tiistai 4. kesäkuuta 2013

SALT IN THE AIR SAND IN MY HAIR

A10 A6 A4 A11 A7 A1 A3 A13 A2 A8 A5 A12 Toinen päivä Helsingissä on nyt onnistuneesti takana. Kivaa on ollut, pienistä matkustus ongelmista huolimatta. Kun ei näitä kaikkia juna, ratikka ja bussi aikatauluja ja pysäkkejä vielä ihan ulkoa muista... Nukuttiin myöhään ja lähettiin kaupungin kautta Hietsuun, ottaan aurinkoa. Se oli tosi kiva paikka ja tykättiin siitä niin paljon, että huomenna koitetaan päästä sinne vielä aikasemmin aamusta. Sitten illemmalla kierrettiin pari kauppaa ja mentiin istuskeleen ja katteleen auringonlaskua. Kesän ensimmäiset kolmannet Ben&Jerrysitkin tuli syötyä. Meisän haveto do listassa on siis nyt kaksi asiaa vähemmän ben&jerrys ja Hietsu. Jäljellä enään vaivaset Starbucks, LV-kaupassa vierailu, shoppailua, Linnanmäki, Vapiano, Piknik kaivarissa, Suomenlinna ja Korkeasaari. Ollaan kivoja turisteja.
Onko teillä stadilaisilla vielä jotain kivaa tekemistä mitä suosittelette meille, nyt kun ollaan täällä?

43 kommenttia:

  1. ottakaa siel lv kaupas samallainen peilikuva minkä justinki laitto instagrammiin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joos vaan kehdataan nii juu! Mut tosi hyvä idea:-----D

      Poista
  2. kauan ootte täällä?:) ja siis missä majoitutte

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollaan sunnuntaihin asti!:D ja ollaan petran äidin vuokraamassa kämpässä, lähellä espoota.

      Poista
  3. Yhy miks kaikilla on oikee rantakroppa ): Mä vaan masentelen, kun bikineissä joudun varmasti häpeen itteeni silmät päästä :D

    Pakko päästä sinne rannoille, kun täällä ei oo mitään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no höpöhöpö!

      Ja juu rannalla on kyllä ihanan rentoa <3

      Poista
    2. Sonja, toiki laihistaa tos kuvas.. Erittäin säälittävää ja ton huomaa heti jos joku laihistaa....

      Poista
    3. Anonyymi, en mä tarkotuksella laihista XD kun pistän kädet lanteille ja nostan vähän olkapäitä mun mahani näköjään menee noin! Chill out :)

      Poista
  4. ihania kuvia! :) haha suunniteltiin kans kavereitten kanssa hietsuun menoa huomenna :D mä suosittelen menemistä johonkin randomsporaan ja jäämällä jossain kivan näkösessä paikassa pois ja kävellä siellä ihanilla kaduilla.. siinä on oma tunnelmansa ku ei ite asu ihan stadissa ni sillonku tehtiin toi nii oli oikeesti kiva pyöriskellä ja miettiä että missäpäin on! suosittelen myös stadikkaa, kiva paikka viettää kesäpäivää :-)

    VastaaPoista
  5. Oi että mitä kuvia!:) just tuollaiset hetket kesässä on parasta, i think! Ite en oo tollasista päässy vielä nauttimaan, ku koko loman siivonnu, mut kohta mäkin onneks pääsen reissailemaan vähän kaikkialle!
    Hyvää kesää sulle ja muuten ihanimpia nuo "tavoitteet" hesassa!!:-D:-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hesassa.... en kestä

      Poista
    2. no mun mielestä voi ihan samalla lailla olla "turistina" vaikka omassa kotikaupungissa :-) ei aina tarvii lähtee ulkomaille,vaan nähtävää löytyy ihan suomestakin, tässä tapauksessa helsingistä.

      Poista
    3. no voi jumalauta, ei toi ano tarkottanu tolla sitä et helsingis ei vois olla turistina vaan sitä et ku sanoit hesassa ja se kuulostaa aika nololta monen mielestä.

      Poista
    4. tai no en tiiä kyllä ootko ton ekan kommentin kirjottaja mut whatever :D

      Poista
    5. mitä helvetin väliä sanooko hesa ??? musta ainakin on tosi outoa sanoo vaikka stadi kun ei se vaan sovi omaan puhetapaan ja murteeseen.

      Poista
    6. Miks ei vaan voi sanoo Helsinki.

      Ja kaikki on ilosia.

      Poista
    7. joo en tarkottanu todellakaan ettei stadis vois olla turistina!! vaan tarkotin lähinnä tota hesa sanaa...

      Poista
    8. PEACEEE (:(:
      ymmärrän et toi sana "hesa" kuulostaa usean korvaan tyhmältä, nykyään ehkäpä vähän jopa mullekkin. Mutta ei siitä nyt mitään suurta haloota tarvii tehdä, itsekkin käytin sitä vielä vähän aikaa sitten :---D sana sekin vaan muiden joukossa :)

      Poista
  6. Ihania kuvia! Kumpa pääsis jo iteki lomailemaan, mutta kesäkuu täytyy vielä jaksaa töissä..

    VastaaPoista
  7. Teettekö noi kaikki must to do jutut siis nyt siellä ollessa? :D vähä kivaa!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ainaski koitetaan ! :) nyt jo korkeasaari ja suomenlinna tehtynä :D

      Poista
  8. Mä suosittelen käymää ainakin stadikalla uimasssa :) sinne kannattaa mennä myös hyvissä ajoin ku siellä on myös yleensä aika paljon jengiä

    VastaaPoista
  9. Käykää ottaa asukuvat Tuomiokirkolla :--D!

    VastaaPoista
  10. Haha, ehkä mä nään teidät kun asun ihan kaivarin vieressä. :D Kaivarin lisäksi Tähtitorninmäki on tosi kiva paikka ottaa aurinkoa ja pitää piknik yms (sijaitsee aika lähellä kaivaria). Helsingin keskusta on täynnä ihania ravintoloita, joten kannattaa katsastaa muitakin kuin vain Vapiano. Espalla on kiva viettää päivää ja jos käytte leffassa niin käykää Kamppia vastapäätä olevassa Tennispalatsissa. Isoin elokuvateatteri keskustassa, yläkerrassa on kiva kahvila, ja alakerran yhteydessä on myös jogo (frozen yoghurt bar). :)

    VastaaPoista
  11. kannattaa käydä cafe espassa tai teatteri-ravintolassa salaatilla ja vaikka pullalla esplanadilla! ne on tosi hyviä ja paikat ovat ihanan tunnelmallisia ja kesäisiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oiii pakko päästä takas stadiin toteuttaan noita!<3 love that place

      Poista
  12. superupeita kuvia ja ihanat asut molemmilla:-) Ota kaikki irti stadista, kuulostaa ihan unelmareissulta!

    VastaaPoista
  13. mistä petran hame on? :-)

    VastaaPoista
  14. mistä oot ostanu tota aurinkorasvaa? :)

    VastaaPoista
  15. muistaisin et sul on ollu täällä blogissa kuvia tampereelta jostain vanhasta hyppytornista tai jostain sen tyylisestä, mut jos on nii missäpäin se on jos osaat tarkasti selittää! :D ja missäpäin oot käyny kuvaa noita rautatiekuvia? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu eli hyppytorni sijaitsee hervannan laskettelurinteen vieressä ja sen löytää ihan googlettamalla ja rautatie jossa ollaan kuvailtu on nekalan k-supermarketin takana:)

      Poista
  16. oot niin huippukaunis ja blogis on mun lemppari <3 oon selaillu postauksia viime kesältä ja sulla oli sillo huomattavasti laihemmat jalat ja nyt ne on kyl iha varmana muodokkaammat mikä on parempi juttu :) itelläni on kanssa tosi laihat jalat, joten mitä sä teit, että niihin tuli lisää massaa vai teitkö mitään? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoooos !<3 No siis nyt mä oon kasvanu ja muutenkin "lihonut" ihan vaan kasvaessa, ja kun mä oon käyny salilla niin oon siinä samalla ihan erityisemmin huomiota kiinnittämättä jalkoihini, saanut lihasta niihinkin :---D Eli siis ihan normi kyykyt, juoksu ja yleisliikkeet on niitä vahvistaneet !

      Poista