lauantai 23. maaliskuuta 2013

kuulumisia ja uudet huulipunat

Tässä puhelimesta ja instasta (liljauraemilia) muutamia kuvia viime viikolta ja vähän vanhempiakinCollage 1. vähän vanhempaa naamakuvaa instasta 2. viime viikonlopun aamupalaa 3. torstain auringonlasku
4. uudet ostokset: kolme huulipunaa ja aurikolasit 5. auringonnousu herätessäni seitsämän aikoihin 6. treenaamaan menossa
7. söpö pinkki taivas 8. luokan kanssa vapriikissa 9. mustavalkoista

Moikka ja ihanan aurinkoista lauantaita! Oon nyt tässä koko aamun istunut koneella ja vastaillut teidän ihanien kommentteihin ja tehnyt tätä postausta. Kiitos kaikille teille, teidän piristävistä kommenteista! Viime viikko meni ihan normaalisti  koulun ja salin parissa joten siitä ei sen enempää. Btw meille on tulossa ensi kuun lopulla Bulgariasta sellasen komenius projektin kautta viikoks 15-vuotias tyttö asumaaan, jännää. Siitäkin sitten varmaan lähempänä enemmän. Alempana esiteltynä mun uudet huulipunat, palaillaan pian.
a4 Elikkä ostin Sokoksen 3+1 päiviltä nää kolme uutta huulipunaa kun hinta oli vaan 2.90€ kappale ja oon muutenkin tykänny näistä huulipunista kovasti. a3 7 a224a118
mikäs oli teidän lemppari?

27 kommenttia:

  1. mikä se vapriikki on

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tampereella oleva museo:D siell oli nyt sellanen muumio näyttely!

      Poista
    2. toi näyttää iha et oisitte vaa jonkuu teist kotoon eikä jossaa museos :---D

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Toi seïska! mut muutki kivoja!!

    VastaaPoista
  4. 8 on ihanin !(: ja ihana postaus tää oli ja oii vähä kiva varmaan toi juttu et teille tulee ulkomaalanen viikoks!:-) siinhän saa varmaan kunnon kielikylvynki!:---D opetatteks te sille suomee tai puhutteks vaa enkkuu?:) ja ooks sä ainoo teijän kaveriporukast jolle tulee ulkomailt asumaa joku? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkotaks 18? :----D ja jep sairaa jännää, puhutaan sille englantia ja kaippa jotain sanoja suomestaki voidaa opettaa mut viikko on aika lyhyt aika oppii uutta kieltä. Ja juu oon !:)

      Poista
  5. 7 on tosi kiva ja oon itekki ettiny tollasta :) Mut noi kaks muutaki on kivoi värei, ihanan kirkkaita!

    VastaaPoista
  6. aaaaw ihana toi kollaasin eka kuva sust:)<3

    VastaaPoista
  7. luin silloin joskus syksymmällä että olisit lähdössä kielimatkalle (tuli tosta mieleen ku teille tulee toi bulgarialainen :D) niin olisi kiva jos tekisit pienen postauksen siitä että minne oot menossa ja miksi juuri sinne ja vähän fiiliksiä ja tommosta!:) ois ihana lukee. ja muutenki vähä semmone 'kesäfiilistelypostaus' ;) kun oon itsekin lähdössä kesällä kielimatkalle lontooseen:) minne sä lähditkään? kesä vois olla jo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu hyvä idea ! voisin oikeesti toteuttaa :----D Lähen siis maltalle ja voi vitsi toi Lontoo kuulostaa ihanalta myös:)

      Poista
  8. Sulle sopii niiin hyvin huulipunat! Ihania noi kaikki :)

    Kade.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahah kiitti Sonja! ja hei kyl sullekki sopii :------)

      Poista
  9. 7 on ihana! ja oot muuten ihan sen tytön näköne mikä on tos robinin uudel musavideol :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiittii :) ja hahah okeeei en oo nähny ! :-D

      Poista
  10. Toi 18 on ihana! Pidä hauskaa kieliatkalla, tuut kyllä muistaan sen koko elämäs :) ite olin kanadassa kaks vuotta sitten kuukauden ja nyt oon lähdössä vaihtoon. oli kyllä aivan mahtava kokemus ja kielikylpykin tuli siinä samalla:) onnee!

    VastaaPoista