torstai 14. maaliskuuta 2013

girly girl outfit dressed by chicnova

a3 a6 a5
Hellloou! Sain muutama päivä sitten postissa tämän ihanan hameen chicnovalta ja oon ihan rakastunut.
Vaikka tää on aika keväinen, en voinut vastustaa tän päälle laittamista kouluun ja tuossa ylhäällä näkyykin mun tän päivän asuni jos ei lasketa mukaan korkkareita. Ulkona mulla toki oli ihan kunnon vaatteet päällä ja noi kuvat on vaan nopeasti otettu, eli en jäätynyt kuoliaaksi, tosin toi ilmakin oli tänään ihmeen lämmin.
Mä oon myös ottanut huomioon toiveen, et kuvaisin muutakin kun asuja ja koitan aina tilaisuuden tullen toteuttaa sitä, koska itekkin tykkään enemmän tehdä niin. Aina välillä vaan tuntuu, et aika just ja just riittää asukuvien ottoon näin kouluaikana joten koitetaan pärjätä näillä hetki.
a9 a2 Mutta siis nyt vielä palatakseni tohon chicnovaan, niin täytyy kyllä sanoa, että hame ja sen laatu on yllättänyt mut positiivisesti. Tekis mieli vaan pitää tätä kokoajan... Toimitus kesti alle 10 päivää ja missään muussakaan ei ole valittamista. Tykkään! Joten käykää siis tekin ihmeessä tsekkaamassa kyseinen nettikauppa tästä <----

Hugs and kisses from Lilja



35 kommenttia:

  1. Kivat kuvat ja i h a n a toi asu! :)

    VastaaPoista
  2. Voi ihan ylisöpö hame! :)

    VastaaPoista
  3. millon arvot sen voittajan?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainiii voi ei mun pitikin ilmottaa siitä teille tänään! :----D Unohdin kokonaan... hyvä kun muistutit, pistän sen tohon postaukseen sen voittajan kohta, eli siis se on jo arvottu ja voittaja on nimimerkki Ava :)

      Poista
  4. ihan sulle luotu hame !:--)

    VastaaPoista
  5. You look gorgeous :)

    -http://itijblog.blogspot.com/ <3

    VastaaPoista
  6. Liian ihana hame! Sopii sulle tosi hyvin! (: oot muutenki toooosi kätti ja sun hiukset on ihanat :3

    VastaaPoista
  7. miten kehtaat pitää tollasia vaatteita koulussa? ....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miksi en ? :D
      mä en välitä siitä, jos toiset eivät tykkää ja pukeudun niinkuin itse tahdon ja tosiaankin toivon, että säkin uskallat pukeutua just niinkuin haluat eikä sun tarvitsisi mennä massan mukana tai arvostella muita. Itseluottamusta ja muutenkin kaikkea hyvää sulle elämään!
      :----)

      Poista
    2. Oikein Lilja! ;) Ei pidä välittää tommosista kommenteista :)

      Poista
    3. Kai sutä nyt saa käyttää mitä vaatteita vaan?! Tosi söpö asu:) ja hei minne hait:D ja tiiäkkö jotai kekkä on hakenu kalevaa?

      Poista
    4. jep niimpä :D

      No äläpä Viivi! Ja kiitti :) Mä hain Relluun, kalevaan ja tammerkoskeen. Ainakin Alisa haki Kalevaan ja muutamat muutki meiän luokalt pisti kallevan tokaks... :D

      Poista
  8. Aa ihan mieletön asu!! Toi hame on ihana (:

    Kadehdin niin noita sun jalkoja... Näytät niin ihanan sirolta ja tyttömäiseltä

    VastaaPoista
  9. Huuuuiiiiii mun tuli kylmä! Oon pakottanu poikkiksen ottamaan ulkona asukuvia, mutta se on aina tosi nopee toimenpide, kun siellä on niin hurjan kylmä viima ollut jo muutamana päivänä! :) Tosi ihana hame!

    VastaaPoista
  10. ihanan tyttömäinen asu! :) ja sun hiukset on superihanat!

    VastaaPoista
  11. hyvä elämä tolla anolla on ku tulee haukkuu toisten tyylejä vaan!! musta on just kiva et joku uskaltaa pukuetua eritavalla kui muut!!:) ja toi hame on kyll himo ihanaa:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no niimpä! itellä varmaan jonkun luokan itsetunto ongelmia :----D ja kiitos ihanainen♥

      Poista
  12. Toi hame sopii sulle ihan täydellisesti! Ja oot oikeesti niin nätti <33

    http://zigiittos.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  13. sulla on tuolla sivupalkissa toi kuva susta (<3) ni haluisitko tehä sellasen tutorial videon / kuvat siitä että miten oot luonu noin täydelliset kiharat ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös Lilja oo jo tehnyt sellasen? Ihan vaan normaalisti pyöritteli kiharruspuikolla. Kyllä varmaan hiustenlaatukin vaikuttaa. Easy.

      Poista
    2. http://itisnotallaboutme-lilja.blogspot.fi/2012/12/kiharrusvideoo-vihdoin-ja-viimein.html <--- tuosta löytyy suuntaa antavaa videoo sille ! :-----D

      Ja kyllä juuu tein ja niimpä varmasti

      Poista
  14. Ihana hame! Ja tosi kivoja kuvia muutenkin!:)

    VastaaPoista
  15. En erityisesti tykkää tuosta hameesta, mutta sukat on kivat. Tykkään muutenkin eri värisistä sukista tytöllä. Siinä päivä kirkastuu, jos kaupungilla näkee kaikkien niiden mustien kalsareiden eli legginsien seassa jollain esim. keltaiset pitkät sukat! Myös iloiset kesämekot saavat minulta peukun, tosin kuulun siihen hieman vanhempaan ikäluokkaan, jonka nuoruudessa mekkoja näki useimmin kuin farkkuja.

    Hymyileminen on edelleen yliarvostettua, mutta siitä huolimatta toivotan sinulle iloista kevättä, t: Tyrä Bänks :)

    VastaaPoista