lauantai 6. huhtikuuta 2013

Neon yellow

a1 a3 a2
Nahkatakki/New Look neule/Cubus farkut/carlings kengät/tuuri aurinkolasit/gina tricot
Heloooooou! Tänään ja eilen oon siis tehnyt ihan oikeesti kunnolla läksyjä (varmaan eka kerta elämässäni, kun teen viikonloppuna kunnolla läksyjä!!?!) Ja siis nyt oikeesti oon aivan helvetin ahdistunut koulusta ja kaikesta siihen liittyvästä. Meillä on siis tiistaina iso fysiikankoe jonka aiheesta mä en tajua mitään, keskiviikkona saksan valtakunnallinen ja suullinen koe, torstaina historian koe ja sen lisäksi valmisteltavana englannin esitelmä ja äidinkielen kirjailija työ + kaikki muut läksyt. Mä otan lähes kaikista pienistäkin asioista stressiä ja nyt mun stressitasot on kyl jo aika huipussa. Onko kellään muulla tällasia ongelmia?
No anyways aamun läksyrupeaman jälkeen käväsin kuitenkin kaupungissa ja näin kaveria ja käytiin siinä samalla syömässäkin. Ostin myös ton kuvissa näkyvän neuleen, josta tykkään kyl tosi paljon. Meinasin jättää sen sinne hyllyyn, mutta onneksi ostin! Vähän piristystä mun tummaan vaatevarastooni.

22 kommenttia:

  1. Ihana asu! :) hei muuten sähän asut tampereella ni tiiäksä onko siellä hyviä mekkoliikkeitä mistä vois löytyä rippimekko? joku kerto mulle koskikeskuksessa olevan joku liike mutta onko muita? :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Mun mielestä parhaat rippimekot löytää netistä, esim asos, nelly, axparis, ustrendy on mun mielestä kivoja kauppoja mekko ostoksille:) et mä en suosittelis täältä oikeen mitään, mut kandee ne koskarin käydä kuitenki tsekkaamassa!

      Poista
  2. Oot aivan mielettömän upeen näkönen näis kuvissa ja toi neule sopii sairaan hyvin ja tuo kivaa piristystä! :) ♥ Ja joo sama juttu mullaki ton koulustressin kans, mut se helpottaa ku aattelee et kesä on oikeast jo ihan nurkan takana et pinnisteleee loppuu asti koulun kaa ! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 niinhän se menee! Kiitti tsemppauksesta, sullekkin tsemppiä:)

      Poista
  3. oot sä menos sinne justin bieberin keikalle/fanitatko sitä ylipäätään:D?

    VastaaPoista
  4. Sama ongelma !! Tuntuu et niit ei pääse millää pakoo, ja kaikki pikku asiat muuttuu yhtäkkii kauheeks vyöryks ja siin sitä taas ollaa. Ja sitte monesti ainaki mulla hirveen stressin mukana tulee mahakivut, et kui oikeesti ihmisen pitäis jaksaa tätä:D ? Mut voimii sulle sinne, onneks kesä on pian :)! PS. sun blogi on paras, huomaan välil ku oikeesti pitäis tehä jotai muuta ni jotenki vaa ajaudun tänne :D!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niimpä hei!! Ihan hullua :----(kiitti ja samoin hei paljon tsemppiä<3333333333

      Poista
  5. tuttu tunne..! maanantaina koe, samoin kuin tiistaina ja keskiviikkona ja äikän kirjaesitelmä ja köksän esitelmät pitäis kans tehä... oon vähän liianki hyvä välttelee niitä, lukemalla blogeja, pelailemalla puhelimella ja järkkäämällä kaikkee muutaki tekemistä :D ja ku alan lukemaan nii rupeen stressaa hirveesti etten ehi enää lukee ja oppii mitään. oispa vaan jo se kesä...!! mutta kuitenkin ihanalta näyttää toi neule ja tosikaunis tyttökin :) !

    VastaaPoista
  6. tuttuu toi stressi... on tässä ollut jo pari kuukautta kun yhteishaut ja kaikki päällä ja että pääseekö edes opiskelemaan sinne minee haluaisin.+ kaikki maholliset kokeet mitä meillä on melkein joka päivä nyt tulevina viikkoina.. mut kyl se siintä! päivät vähenee, koulu päättyy lopullisesti ylä asteella, kesä tulee! pitää vaa miettii kaikkee positiivist et jaksaa tehä kaikkee ja yrittää mahollisimman hyvin lukee kokeisii et pääsee läpi :D oot muuten tosi nätti ja toi paita on aikast ihana:) koita jaksaa ahertaa koulussa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooooi ihanaa tsemppausta<3 positiivinen ajattelu on kyl hyvä täs tän kaiken keskel!!!:)

      Poista
  7. Todellakin mulla tollasia ongelmii on :/ mut oot aivan sairaan kaunis! Tää sun blogi on mun yks lemppareista :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooo tsemppiä sinnekkin päin!:) ja kiitooos<3

      Poista
  8. Tosi Kiva asu! Ja munkin pitäs kirjottaa teksti saturnuksesta (hah :D), Muttei sitä kouluakaan oo kun enään vajaa 40 päivää ja sit pääse kunnolla taas rentoutuun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Paavo!:) nii kylhä se tästä:-----D

      Poista
  9. toi stressi kuulostaa niin tutulta! siis vaikka mulla esimerkiks on tässä jaksossa vaan 4 kurssia mikä meinaa että mulla on vaan 4 koetta niistä koeviikon 7 päivästä, niin stressaan jo suunnilleen nytte siitä, vaikka jaksokin alko öö toissapäivänä :D ihanan värikäs tuo neule :3!

    www.chaasingthesun.blogspot.fi

    VastaaPoista
  10. Oot söpö ja vaikutat tosi ihanalta ihmiseltä. <3 Ja hei tsemppiä kouluun! xx

    Ja jos haluut tsekata mun blogin niin tossa on linkki :) http://ilo-costumeparty.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  11. Postaat nykyään tosi harvoin :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ollut koulukiireitä ja stressiviikko. Illemmalla postausta!!!:------)))

      Poista