perjantai 21. joulukuuta 2012

joulunaikaa jouluntaikaa

a4 a3 Heippa kaikille ja hyvää joulunodotusta, joka kohta lähenee loppuaan! Tosiaankin enään muutama päivä jouluun, jihuu. Vitsi tää vuosi on taas mennyt nopeesti, outoa.
Viime viikko meni kokonaan koulupuuhissa jotka on nyt jo onneks hellittänyt! Tänään kävin kavereitten kanssa kaupungissa kattomassa vielä jotain viime hetken ostoksia ja sitten oon loppuillan lukenut (ihanaa kirjaa) ja ahminut melkein koko rasiallisen konvehteja.... No kai nyt tässä joulun alla saa vähän herkutella, eiks? Värjäilin äsken myös hiukset ja niistäkin tossa ylhäällä kuva. Meillä on huomenna joulujuhla ja sitten alkaakin jo loma, ihanaa päästä rentoutumaan vihdoinkin!a5 Tässä mun uusin ostokseni hennesistä, nää on niin ihanan pehmeet, lämpimät ja söpöt!

Vielä huomio kaikki ohuthiuksiset siellä ruudun toisella puolella! Jos ootte kyllästyny koulussa olemaan ihan latteilla hiuksilla niin kandee tsekkaa tää. Mulla on siis tosiaan ihan semi ohuet hiukset ja oon yrittäny kaikenlaisia lettisysteemeitä pistää suihkun jälkeen illalla päähän ja tässä yks niistä. Ei oo vaikee, vaikka kyllä näyttääkin ihan urpolta, mutta mulla ainakin tuli ihan söpöt noista kiharoista vaikka en tosiaan tolla tavalla ihan joka päivä kouluun lähtiskään. a1 a2 vai mitä mieltä ootte?

14 kommenttia:

  1. hei mikä kamera sul on tässä ja obju?

    VastaaPoista
  2. Noi hiukset on aivan ihanat! (:

    VastaaPoista
  3. Aaa vitsi nyt kyllä iski fiilis ku tän sun postauksen luki, eilen yritin vaikka miten saada fiilistä kattoon ja tuliki vähäks aikaa mutta katos taas..jihuu nyt fiilis tuli takasi! Oon samaa mieltä et huhhu miten nopeesti on tääki vuosi menny! :)
    Aaa mä vaan ootan sitä fiilistä jouluaattona kun riisipuron ja muiden aamuperinteiden jälkeen pimenee ja lähdetään haudoilla käymään, siinä se fiilis ilmaantuu kunnolla viimeistään kun pääsee kattelemaan niitä kauniita hautakiviä sinne lumivallien keskellä! Huh.
    Mahtavaa joulunodotusta ja joulua sulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi sä nostit mun joulufiiliksii myöskin !!!!(:(::(:

      Poista
  4. Aiva ihanat hiukset sulla!:) Ja oot muutenki aivan älyttömän kaunis:) Tää blogi on tosi ihana ja kiitos tosta vinkistä aattelin testata:)

    http://couldihavethiskissforever-heidi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. kiitooos !!(: jeej kiva jos oli apua :---D

    VastaaPoista
  6. Silleenkin saa tosi kivat kiharat jos laittaa märkiin hiuksiin kaks tai yks ranskalaista lettii (: Ite teen aina niin, niin ei sit tarvii ollenkaan suoristaa hiuksii =)

    VastaaPoista
  7. Ihanat noi kiharat!! Tätä kysytään varmaan ihan liikaa mut mikä kamera sulla on ja paljon toi objektiivi ja runko teki hintaa yhteensä noin suunilleen? :D
    http://juliasipila.blogspot.se/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti :) ne oli oikeesti lähemmäs tonnia.. jonkun 800-900€ luulisin:D

      Poista