sunnuntai 3. helmikuuta 2013

outfit of the day

a1 a3 a5 a2 Housut/Carlings paita/h&m kaluakoru/jc takki/h&m kengät/tuuri

32 kommenttia:

 1. sun ja kiran blogit on ihan samanlaisia?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no omasta mielestäni ei ! Kyllä meillä samanlaisuutta löytyy kun ollaan parhaita ystäviä, tehdään paljon asioita yhessä ja kuvaillaan usein yhessä mutta meillä on kummallakin ihan erilainen vaatetyyli ja bloggaamistyyli :D
   Mutta mielipiteensä kullakin :)

   Poista
 2. oot niin tajuttoman kaunis ! miten sä saat sun kuvista näin kivan isoja? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♥ Mä lataan ne flickrillin kautta ja pistän ne largelle ja sit vielä vaihdan niitä kokoja tuolta html-koodista:D leveys 800 ja korkeus 1200 !

   Poista
 3. ihana paita! :-) onks noita vielä h&m:ssä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti (: mä luulen että on!
   mä ite ostin tän jonkun muutama kuukausi sitten joten niitä voi vielä hyvin olla :-----D

   Poista
 4. oot hirveen kaunis!! ihana paita,mul on samanlainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti ! haha juu se on ihana :----))

   Poista
 5. apua olispa mullaki tollanen vartalo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis haluisitko olla liian laiha ja jotenkin ällöttävän luiseva vai?:o musta tuo vartalo ois upee jos ois vähän lihaksiakin. Ja kohta tulee joku tähän mun kommenttiin varmaan sanoo että "kateellinen siellä huutelee" yms,mutta mun mielipide on,että toosi laiha vartalo ei oo tai ei pitäis olla mitenkään ihanne! Kuka poikakaan semmosesta tykkää? Pitää olla jotain mistä ottaa kii;) Mutta en siis sano pahalla tätä!

   Poista
  2. Kiitos, mut mä luulen että sulla on hyvä vartalo itsellä! :)

   Toi on mun mielestä vähän loukkaavasti sanottu. Mä en voi sille mitään jos mulla ei kasva lihakset vaikka kuinka treenaan ja oon pienikokoinen yms. Vähän sama kun haukkuis jotain isompikokosta läskiksi, ei se vaan oo sopivaa :D Mutta miten vaan, jos me nyt hyväksyttäis toisemme ja itsemme sellasen kun ollaan ja jos jotain haluaa muuttaa niin sitten muuttaa itseään eikä arvostele muita (:

   Poista
  3. Mähän just tohon kirjotin,etten sano tota pahalla. Ja sanoin myös että "mun mielipide on"! Itse siis tykkään enemmän semmosista vartaloista joissa on lihasta! En sanonu,että sun pitäis voida sille asialle jotai... Ja mää todellakin hyväksyn kaikki ihmiset semmosina kun ne on ja oon tosi pahoillani jos ja kun nyt näjöjään käsitit aivan väärin ton. Mutta oman mielipiteeni vaan ilmaisin.

   Poista
  4. Ok :D "Siis haluisitko olla liian laiha ja jotenkin ällöttävän luiseva vai?:o" toi vaan kolahti jotenkin pikkasen loukkaavana mun korvaani.

   Poista
  5. Kyllä jokainen saa lihaksia hankittua, kuntreenaa kunnolla ja syö tarpeeks paljon! lihasten eteen täytyy vaan tehä töitä

   Poista
  6. Joo tottakai mä sen tiedän! Tarkotin vaan et jollakin se on hankalanpaa kun toisilla... Muutta toisaalta näistä kuvista ei edes voi nähä onko mulla lihaksia, vaikka ei mulla ei niitä tosiaan paljoo ole. Voitan kuitenkin meidän luokkalaisii poikia punneruksissa ja juoksin tyttöjen parhaan cooperissa, et kylmä treenannu oon :DD

   Poista
  7. Nojoo myönnän,että se lause oli aika ilkeesti sanottu! Mutta pahaa en kuitenkaan tarkottanu, oman mielipiteeni vaan halusin sanoo!

   Poista
 6. ihana asu, taas kerran! <: ja hatun nostot asukuvien eteen uhrautumisesta, viittaan tuohon toppikuvaan:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ja hahahaah ihanaa kun huomasit♥ tuol on tosiaa aian välillä vähä vilponen...

   Poista
 7. minä vuonna oot syntyny ? :)

  VastaaPoista
 8. ihana asu ! :) ja miten saat noi kuvat tollasiks isoiks ? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos(: ja pistin just tos ylempänä ohjeet siihen!:D

   Poista
 9. ihana paita!<3 ja ihana sä :)<3

  VastaaPoista
 10. Nuo sun hiukset on kivn väriset, jos oot värjänny kaupan väreillä niin mitä väriä oot käyttäny? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värjäillyt oon tosiaan kaupan värillä jonka niemä en saa milläään nyt muistiin :( se oli joko lorealin tai garnierin sellanen kevytväri. Punasessa pakkauksessa ja sillä kuvan naisella aika tumman punertavat hiukset ! :----D en tiedä oliko apua!

   Poista
 11. voitko laittaa noista kengistä kuvaa sivulta ja takaa ? + paljon noi makso, noi on ihanat ! ♥
  meen taas hiihtolomalla sukulaisille sinne, niin meen varasti tuuriin :)! oliks noi sielt nahkapaikast vai ihan sielt tuurist, mut kenkäosastolta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne makso 20€ mut luultavasti niitä ei oo siellä enään kun noi oli ihan viimeisiä kappaleita siellä kun ne oli tarjouksessa !:(

   Poista