keskiviikko 13. helmikuuta 2013

My dream outfits summer 2013

Innostuin vähän muokkaileen tollasia kollaaseja kesäsistä vaatteista ja pistän nyt muutaman tännekkin.
Mä käyttäisin mielellään kesällä tosi paljon mekkoja jos mulla vaan olis niitä, nyt koitankin hommailla niitä tuonne vaatekaappiin hyvissä ajoin. En tiedä mitä tykkäätte noista mun kyhäämistä kollaaseista, mutta itse tykkäilen tollasista vaatteista tällä hetkellä ja odotan jo innolla milloin kesävaatteet tulevat kauppoihin!
nimetön123
Tällasta pistäsisin päälle joko joihinkin pienempiin juhliin tai vaikka kaupungille syömään.
Tollaenen ihana pitsinenmekko yhdistettynä yksinkertasiin korviksiin ja korkkareihin näyttää mun mielestä tosi hyvältä. Joku kiva pastellinen huulipuna siihen päälle ja menoksi! äää kesä tule piaaaan



nimetön12345
Tällasessa asussa tuun varmana viettämään aika paljon aikaa kesällä. Tollanen toppi ja farkkushortsit sopii mun mielestä niin hyvin yhteen ja ne on rennon mutta kuitenkin huolitellun näkönen yhdistelmä. Joku tumma huulipuna ja hiukset vaikka rennosti nutturalle tai letille ja oot niin valmis rannalle tai piknikille.
a123456
Nää mun asukokonaisuudet on tällasia aika "ylellisiä" kaikki, mutta itse pitäsin tuollaisia koruja jossakin juhlallisemmassa tapahtumassa ja jos suuntana olis vaikka ranta niin jättäisin korut sitten pois. Tykkään ihan älyttömästi noista hameista ja sen ympärille saakin helposti koottua monia erilaisia kokonaisuuksia.
nimetön1234
Tähän loppuun vielä tällasta oikein ihanaa tyttömäistä kollaasia, vähän hienompiin juhliin. Rakastan kaikkia tollasia pastellisia värejä ja erityisesti vaaleanpunaista. Noihin mekkoihin menee aika hyvin erilaiset värit koska ne on ite niin vaaleita, tällä kertaa yhdistin asusteissa mustaa, hopeaa ja vaaleanpunaista, mä tykkään!

Noniin ja tuomion aika! Mitkä oli teidän lempparit, inhokit ja löytyikö tästä jotain yhtäläsyyksia oman vaatemakunne kanssa ?


31 kommenttia:

  1. mistä tuo eka mekko?:)

    VastaaPoista
  2. tosi kivoja kaikki ! :) millä ohjelmalla oot tehny nää kollaasit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos (: http://www.polyvore.com <--- tuolla on sellanen create homma joka on ihan super! se ei siis varsinaisesti oo muokkausohjelma ja otan siitä ite screenshotin koska en muuten saa sitä kuvaa!

      Poista
  3. ihan sairaan nättei kaikki!

    VastaaPoista
  4. mistä nää vaatteet niiku on ;o

    VastaaPoista
  5. Hirmusen ihania noi kaikki asut, sulla on hyvä maku ! Ite tykkään ehk eniten noist vähä rennommista shortsiyhdistelmistä :)

    VastaaPoista
  6. mistä noi viimesessä kuvassa vasemmalta katottuna toiset kengät on ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://www.pret-a-beaute.com/BLINK-SPIKE-Black-Suede-Ankle-Boots_p-422861.aspx

      Poista
  7. oi sul on tosi kiva tyyli :)!

    VastaaPoista
  8. Ei vitsit miten nätti oot!:) Ja muutenkin ihan super ihana blogi!:>

    http://saijis.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  9. mistä noi kummatkin shortsit ja toi tummanpunanen lyhyt toppi on? :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://www.amazon.co.uk/Womens-Ladies-Studded-Cropped-Stretch/dp/B009HT4JS4/ref=pd_luc_sbs_02_02_t_lh?ie=UTF8&psc=1&tag=polyvorecom-21 <-- toppi

      vasemman puolen shortsit --> http://runwaydreamz.com/collections/vintage-shorts/products/450-vintage-frayed-studded-short

      oikean puolen shortsit ----> http://www.etsy.com/listing/120498945/custom-made-high-waisted-shorts-bleached

      Poista
  10. Millä sä teet näää kollaasit? Ja ei vitsit miten ihania vaatteita :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Polyvoressa ja otan näyrönkaappauksen!:DDD ja kiitoksii paljon <3

      Poista
  11. Heeeei ku menitte sinne Lontooseen Ryan airilla, niin oliks siin hirvee ero just johki Finnairii?:D:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyll mä sen ainakin huomasin suomen puolella tosi epäystävällisenä käytöksenä ja lentokoneessa pienempänä tilana mihin olin tottunut! Mutta ei se mikään tosi huima ero ollut ja kun se matkakin on niin lyhyt et ei esim mitään ruokia syöty!:D kyl sil ryanairilla pustyy meneen, vaikka mulle se ei ainakaan mikään miellyttävä kokemus ollut niin siedettävä ainakin!

      Poista
  12. hei tehä olitte kiran kanssa teneriffal sillon joskus nii missäpäin americasia oli niitä "kunnon kauppoja" tai muutenki missä oli jotai kivoi paikkoi mis kannattais käydä? oon sinne meinaa kohta lähössä ja lomafiilistelin katellen niitä sun sieltä ottamii kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tarkalleen muista, mutta siellä americaksen keskustassa löytyyy parhaat ostoskadut ja keskukset! Niihin ei oikeestaan voi olla törmäämättä. Suosittelen tsekkaan tarkasti kaikki pikku putiikit, varsinkin kenkä, koska sieltä löytyi ainakin viimeks tosi halpoja kenkiä:D muuten kannattaa googlailla teneriffan hienoja rantoja ja tsekkailla missä päin ne sijaitsee! Vitsi oon kade kun pääset sinne mäkin haluisin!!!!<3

      Poista
    2. kiitti paljon avusta :) pidän hauskaa sunki puolesta!!

      Poista
    3. Juu eipä mitäään:) ja hei tee se!!!!:D

      Poista
  13. eka <3 Hei sain just hyvän postaus idiksen, mut ittellä ei oo blogia niin kysyisin voisitko sinä tehdä laukkujen esittely postauksen ei ole väliä onko video vai kuvilla tehty <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 hei hyvä idea! Mulla on kyl tosi vähn laukkuja mut voisin mä joskus sellasen tehäkkin! Kiitti ideasta:):)

      Poista
  14. mistä toi vika kollaasi vasemmapuoleinen mekko on?:)

    VastaaPoista