lauantai 19. tammikuuta 2013

my morning and some random stuff

Mun elämä ei oo kauheen kiinnostavaa. Siihen tulokseen mä olen tullut. Mä toivon, että aikusena mä pääsisin matkustelemaan ja näkeemään maailmaa! Toivottavasti vielä blogia pitäen. Elämä olis niin paljon kiinnostavampaa ja hauskempaa. Viimeiset kolme vuotta tässä yläasteella on ollut aikalailla samaa puurtamista ja samoja ruutineita päivästä päivään. Toisaalta mukavan turvallista, mutta välillä vähän uuvuttavaa. Ootan innolla kesää ja sen tuomia vapauksia, Justinin keikkaa ja erityisesti Maltan kielimatkaa. On myös aika jännä mennä syksyllä uuteen lukioon kun ihmiset on kaikki ihan uusia (vielä kun keksis mihin lukioon). Mutta uusia tuulia odotellessa, saatte kuitenkin tyytyä mun ihan tavallisiin kuulumisiin.
a2 a1 a3 a4 a16 En tosiaan ole aamuihminen. Tai oon mä, sitten kun kello on kääntynyt keskipäivän paremmalle puolelle.
Oon aamusin tosi hitaalla, ja tykkään makoilla sängyssä monia tunteja, tykkään lukea ja syödä sängyssä aamusin ja niin tänä aamuna teinkin, kuten muinakin viikonloppuaamuina. Oli myös aika ihana huomata kuinka päivät todella on pitenemään päin, kun valoa kuitenkin riitti!
a8 a6 a10 a12 a13 a7 Tuossa jotain tuotoksia mun lazy aamusta, johon tällä kertaa kuului kuvaileminenkin. Kun toi kamera tuli taas kotiin, tuntuu kun olis sen ihan uutena saanut ja innostuskin kasvoi ainakin puolella! Ainut mikä masentaa on toi sää, kun siellä olis kaunis sää pakkasta täytyy olla vähintään -20 ja siellä ei tosiaan ole kiva kuvailla (toinen asia joista en aikaisten aamujen lisäksi tykkää on kylmyys) ja sitten jos olis tarpeeksi lämmin, sää on pilvinen ja muuten huono. Nimim. kesää edelleen odotellessa.
Painun nyt tonne peiton alle kun tää mun huone ja koko talo on jostain syystä aivan jäätävän kylmä.  
Sweet dreams!a9

32 kommenttia:

 1. Ootko tehny huonepostausta?, ja tee jos et! ;)

  VastaaPoista
 2. olipa ihana postaus ja kivoja kuvia! :-)

  VastaaPoista
 3. onks sul iphone 5? mistä noi ihanat kuoret on !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu on :) ja ne on mirablingistä !

   Poista
 4. AA ihanan väriset nuo hiukset ja oot tosi kaunis! :)

  VastaaPoista
 5. tosi ihania ja kauniita kuvia! valotus on kohdallaan ;) oot ihan mielettömän kaunis!

  melluuuuu.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. sun hiukset on ihan mielettömän ihanan väriset! :)

  VastaaPoista
 7. ihanat silmät!<3

  VastaaPoista
 8. ihania kuvia !:) sun hiukset näyttää tosi kivalt tollai :--)

  VastaaPoista
 9. Ihania kuvia! oot niin kaunis (:

  VastaaPoista
 10. wou noi sun hiukset on upeet:)! persoonallisetki viel kaiken lisäks ja sopii sulle hyvin!::)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ooi ihana kuulla jos tykkäät !(:

   Poista
 11. apua oot niin täydellinen :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi en kuule lähelläkään xd

   Poista
 12. hei mikä malli toi sun 50mm on ? :) ja paljo se makso ? ku olis suunnitelmis hankkii 50mm ja aattelin vaa et ku sul on nii hyvii kuvii et toi on varmasti hyvä :) ja ainii onks siin zoomi ku oon kuullu et 50mm ei olis zoomii ollenkaa nii eks se oo vaikeet ? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 1.4 ja makso jonkun vähän päälle 300€ tää on kyl ollu ihan unelma ja kuvat on heti paljon laadukkaampia ja pimeekkäkin kuvaaminen sujuu paljon paremmin, suosittelen! Ja juu tosiaan 50mm ei oo zoomia, ja kyllä se aluks tuntuu vähän hassulta mutta siihen tottuu äkkiä. Mulla on nykään jo niinpäin et jos kuvaan normiobjektiivilla niin se tuntuu oudolta :D

   Poista
 13. Vitsi ku oot täydellinen! Itelläni aikalailla samallaisia odotuksia, eli justinin keikka ja kesä ja kaikki se vapaus ja sitte oon lähössä vielä kaverin kanssa espanjaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ooi ihanii suunnitelmia sullakin!:) kesää odotellessa..

   Poista
 14. noi sun hiukset on kivat tollasina punasina/punertavina! :)

  VastaaPoista
 15. mul on nii samat tunteet ku sul ! suomi on niin tasasen harmaa ja tylsä ): vaikka onhan suomeski hyvii puolii ja kauniitaki paikkoi ! mä oon aatellu hakee vaihtariks mut se vaa et se maksais ihan sairaasti.. onks sul käyny mieles mitkää tommoset vaihto-oppilashommat? :) btw, ihanii kuvii ja oot aina yht nätti !<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo niimpä!! Mä oon kyl aatellu sitä aika paljonkin, ja se raha oli ssiinä varmaan se suurin onngelmas just... Mut eiks niitä tukiakin sais jostain anottua? joku australia tai amerikka olis ihan kivoja <3 ja kiitos vielä paljon !(:

   Poista