keskiviikko 26. joulukuuta 2012

jouluaatto

a4 a3 meidän perheen einiintavallinen joulupöytä, meille on tullut tavaksi syödä aina joulusin tortilloja vaikka kyllä meillä niitä perinne ruokiakin on a1 a2 Mun jouluaatto meni ihan lepposissa merkeissä perheen kanssa kotona. Katottiin yhessä telkkaria, syötiin, koristeltiin kuusi (josta tuli tänä vuonna erittäin köyhä valojen ja niiden koristenauhojen puuttuessa, mutta ens vuonna paremmin!), lahjoja avatessa, saunoessa ja loppuillan wiitä pelatessa. Ei mitään kummallisuuuksia siis. Mun kuvailu motivaatio ei ollut kauheen suuri kun se mun 50mm ei vieläkään toimi ja ja jouduin kuvaamaan sillä normiputkella, mut tässä nyt kuitenkin jotain kuvia meiän kivasti kuluneesta jouluaatosta. a6 ja tässä näkyy mun joululahjani, eli porukat lupasi sen iPhonen korjauksen mun joululahjaks ja siksi en heiltä paljon muuta saanut ja sukulaiset tykkää muistaa mun pikkuveljiä, niin tänävuonna lahjasaldo jäi vähän viime vuosia pienemmäksi. Toisaalta en mä mitään toivonukkaan joten ihan hyvä näin ! Joulussa ei kuitenkaan pääasia ole lahjat vaan mukava yhdessäolo (ja tietty syöminen) :)

34 kommenttia:

  1. Mitä sun iPhonelle on käynyt?

    VastaaPoista
  2. Minkä merkkinen/mistä toi pyyhe on ? Se on ihana!!:-)

    VastaaPoista
  3. harmi että jäit pikkusen 'huomiotta', mutta onneks lahjat ei oo se kaiken pointti :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no niimpä ei ne lahjat oo tosiaan se pääasia :---D ja tälleen kun isommaks kasvaa ni sen vaan huomaa kuinka sukulaisilta lahjat vähenee xd

      Poista
  4. ai miks sun pikkuveljet saa enemmän lahjoja?:( mitä sun phonelle kävi? ja aiotko mennä alennusmyynteihin? mitä meinasit ostaa? haha sori monta kysymystä, oot tosi kaunis ja sun blogi yks lemppareista:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. noi sukulaiset varmaa tykkää ostella noille pienemmille enemmän :----D ja se tippu vessanpönttöön....heh, juu aattelin mennä ainakin Hesaan ja sieltä haluisin ihan vaan uusia vaatteita ostella! Ja hei ei haittaa yhtään just kiva vastailla! ja kiitoos <3

      Poista
  5. onks se sun 50mm menny rikki ? mulla on kans se ja oon lukenu, et se menee tosi helposti rikki ! :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu, se ei enään tarkenna lähelle ja en tajuu miten se meni rikki kun ei se oo ikinä mihinkään kolahtanu tai tippunu :oooo

      Poista
  6. anteeksi vaan, mutta hyvää tekee sulle saada hieman vähemmän lahjoja kun näytät olevan kuitenkin aika hemmoteltu kakara. satun nimittäin tietämään ettette oikeasti mitään porvareita ole, vaikka niin annat blogissasi ymmärtää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi eei, sori mua alko ihan naurattaa kun luin tän kommentin! En mä valittanutkaan et kuinka vähän lahjoja sain yhyyyhyy vaan totesin et nyt kävi näin. Ja ei, en ole hemmoteltu ja ei, me ei tosiaankaan olla porvareita ja sen käsityksen oot ihan itse muodostanut koska en mä sellasta täällä ole ikinä sanonut.
      Tietystihän kuvat puhuu puolestaan ja usein saattaa vakuttaa siltä että meillä olis paljon rahaaa koska en minä tai varmasti moni muukaan bloggaaja mainosta jos on ongelmia perheen rahtilanteessa tai muutenkin. Tää mun blogi koostuu kuitenkin sellasista pirteistä jutuista ja siitä mistä mulle tulee hyvä mieli kirjottaessa. Tietysti mä myös kirjotan elämäni suruista ja muustakin ei niin mukavasta mutta en mä pidä meidän perheen rahatilannetta sentään niin huonona että siitä pitäis täällä valittaa..
      MUTTA KAIKILLE JOTKA LUULEVAT ETTÄ OLEMME PORVAREITA TAI MEILLÄ ON RAHAA KUIN ROSKAA NIIN NYT SITTEN TIEDOKSI: EI OLE! Ja mä voin sen tässä ihan sanoa että näin ei tosiaankaan ole ja mua vaan naurattaa se kuinka ihmisillä on niin huono pokka että ei kehdata edes nimellä tulla sanomaan vaan anonyyminä arvostellaan. Mä seison näitten sanojen takana ja toivon et jos sulla on vielä jotain arvosteltavaa tulet sanomaan sen nimellä ja samalla seisot sen oman sanomises takana. Ja olis toooosi kiinnostavaa tietää että kuka oot ja miks sulla on jotain mua vastaan koska luultavasti mä en oo koskaan sulle mitään tehnyt :-----D

      Poista
    2. Mitäs se sun persettäs kutittaa että minkälaisen kuvan Lilja blogissaan antaa ja onko se todellinen? Kai sulla omakin elämä on?

      Poista
    3. sua vastaan Lilja mulla ei ole yhtään mitään, mutta sanoin noin koska oon sitä mieltä että annat sellaisen kuvan ja samaa ovat kans kaverit sanoneet jotka eivät tiedä muutakuin blogin perusteella ja kysyneet asuuko se lilja jossain porvarikartanossa? Jos kuitenkin sun kamerakin on arvokkaampi kuin isäsi auto, niin ihmetteln eikö sua itseä hävetä kun suhun käytetään niin paljon rahaa?
      En voi tätä nimelläni laittaa kun en googletiliä omista, enkä halua että alat inhota mua yhden kommentin vuoksi! Tykkään tästä sun blogista kuitenkin paljon ja uudet postaukses piristää tylsiä päiviä :))

      Poista
    4. Pistän pari faktaa nyt tähän alle ja nääkään ei ole mitenkään pahalla mutta korjaan vaan pari erehdystäsi :)

      A) mulla ei ole aavistustakaan mistä sä oot sellasen käsityksen saanut että mun isäni auto olis halvempi kun mun kamerani? WTF... totta meillä ei ole mitään huippuautoa, mutta kannattaa vähän miettiä mitä ja ketä uskoo:D

      B) mun "huipputavarani" ovat iPhone5 jonka sain mun 9.5 keskiarvon ja synttäri ja joululahjan yhteislahjana ja olin koko elämäni ollut aina halvoilla puhelimilla joten mielestäni se on ihan hyvin ansaittu :---D ja kamera jonka maksoin ITSE omilla rippirahoillani, ilman mitään rahallista tukea mun vanhemiltani.

      Että sä varmasti tiedät mun elämästäni tosi paljon, mutta kannattaa miettii et mihin sen käsityksensä perustaa ja tosiaan että mitä juttuja oikein uskoo, koska kyllä noi sun käsitykset mun elämästä on vähän outoja.

      Mut sit tässä asiassa on se toinen puoli, et mitäs pahaa siinä oliskin vaikka olisin tosi rikas tai et muhun käytettäis tosi paljon rahaa? Kyllä mulle kelpais hieno talo, uusi auto ja muutenkin se että muhun käytettäis paljon rahaa. En tarkota että olisin kiittämätön siihen mitä mulla nyt on mutta eikö kaikille 15 vuotiaille tytöille sellanen kelpais? :D Tsekkaappa joskus vaik Aurora mohnin blogi, siinä näkee millasta on jos on perheellä paljon rahaa! eikä siinä mun mielestä ole mitään huonoa, itse ainakin tähtään hyvään ammattiin ja siihen että mulla on paljon rahaa ja tulevaisuudessa jos lapsia saan voin käyttää heihinkin paljon rahaa :) tää on tosiaan vaan mun mielipide eikä mitenkään ainoa oikea mut mulla vaan pistää vihaks kun jotkut ihmiset luulee tietävänsä mun elämästä joidenkin huhujen perusteella.

      Ja ihan näin lopuks täytyy sanoa että kylmä nään sun pointtis tässä ja oot suuressa osas ihan oikeessa, mutta täytyy muistaa että tää blogi aina vääristää omaa elämää ja kaikkea mitä kuulee ei kannata uskoa :)
      Ja vitsi oikeesti oisit tosi rohkee jos viittisit tulla sanomaan et kuka oot, vaikka facessa (oletan että oot mun kaveri) koska mua jää nyt kiinostaan se:DD ja jos oot oikeesti joku mun läheinen tuttu niin tiedoks vaan että tällanen ei tunnu kamalan kivalta ja kyl mulla on omat arvaukseni et kuka olet.

      Ja älä itekkään otat tätä kommenttia mitenkään pahana, mä vaan ilmasen mun mielipiteen ja varmoja faktoja mun elämästäni vastauksena tohon sun kommenttiin ja kiva kuulla jos kuitenkin tykkäät mun blogista! :)

      Poista
  7. Voi määkin olisin nii halunnu noita leffalippuja! Pikkusisko kyllä sai,vähän kateeks kävi XD mutta mitäpä tuosta,kun oli muuten nii kivaa jouluna!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu olin kans tosi yllättyny et sain noi, ihanaa <3 jep ei ne lahjat siinä kuitenkaa enään oo niin pääasiassa kun joskus pienenä :----D

      Poista
  8. Itteeni alko oikeen hävettään ku olin tehny semmosen listan mitä olis kiva saada, muttei tosiaan kaikkee, niin sain silti kaikki tärkeimmät siitä ja vielä ylimäärästä!:D Mut oon tietysti tosi tyytyväinen...ja oon siis saman ikänen kun sä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt en tiedä pitäisikö minuakin nolottaa, koska saadaan pikkusiskoni kanssa molemmat aika paljon lahjoja. Ja jokainen kummini muistaa minua joululahjalla edelleen, ja meillä vanhemmat ostavat useamman lahjan sekä minulle että siskolleni.. Eikä mekään siis olla mitään porvareita, ei todellakaan. Mutta ehkä se menee jokaisessa perheessä eri tavalla:)

      Poista
    2. Heeei ei tarvi häpee, tottakai olis ihanaa jos sais paljon lahjoja eikä se välttämättä tarkota sitä, että kun vanhenee niin sitten lahjatkin vähenee !!! :D ja jep perheessä perheen tavalla :)

      Poista
  9. mullakin jäi lahjasaldo tänävuonna aika pieneksi mutta toisaalta se on just kiva saada semmosia pikkusia lahjoja:-p hyvät joulut sulle lilja!<3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jeeep niimpä ! :D ja hei samoin sulle karo <3 (:

      Poista
  10. Toi kuulostaa aika kiittämättömältä sanoa "sukulaiset tykkää muistaa mun pikkuveljiä enemmän niin tänävuonna lahjasaldo jäi aika pieneksi." En millään pahalla meinaa etkä varmaan itekkää tarkottanut sitä noin, mutta kuulosti vaan vähä hassusti sanotulta tälleen omasta mielestäni. Kiva blogi sulla kuitenkin ja toivottavasti et ottanu tätä mitenkään loukkauksena tai muuna koska en sitä sillä tavalla tarkoita :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo no siis en tosiaankaan tarkottanut mitenkään ilkeillä vaan ihan totesin et kun alkaa kasvamaan niin huomaa et sukulaiset tykkää muistaa ns. niitä pienempiä enemmän ainakin meidän suvussa :----D muokkasin sitä tekstiikin nyt vähän niin ei tuu kenellekkään mitään väärinkäsityksiä ! ja juu asiallista kritiikkiä otan aina vastaan :)

      Poista
  11. haha meillä on tollanen tortilla perinne aina uutenavuotena :DD Muthei tee joskus joku videopostaus, jos sää vielä harrastata tanssia nii jotai teijä esitystä kuvaa tms :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihii tortillat rules :------DDDD en enään tanssi mut voinmä joskus koittaa jotain videoo kuvata !:D

      Poista
  12. oho, tajusin just näitä kuvia katsellessa ettei meillä ollut joulutorttuja ollenkaan :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi eeei ! no mut ens vuonna uudestaan :) tai eihän vieläkään oo liian myöhästä :DDDD

      Poista
  13. tuntuu että joka ikisen blogin joululahja postaukseen on tullu ainakin yks onneton anonyymi aukoon päätään! Tää sun blogi on ihan mun ykkös lemppari ja just tosi hyvä kun keskityt sellasii ilosii asioihi eikä tää oo sellane teiniangsti blogi!! Hyväää jouluu sulle. hih :---D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no niimpää :DDD ooi ilovejuu olet ihana ja en tosiaan kans tajua et mitä joku saa siitä että dissaa toisia ja hyvää joulua sullekkin :)

      Poista
  14. Voi Lilja, rupes oikein harmittamaan sun puolesta ton jonkun ääliö kommentti! :( Kaiken näköistä ihmiset jaksaakin kirjotella huh..

    Mutta hei, piti muutenkin kirjoittaa sulle vielä kommentti ennen kuin vuosi ehtii vaihtumaan! Kiitos sulle ihanasta blogista! Oon lukenut tätä nyt varmaan yli vuoden ajan, kommentoin vain tosi harvoin.. Oot todella nätti tyttö ja vaikutat ihmisenä tosi sympaattiselta ja mukavalta. Vaikuttaa siltä, että sulla on paljon ihania kavereita ja keksitte aina kaikkia hauskoja juttuja yhdessä. Tätä sun blogia on mielenkiintoista seurata! :) Jatka samaan malliin!

    Kaikkea hyvää sulle uudelle vuodelle 2013!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niimpä, aika inhottavaa :/

      Oi kiitoksia ihanasta kommentista, tällasia on aina niin ilo saada :) Kommenttis perusteella sä ainakin oot tosi mukava ja ihana ihminen ja toivon sullekkin oikein ihanaa vuotta 2013 !

      Ja voooi ei tajusin taas että aika kuluu niin nopeesti, ihan kohtahan on jo 2013 tosi outoo edes kirjottaakkaan tota vuotta :------------DDDD

      Poista
  15. silja tunnut oikeesti niin ihanalt ja iloselt ja semmoselt reilult ihmiselt tän blogin perusteel jonka kaveri ois varmast kiva olla :)! <3 ja oot kaikenlisäks sairaan kauniskii ! :--) minuuki rupes harmittaa toi jonkuu anon kommentti :/ varmast ei tunnu kauheen kivalt jos toi kerran on joku sun tuttavapiiristä.. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon muuten Lilja :---D mutta hei kiitoksia hirveesti sä piristit mun iltaani paljon :) kyllä mä osaan hyvä kaveri olla mutta haha on mun kaa aina välillä vähän vaikeetakin xd
      Jep ei tosiaan oo kivan tuntusta tuollanen :(:(

      Poista