wau miten upeita kuvia! :-)

    tuuliemiliaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Oi ihania kuvia! Vitsi toi vika on ihana!

    VastaaPoista
  4. Eiks kiralla oo melki identtinen kuva omassa blogissaan ku toi vimppa kuva :D siis ei mitenkää pahalta, muistaisin vaan nähneeni. Sun blogi on ihana ja oon kateellinen sun kauneudestas!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli pikkasen erilainen :--D mut kiitti :3

      Poista
  5. upeita kuvia (kuten aina) ja oot niin hurjan kaunis :o :)
    ♥: starsindark.blogspot.com

    VastaaPoista
  6. Ihania kuvia, ootan innolla postausta sun uudesta huoneesta! :-) ♥

    http://kisstherain-p.blogspot.fi/

    VastaaPoista